- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1928 üzenetére
Sztem MS bétateszternek nézi a WM10 felhasználókat.
Szerintem meg hülyének! :-D
-------------------
(#1931) hito
Mint írtam a winfos topikban, igen már nálam is fos, ennyi kiszabott hülye fejlesztő nem ülhet ott egy rakáson, akik képtelenek a 647896-dik frissítés után is szart kiadni, vagy nem javítani.
Pl az US, ami az egyik legszembetűnőbb elbaxása, főleg a flagship készülékeknek, amiben még a mai napig is az egyik legkiválóbb kamera trónol. Ilyet a vak is észrevesz, hogy a kiváló képből egyszerűen egy okádé záptojás lesz és már hónapok óta ez van!
Ha ki jön egy update, csempék lehalnak, térkép nem dumál, valakinél már igen, de változó ez is. Valami frissül, utána nem jó, vagy kell egy restart jobb esetben...nonszensz az egész.
Én, azt gondolom, hogy ezek a tesztek, már régen egy-vagy több, majd nagyon drágán kapható SP készülékeken vannak kitesztelve és foltozgatva, emiatt nem működik jól szinte már semmi a mostani készülékeken, főleg ami alapból win 8.1-el jött ki, pl 640. De azokon meg egyre frankóbb lesz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest