- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1928 üzenetére
Sztem MS bétateszternek nézi a WM10 felhasználókat.
Szerintem meg hülyének! :-D
-------------------
(#1931) hito
Mint írtam a winfos topikban, igen már nálam is fos, ennyi kiszabott hülye fejlesztő nem ülhet ott egy rakáson, akik képtelenek a 647896-dik frissítés után is szart kiadni, vagy nem javítani.
Pl az US, ami az egyik legszembetűnőbb elbaxása, főleg a flagship készülékeknek, amiben még a mai napig is az egyik legkiválóbb kamera trónol. Ilyet a vak is észrevesz, hogy a kiváló képből egyszerűen egy okádé záptojás lesz és már hónapok óta ez van!
Ha ki jön egy update, csempék lehalnak, térkép nem dumál, valakinél már igen, de változó ez is. Valami frissül, utána nem jó, vagy kell egy restart jobb esetben...nonszensz az egész.
Én, azt gondolom, hogy ezek a tesztek, már régen egy-vagy több, majd nagyon drágán kapható SP készülékeken vannak kitesztelve és foltozgatva, emiatt nem működik jól szinte már semmi a mostani készülékeken, főleg ami alapból win 8.1-el jött ki, pl 640. De azokon meg egyre frankóbb lesz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest