- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz
TrollfateeR #1315 üzenetére
Ezt hogy érted? A kijelző nálunk nem érzékeny, épp ellenkezőleg. Nem minden érintést érzékel pl. a számológép használatakor, a lassú görgetés szaggatottan megy az applistában, a kétújjas nagyítás akadozik a bögészőben, ez érzéketlenség.
Ezen javítana egy fólia, vagy pont rontana? -
bepken
veterán
válasz
TrollfateeR #1215 üzenetére
ez új info számomra, köszi
-
Gusztáv
addikt
válasz
TrollfateeR #1215 üzenetére
Ha az alkalmazás készítője rendesen megírta/frissíti a programot. Ez a funkció talán Update 1-el került be, és a játéknak is támogatnia kell.
-
bepken
veterán
válasz
TrollfateeR #1213 üzenetére
ezt a kérdést inkább ITT tedd fel, bár itt is látok néhány öreg rókát
játékok eredményét egyébként szinte biztos, hogy egyetlen programmal sem sem tudod elmenteni. én épp ezért szoktam alapfeltételnek venni most már a felhő szinkronizációt alkalmazáson belül (játékok esetében lehetőleg xbox live) - onnantól ahányszor csak újratelepíted a rendszert/játékot, esetleg telefont váltasz, egy egyszerű bejelentkezés után betöltődik az legutolsó mentésed.
-
bepken
veterán
válasz
TrollfateeR #1188 üzenetére
változó teljesítmény tapasztalható játékok terén. az asphalt játékok például egész jól futnak szerintem. vannak viszont olyanok is, amik elég rosszul vannak optimalizálva, ezért kevésbe élvezhetőek. (nálam ilyen volt például a spiderman unlimited vagy a family guy) - túl sokat mondjuk nem játszottam még rajta...telefonon egyébként se szoktam.
-
japy
őstag
válasz
TrollfateeR #1188 üzenetére
A két kopp-os felébresztés nem csak ennél anomália,hanem majdnem mindegyik szériánál. A legstabilabban az 520-on volt! Ezzel úgy néz ki meg kell barátkozni.
-
sten1990
tag
válasz
TrollfateeR #1168 üzenetére
Egy jó tanács,hogy előhozd a kijelző hibáját. Menj ki egy kicsit vele a szabadba (főleg ha mínusz van odakint),és utána menj be egy melegebb helyiségbe. Ha a telefon kijelzője párás lesz,akkor már teljesen használhatatlan a kijelző ! És ahogy én észrevettem hiába töröltem le róla a párát akkor is kell neki egy kis idő,míg a telefon úgymond hozzá szokik az adott hely hőmérsékletéhez. Fura,de tényleg így van,elvileg ez azzal magyarázható,hogy a telefon kijelzője nem üvegből készült,hanem műanyag-ból,de ezt nem tudom biztosra mondani.
Én is felraktam a legújabb frissítést recovery-n keresztül,és teljesen jó is volt a teló érintője,egészen addíg amíg be nem párásodott a kijelző... -
Mr X
veterán
válasz
TrollfateeR #1170 üzenetére
Nem az, hogy nem szabad, csak amolyan kiabálásként hat.
-
Mr X
veterán
válasz
TrollfateeR #1168 üzenetére
Nekem nem jött elő az elején, vagy legalábbis az ingerküszöböm alatt maradt. Aztán egy hét és 2 frissítés eljuttatott oda, hogy inkább visszaadtam a telefont, amíg még tehettem.
-
Mr X
veterán
válasz
TrollfateeR #1166 üzenetére
Miért félkövérrel?
A boltos nyomkodásnál azért komolyabb tapasztalat, ha megveszed és használod huzamosabb ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest