- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
Most próbáltam ki S6 Edge-en 8 alkalmazást nyitottam aztán nem töltötte újra őket
(#47) Segal: az bizony drága phablet kategória amit te szeretnél, beszélj a samsung-al ezzel kapcsolatban mert az általad felsoroltakat csak ők készítenék el, de akkor az meg veszélyes lenne a note szériára így inkább gyenge phableteket tolnak ki.
-
Wapmester
senior tag
Jó akkor úgy kérdezem milyen fejlesztésre gondolsz? 8K 6 colon 32 giga ram-al és intel i7-tel vagy mi? Irreális igényeid vannak a note 3-asod leváltására
van elég phablet keresgélj azok között mert másnak az 5 inch is sok ígyis baromi hamar haladnak a kijelző növeléssel másnak kín de neked ez kicsinek számít. Tudod mit? Vegyél inkább tabletet talán egy 12 colos elég lesz neked
-
Wapmester
senior tag
válasz
aprokaroka87 #38 üzenetére
Lehet azt gondolta a 4K = 4 alkalmazás a háttérben
valamit elnézett
-
Wapmester
senior tag
válasz
Parallaxis #33 üzenetére
Honnan tudod az emberek mennyi 4K tévét vesznek? Pont hogy a telefonok és kamerák 4K rögzítési lehetősége miatt vesznek 4K-s tévét, a YouTube-on is van sok 4k videó és jönnek a 4K csatornák is jövőre.
-
Wapmester
senior tag
válasz
kakuk.tamas #29 üzenetére
Az a gyanúm a szar is ízetlen neki és valójában eszébe sincs leváltani a note 3-asát
mondjuk olyan igényekkel amit felvázolt nem is fogja soha, LG G4 ips neki vérciki snapdragon 808-al
-
Wapmester
senior tag
Nekem megfelel a ramkezelése az S6 Edge-nek még ha bezárja is a háttérben a dolgokat akkor is hamar megnyilik minden rajta, de 6 colos 128-as microSD-s nagy akkus csodamasinákat nem tudom hol találsz, lenni majd lesz, de valami hiányozni fog belőle úgyis, a note 3 -ast akarod leváltani? Amint látom a snapdragon 808 is vérciki neked, szerintem túl nagy igényeid vannak, vegyél inkább laptopot az talán kielégítő lesz számodra
-
Wapmester
senior tag
Ez a cikk viszont nagyon jó 👍 + 100000000
Új hozzászólás Aktív témák
ma Most már az új almás telefonok is képesek 4K felbontásban filmezni, csak mondjuk az ilyen videók nagyon tárhelyigényesek. Jó ötlet a legkisebbet választani?
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest