- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
sszemtelen #1263 üzenetére
Talán itt: Beállítások - személyre szabás - zárolási képernyő - gyors állapotokat mutató alkalmazások.
.29-es független win10-es.Még csak két napja nyüstölöm, de nekem az újabb 8-as Win jobban bejött. Még sok a kidolgozatlan rész a legfrissebb szoft-ban is. pl. VPN beállítás gond, sok app. nem megy a 10-essel, nem állítható alapból a csengőhang, a Bt szanaszét szórja a letöltött fájlokat (tipus szerint), csak így hirtelen.
Más: a gyári USB kábelt később kapom meg. Vettem egy utángyártottat Nokia szakboltban, rossz, még csak tölteni sem lehet vele, nemhogy az adatkapcsolat működne. Remélem a pc-t is tudom használni, még nem tudtam kipróbálni hogyan ismeri fel. Jelenleg csak BT-vel tudok kommunikálni a kütyüvel. Érdekes, a Win8-as tablet automatikusan fellép az itthoni hálózatomra, mindent lát minden kütyü, csak a teló nem játszik ebben a körben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dacia topic
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest