- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #10960 üzenetére
Elenyésző a különbség, napi használatban szinte semmi.
Nincs gond a böngészéssel sem. de ha a hardver a lényeg, akkor 950-est vegyél.---------------------------------------------------------------
(#10961) Vtwo
Tudod-e, hogy a kettő közt mekkora a különbség, vagy csak annyit látsz, hogy 400 és 212?
-
Ryoo
senior tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz
GEPESZ66 #2492 üzenetére
Szerintem az Google-lel való egyeztetések célja ez az már több hónappal ezelőtt bejelentett irány lehet:
[link]Gyakorlatilag WP-n hiánycikknek számító Androidos appokat akarnak átvenni és átfordíttatni, nyilván ehhez szorosabb együttműködés kell és valamit adni kell érte. De ezt a jobb IOS progikkal is meg akarják csinálni, de gondolom ott nehezebb lesz az egyeztetés az Apple-lel, mert azért valamennyire neki is van ebbe beleszólása szerintem, bár nem tudom jogilag hogy van ez.
Azért az MS-nek még ott a nagy adukártyája a Windows 10 asztali résszel való teljes integráció, a Continuum: ezt androidos telók nem fogják tudni, és ebben azért még vannak nagy lehetőségek ha továbbfejlesztik, pl telefonról futó irodai asztali környezet: [link]
Szóval ez a hír nem csak hogy teljesen ellentétes a korábbi cikkekkel irányokkal, még önmagában érthetelen és értelmezhetetlen is, én többször elolvastam és nem értem. Most egy csomó pénzt öl az MS a WP 10-rendszerre, az asztali gépekkel való integrációjára Continuum, és hiányzó IOS, androidos appok átfordítására WP rendszerre, és miután kijött a WP 10-zel a közeljövőben pár hónap múlva áttért az andoroidra?
Teljesen értelmezhetetlen számomra cikk és a hír, de mondjuk az hogy egy twitter oldalon jelent meg kb. ennyit is ér a hír. -
janeszgol
félisten
válasz
GEPESZ66 #2499 üzenetére
De ezt nem úgy kell érteni, hogy most azonnal áll át. Itt a W10, mellyel terveik vannak. Egy ökoszisztémát kiépítenek. De utána már csak appokat adnak ki (ez is volt régebben hír, hogy nem lesz több új Win, hanem a tizest fogják fejlesztgetni PC-n, mobilon egyaránt).
Szóval a fenti hírt összefoglalva: Androidra várhatunk több Microsoftos appot. Semmi mást nem tartalmaz a kijelentés. Sem megszűnést, se semmi egyebet.
-
-
gemini
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #1661 üzenetére
Sajnos a WP appokat nem fejlesztik eléggé. Az időkép is sokkal silányabb, mint droidon, viszont cserébe nem jellemző a lefagyása. Az elmúlt hetekben tényleg állandóan kilépett, illetve nem töltötte be a térképeket, de már kijavították. A legtöbb alkalmazás ami van androidon, az WP-n általában nem tud annyit, de sokszor nem is hiányzik. Nekem sokkal fontosabb, hogy ha megnyitok egy alkalmazást az ne álljon le folyton, ha ki akarok lépni belőle, ne gondolkodjon órákat stb. A WP-nek a legnagyobb előnye, hogy gyengébb hardverrel is gördülékenyen működik.
Már több helyen olvastam azt az érvet, hogy az android nem hardverigényes, csak az applikációk
Ilyenkor elgondolkozom, hogy 14 évvel ezelőtt egy egymagos intel processzorral szerelt gép 1 Gb RAM-mal XP-vel a háttérben, vígan futtatta a Photoshopot + mellette egy időben még több alkalmazást és semmi problémám nem volt vele. Az Android meg egy négymagos procival 2 Gb RAM-mal is meg-meg akad.Van egy androidos táblagépem. Arra használom, ha elutazom valahova, akkor ne kelljen laptopot vinni, de mégis kényelmesebben netezhessek mint telefonon. Ha úgy működne a telefonom, mint az a tablet, akkor lehet hogy kihullana az összes hajam. Én ezért is váltottam WP-re. Azóta nem akarom naponta földhözvágni a telefonomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged