- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aldhissla565
csendes tag
Végül sikerült megoldani a dolgot.
Elírtam. a slidetouch.fw-re gondoltam.
Végül sikerült megcsinálni. az allview wi7-re való windows 8.1-et tettem fel, majd erről a román fórumról: http://forum.softpedia.com/topic/1036114-allview-wi8g/ letöltöttem a drivereket és a touchsettingset. Az nem volt elég, hogy doubledriverrel telepítettem a drivereket, a touchsettings fájlt is be kellett tennem a windows/im mappába.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Már csak a slodetouch fájlokra lenne szükségem a system32-ből. Valaki fel tudja tölteni őket? Jó a wi7 is.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Igaz Wi8G-ről van szó, de hogy tudok indításkor belépni a boot menübe? Próbáltam mindent, rákötött billentyűzettel is, de az f7 megnyomásakor valami jelszót kért (amit én nem állítottam be). Újra kellene telepítenem pendriveről, de a windows és a hibaelhárító sem indul..
Driver frissítés után elszállt minden, utána még behozta a hibaelhárítót, ahol csináltam egy hardresetet. A hardreset után nem ment az érintőképernyő, így csináltam egy ujjat. A telepítés megszakadt, és ez az eredmény...
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Katicicus #2479 üzenetére
Sziasztok!
Most annyit szeretnék kérdezni, hogy tudtok valami jó programot, amivel telefonálni is lehet a tabletről? Két előfizetésem van, az egyiket, amiről nagyon ritkán telefonálok (de van hozzá mobilnet) áttenném a tabletbe.
Néha érkeznek arra is hívások, ezeket jó lenne fogadni.
Előre is köszönöm!
-
Aldhissla565
csendes tag
Én most vettem WI8g-t. Egy problémám van: nem volt benne a dobozban az Office 365 termékkulcs. Más is járt így? Néztem a gépben is, de amikor telepíteném az office-t akkor kéri a termékkulcsot..
Írtam a gyártónak, meg az emagnak is, annyit mondtak, hogy, ha nem tetszik, akkor küldjem vissza a terméket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest