Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Karma #162 üzenetére

azért nem olyan nagy bonyolultság ez. ki kéne próbálgatni, csak most nincs kedvem feltenni egy rootolt fw-t...

törölt tag

válasz Integra #158 üzenetére

task managerből van olyan, ami tud auto-kill-t (én ezt használom), ez a képernyő lezárásakor kilövi a "feketelistás" alkalmazásokat (meg a taskpanel szerintem időnként magától is, mert amióta feketelistáztam benne, azóta nem láttam a corporate calendar-t, amit más ilyen cuccokban kézzel kellett folyton gyilkolászni az auto-kill ellenére is). illetve láttam már marketen olyan progit, amivel elvileg a startup progikat lehet testreszabni, de nem mertem feltenni, mert panaszkodtak rá a kommentekben, hoyg nem működik rendesen, meg tönkrevágja a rendszert.
    amúgy rootolt telefonon ha a /system/app könyvtárban kitörlöd vagy átnevezed a számodra szükségtelen .apk fájlokat, akkor eltűnnek a menüből, és nem is indítja őket a teló.

a legutóbb indított 6 alkalmazást félreérted. ennek semmi köze ahhoz, hogy jelenleg mi fut a telefonon, ez csak egy lista, mint mondjuk windows-ban a startmenüben is van ilyen, vagy a legutóbb használt dokumentumok listája. innen nem is lehet egyáltalán kilőni semmit, ha rákattintassz, akkor előtérbe hozza / elindítja csak azt a programot. továbbá az sincs limitálva, hogy hány dolgot futtathatsz egyszerre, vagy legalábbis én még nem futottam ilyen korlátba. de ezeket csak külsős task managerrel tudod igazán jól kordában tartani.

törölt tag

válasz moonman #155 üzenetére

azért van egész tűrhető task manager (fizetőseket nem néztem, de ingyenesből is akad). bár persze szívesen látnék még több funkciót, de alapvetően amit most használok, az jól működik (taskpanel).
    a home gomb hosszanti nyomására alegutóbb elindított 6 alkalmazást dobja fel, nem a leggyakrabban indítottakat.
    a notification rendszerrel nem értem mi a bajod. ha lehúzod a felső sávot, akkor ott egy "clear" gomb, ami törli az összes értesítést.ha meg ki akarnád kapcsolni az egészet, azt azért nem értem, mert ez a rendszer egyik lényege, és pozitív tulajdonsága, hogy az egyes információk nem pop-up módján az arcodbe kerülnek, akármit csinálsz, hanem a fenti sávban diszkréten jelennek meg.

engem inkább az zavar az alkalmazások kezelésében, hogy a rendszer önkényesen elindítgat dolgokat, amiről úgy gondolja, hogy használni fogod. de ezzel az a baj, hogy olyanokat is, amiket soha nem indítottam el a telefonon (corporate calendar, weather, stb). ezekre mondjuk jó az auto-kill funkció a taskmanagerben, de akkor is bosszantó.

törölt tag

válasz Integra #142 üzenetére

a legtöbb taskmanagerben van whitelist és blacklist, ezekkel egész jól lehet azért operálni, a gond inkább ott van, hogy nem ugyanazokat a dolgokat látják a taskmanagerek. amit most használok, az ugyan jó alapvetően, de a system processeket nem látja, így például a háttérben dúzzadó "valami.storage" processeket nem lehet kilőni vele. viszont amit meg előtte használtam, az eléggé használhatatlanná tette a gépet, nem volt túl stabil, meg gondok voltak az auto-kill funkcióval is.
    úgy emékszem, hogy volt valami fizetős változata valamelyiknek, ami tudott ilyen memórialimitet megadni, hogy mikor lőjje ki az appokat, de nem emlékszem már melyik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés