Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xhege

veterán

válasz Braddock #4013 üzenetére

Köszi! Nem mondom, hogy minden szempontból tökéletes az alkalmazás, de sokat segített. Mégegyszer köszönöm. :R

• Shinnokina

tag

válasz Braddock #4013 üzenetére

Igen, én is affelé hajlok, hogy inkább hivatalos forgalmazótól. Horrorszotrikat dobott ki nekem a google a sufni-gsmekről... Azt hiszem maradok a media marktnál, de ott is csak online kapható a készülék. őrület, ma bementem és azt mondta az eladó, hogy a boltba nem is kapnak soha LTE-s verziót, a webáruházat meg nem is ők működtetik :F

• StLui

veterán

válasz Braddock #2550 üzenetére

"És az 1 év az valóban annyi, mert ilyen EU-ból hozottakra csak annyi jár."

Nincs tapasztalatom a bolttal, de ha EU-ból hozott akkor ugyanúgy ahogy az EU-ban, itt is 2 év a gari, hiszen az EU-ban vagyunk és ez a szabály. Tehát továbbra sem értem mitől lenne ezekre csak 1 év, és bolti gari. te is ha behozod Németországból akkor ugyanúgy garis lesz a telefon, iPhone pedig pl világgaris, lehet már MS is az, nem tudom

Itt ellenőrizhető is

• zzola

titán

Sajnos kifutottam a szerkesztési időből!
    Nekem van egy sztorim, saját élményem 2011-ből, de én a nevet is leírom mellé!

Kinéztem a HTC Sensation készüléket, a GSM HOME-nál adták jó áron. Nos, a cég fővárosi én meg Baranyában élek, kellő mennyiségű információ beszerzése után (telefonon és e-mail-ben is megkérdeztem, hogy hivatalosan van-e magyar nyelv benne, mert csak ez a bolt árulta gyártói garanciával és magyar nyelvvel akkoriban, azt válaszolták, hogy a nagyker megerősítette a HUN nyelvet) megrendeltem, kifizettem és átvettem a készüléket! Bekapcsolás után jött a hidegzuhany, mert nem volt benne magyar nyelv. Nincsen gondom a nyelvhasználattal, de ~100k-ért azért az ember elvárja, hogy mui legyen megfelelő lokalizációjú...
    Még melegében felhívtam a boltot, ott közölték velem, hogy a morelocate2 nevű app-al magyar lesz a készülék, ők így árulják! Hogy beleférjek a három napba, természetesen többször próbálkoztam nem tetszésemet nyilvánítani az ügy kapcsán, de elutasították! Érdekes módon idő közben az adott hirdetést letörölték majd módosították a gyártói garanciás készüléket (nekem ilyet adtak el) törölték. (Még szerencse, hogy a rendelés közben lementettem az oldalt, rutinos vásárló módjára... ;] )
    A harmadik napon felkocsikáztam a fővárosba és a város szívében-természetesen jó drága parkolást fizetve-megkerestem a boltot. Furcsa volt, hogy csengetni kell és belülről nyitották az ajtót!
    1 csaj volt bent, elmondtam a gondom neki, ő hívatta a tulajt! Mondanom sem kell, hogy elég szép veszekedés kerekedett az egészből! Sajnos egyedül mentem, nem vagyok egy vékony típus illetve az első tetkótól sem ijedek meg, de elég rossz arc volt a tulaj, mondtam magamban még fél óra és tuti lekéselnek a boltban! Végül csupa mellébeszélés és részemről fenyegetések sora után több jegyzőkönyv megírása után ott hagytam a készüléket és kb. 2 hét múlva ráutalták a vételárat a számlámra!

Nyilván nem ilyen mindegyik sufni GSM bolt, de mindenkit óvva intek, hogy nagy értékű terméket onnan vegyen!

+ látszik, hogy jó reklámmal még a legsz@rabb, legfosabb bolt is jó értékelést tud kapni, lásd árukereső...

• janeszgol

félisten

Ehhez nincs mit hozzáfűzni. +1.

Csak egyszer az éltben nézétek meg ezeket a GSM boltokat. Nem kell bemenni, csak ott állni pár órát. Itt Dunaújvárosban minimum 2-3 cigány mindig van ott. Te szívesen elköltenél pár tízezret ilyen helyeken? Pesten gondlom ez hatványozott.

Én most cseréltem el egy Lumia 630-at egy LG L9 II-re laleh fórumtársnővel. Szinte végtelen pozitív értékelése van, kedves, közvetlen, mégis bennem van a félsz, nehogy becsapjon. Mert nem ismerem. Mert sok üzletet bonyolít, több százezer forint értékben is, ahogy olvasom.

És itt visszatérnék a GSM boltokra. Micsoda pénzek mozognak ott. Az alvilág figyelmét bőségesen felkeltik. Ha nem érné meg, nem csinálnák.

Én mindig úgy veszek telefont, hogy megnézem mennyim van, megnézem az ismertebb boltokban és itt az apró használtjai* között a kínálatot. És úgy döntök.

*= megnézem ki adja el, és honnan vette, hányadik tulaja, telszám/email alapján FB check, számlaszám google check.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés