-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinnokina
tag
válasz
Braddock #4013 üzenetére
Igen, én is affelé hajlok, hogy inkább hivatalos forgalmazótól. Horrorszotrikat dobott ki nekem a google a sufni-gsmekről... Azt hiszem maradok a media marktnál, de ott is csak online kapható a készülék. őrület, ma bementem és azt mondta az eladó, hogy a boltba nem is kapnak soha LTE-s verziót, a webáruházat meg nem is ők működtetik
-
StLui
veterán
válasz
Braddock #2550 üzenetére
"És az 1 év az valóban annyi, mert ilyen EU-ból hozottakra csak annyi jár."
Nincs tapasztalatom a bolttal, de ha EU-ból hozott akkor ugyanúgy ahogy az EU-ban, itt is 2 év a gari, hiszen az EU-ban vagyunk és ez a szabály. Tehát továbbra sem értem mitől lenne ezekre csak 1 év, és bolti gari. te is ha behozod Németországból akkor ugyanúgy garis lesz a telefon, iPhone pedig pl világgaris, lehet már MS is az, nem tudom
-
zzola
titán
válasz
Braddock #2550 üzenetére
Sajnos kifutottam a szerkesztési időből!
Nekem van egy sztorim, saját élményem 2011-ből, de én a nevet is leírom mellé!Kinéztem a HTC Sensation készüléket, a GSM HOME-nál adták jó áron. Nos, a cég fővárosi én meg Baranyában élek, kellő mennyiségű információ beszerzése után (telefonon és e-mail-ben is megkérdeztem, hogy hivatalosan van-e magyar nyelv benne, mert csak ez a bolt árulta gyártói garanciával és magyar nyelvvel akkoriban, azt válaszolták, hogy a nagyker megerősítette a HUN nyelvet) megrendeltem, kifizettem és átvettem a készüléket! Bekapcsolás után jött a hidegzuhany, mert nem volt benne magyar nyelv. Nincsen gondom a nyelvhasználattal, de ~100k-ért azért az ember elvárja, hogy mui legyen megfelelő lokalizációjú...
Még melegében felhívtam a boltot, ott közölték velem, hogy a morelocate2 nevű app-al magyar lesz a készülék, ők így árulják! Hogy beleférjek a három napba, természetesen többször próbálkoztam nem tetszésemet nyilvánítani az ügy kapcsán, de elutasították! Érdekes módon idő közben az adott hirdetést letörölték majd módosították a gyártói garanciás készüléket (nekem ilyet adtak el) törölték. (Még szerencse, hogy a rendelés közben lementettem az oldalt, rutinos vásárló módjára...)
A harmadik napon felkocsikáztam a fővárosba és a város szívében-természetesen jó drága parkolást fizetve-megkerestem a boltot. Furcsa volt, hogy csengetni kell és belülről nyitották az ajtót!
1 csaj volt bent, elmondtam a gondom neki, ő hívatta a tulajt! Mondanom sem kell, hogy elég szép veszekedés kerekedett az egészből! Sajnos egyedül mentem, nem vagyok egy vékony típus illetve az első tetkótól sem ijedek meg, de elég rossz arc volt a tulaj, mondtam magamban még fél óra és tuti lekéselnek a boltban! Végül csupa mellébeszélés és részemről fenyegetések sora után több jegyzőkönyv megírása után ott hagytam a készüléket és kb. 2 hét múlva ráutalták a vételárat a számlámra!Nyilván nem ilyen mindegyik sufni GSM bolt, de mindenkit óvva intek, hogy nagy értékű terméket onnan vegyen!
+ látszik, hogy jó reklámmal még a legsz@rabb, legfosabb bolt is jó értékelést tud kapni, lásd árukereső...
-
janeszgol
félisten
válasz
Braddock #2550 üzenetére
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. +1.
Csak egyszer az éltben nézétek meg ezeket a GSM boltokat. Nem kell bemenni, csak ott állni pár órát. Itt Dunaújvárosban minimum 2-3 cigány mindig van ott. Te szívesen elköltenél pár tízezret ilyen helyeken? Pesten gondlom ez hatványozott.
Én most cseréltem el egy Lumia 630-at egy LG L9 II-re laleh fórumtársnővel. Szinte végtelen pozitív értékelése van, kedves, közvetlen, mégis bennem van a félsz, nehogy becsapjon. Mert nem ismerem. Mert sok üzletet bonyolít, több százezer forint értékben is, ahogy olvasom.
És itt visszatérnék a GSM boltokra. Micsoda pénzek mozognak ott. Az alvilág figyelmét bőségesen felkeltik. Ha nem érné meg, nem csinálnák.
Én mindig úgy veszek telefont, hogy megnézem mennyim van, megnézem az ismertebb boltokban és itt az apró használtjai* között a kínálatot. És úgy döntök.
*= megnézem ki adja el, és honnan vette, hányadik tulaja, telszám/email alapján FB check, számlaszám google check.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged