Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
válasz
Aethelstone #15175 üzenetére
nekem is
-
Gaabe
tag
Nem tudok térképet letölteni, azt írja ki mikor offline térképet akarok letölteni, hogy hiba tötént, és nem férünk hozzá az offline térképeihez próbálkozzon újra később.
Advisor W10, már a frissítés előttivel se töltötte le, azt hittem javulni fog de nem.
HR-el kezdtem a rendszernek, tehát arra se lehet fogni. -
Gaabe
tag
Vettem egy feltöltőkártyás simet a vodafonetól és beleraktam a 2-es simhelyre, de hiába írom be a vitamax.internet.vodafone.net-et a sim beállításba, akkor is a legördülő menüben a legnagyobb választható sebességnek 2g van írva. Tud vki tippet írni, hogy kell et beállítani? W10, advisor.
-
Gaabe
tag
Az ébresztés megy rendesen az advisoros w10ben?
A múltkor azért raktam vissza a 8.1 et mert az insideres frissítéssel bugos lett és csak halkan ébresztett. -
Gaabe
tag
ráadásul nekem úgy települt az insideres 164re a 14295.1000, hogy előtte rég kiléptem az insider programból.
Most 8.1 hasít, nemsokára megpróbálom inkább eladni amíg adnak érte valamit. Ennek a telefonnak nincs jövője. -
Gaabe
tag
Én is pont így vagyok vele, egyre véresebb a torka a W10-nek. visszaraktam a 8.1 et mert a ébresztés is hibás lett, minimum hangerőn szól mázli, hogy felébredtem.
Ez a Xiaomi Note 3 Pro elég jónak tűnik
-
Gaabe
tag
Aki már a slowon múlt héten megkapta,a 164-et, annak nem lesz már semmi frissítés?
-
Gaabe
tag
Felraktam a Sygicet, kicsit késik a kanyarodás a kijelzőn a valóshoz képest navigáció közben, akármit csináltunk nem mondta a hangutasításokat. Hosszú egyenes útszakasz közepén kitalálta, hogy menjek le egy mellékútra 100 méterre balra és később vissza a főútra, már röhögtünk rajta, hogy mi a fszt csinál. a legoptimálisabb útról megint el akart téríteni kerülőútra, a cél előtt benyögte: 100 méter után eléri úticélját...(addig nem mondott semmit) .
Gyors törlés... -
Gaabe
tag
Navigációra mit használtok? Ennek a Here drive-nak enyhén röhejesek a hangutasításai. Mohabá-hoz viszonyítva elég gyengén muzsikál.
(Asszony azt mondja, ha ezt kell hallgassa nyáron Horvátországig kivág vele együtt.) -
Gaabe
tag
van e szegedi köztetek, a voda 3g jobb e mint a telekomé?
Otg támogatás lesz e ? -
Gaabe
tag
Otg támogatás nem is lesz?
-
Gaabe
tag
Nem sikerült videót átküldeni bluetoothon, androidos eszközre akartam de leállt az átvitel olyasmivel hogy nem támogatott eszköz. Fast ringes rendszer van fenn, ki tudja valaki próbálni, hogy nála működik e?
-
Gaabe
tag
sőt nekem már 2x frissítette magát éjszaka mióta feltettem a 10 et és az előző esti beállított ébresztés is megmaradt, és ébresztett rendesen. Eddig mindig ment. Nálam még hiba nem jött elő semminél azért mert béta. A 107es builddel mintha 1 hajszállal gyorsabb lenne a viber
-
Gaabe
tag
Akinek esetleg hiányzik az Androidról az egy gombnyomásos hívás, ezzel az appal megcsinálhatja:
[link] -
Gaabe
tag
válasz
x4matyee1986 #9031 üzenetére
Öngól.
-
Gaabe
tag
annyira nem kell rugózni ezen a win 10 en, én feltettem múlt hét vasárnap a fast insiderest, szép meg jó, nekem nem sok gondom volt a hétköznapi használattal bárki felteheti, egyébként nem nagy durranás, kicsit vékonyítottak a betűkön, meg próbálták menőbbé tenni.
10 után is pont ugyanúgy fog minden menni mint előtte.
Teszi a dolgát, szép meg jó, de azért én többet vártam volna.
Hosszú távon nekem zakógyanús a windowsphone. -
Gaabe
tag
válasz
kilozsul #8694 üzenetére
én vasárnap tettem fel 640ds XL-re az insideres w10-et, azóta minden reggel ébresztett rendesen, minden nap más időpont volt megadva.
Én nem csináltam hard resetet, eddig minden remekül megy.
Amit hiányolok az az egy gombos hívás, az androidban volt ilyen, közvetlen tárcsázás néven, az asszony ikonja kint volt a kezdőképernyőn, ráböktem és hívta is.
-
Gaabe
tag
A Skype fent van az asztali gépen is meg a telefonon is, ha hívnak akkor csak az asztali gépen jelez a telefonon nem. Amíg csörög kipróbáltam azt, hogy beléptem a skype-ba de akkor sem jelzett bejövő hívást. Indítani viszont lehet. Remélem ez javul W10en.
Nekem személy szerint egyre jobban hiányzik az android, az akkuidőn kívül eddig semmivel nem jobb ez se azoktól, olyan félkarú óriás érzés van bennem, meg, hogy van de minek. -
Gaabe
tag
válasz
shamann #4726 üzenetére
én alapvetően süket vagyok mint a nagyágyú
, ma próbáltam a kocsiban először és teljesen jól tudtam vele telefonálni menet közben. Ha a lumia aktív csak, akkor a nyomógombot 2 mp-ig kell nyomni és előjön a telefonon a listening üzenet, ugyanez 2 aktív eszköznél nem jön elő és nem tudok hanghívást kezdeményezni
ezt nem tudom más készülékek kezelik e. -
Gaabe
tag
válasz
shamann #4714 üzenetére
A mai napon kaptam kézhez a Plantronics M70-et, 7990Ft volt a 220voltban, szerintem nagyon jó, igazán majd hétfőn fogom tesztelni munka közben 2 telefonnal. 2 év garanciával kaptam, volt benne egy usb töltő meg adtak hozzá egy szivargyújtós usb töltőt is meg ahhoz is egy usb kábelt...
-
Gaabe
tag
Lőttem pár képet a gyári kameraappal (640xl) és most számolgatom, hogy 4208x2368-as képeket csinál, ami a net szerint 10 megapixel. Nem is találtam opciót rá, hogy lejjebb vagy feljebb állítsam, ha 16:9 es képeket tud csak lőni akkor a 13 megapixel 4808 x 2704-nek kellene lenni
-
Gaabe
tag
Mindenhol más olvasok, a 640XL DS milyen simkártya foglalatokat tartalmaz? Igaz én egy kártyával használnám, az meg most a normál nagy méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest