- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cinemazealot
addikt
válasz
Csendeske #1524 üzenetére
A hangpostával csak a szolgáltatások analógiájára próbáltam utalni. Az ilyen "csak 10 másodpercig csöng ki, aztán foglaltat jelez" dolog szerintem szolgáltatói beállítás.
De próbáljátok meg áttenni a SIM kártyát egy másik készülékbe. Ha ott is foglaltat jelez 10 másodpercnyi kicsöngés után, akkor biztosabb, hogy a szolgáltatónál kell állítani. Persze az is lehet, hogy a másik készülék képes valamilyen GSM hálózati utasítással/beállítással ezt letiltani, míg Meizunál -- úgy tudom -- még a hívószám küldést sem lehet készüléken belül beállítani, csak a szolgáltatónál.
-
feka0118
tag
válasz
Csendeske #1510 üzenetére
+1. Én csak litium ion aksis telókat veszek, litium polimerest nem
Első alkalommal én mindig teljesen lemerítem és hozzányúlás nélkül 12 órát töltöm. Utána igyekszem nem hagyni teljesen lemerülni, de 100% ra töltöm mindig. Még egyik telóm aksija sem romlott, vagy gyengült el. A jelenséget amit a cikkben írtak, én a külföldi oldalakon nem az ion, hanem a polimer aksikra olvastam. Azok nem szeretik a lemerülést és csurig töltést. De ezeken a gyártók is segítenek. Pl. Meizu 10 % ról kb 5 perc alatt kikapcsol. Szuperenergiatakarékos üzemmódban meg még kibírt nállam majdnem 7 órát. Feltételezem akukimélés miatt kapcsol ki olyan gyorsan. -
válasz
Csendeske #1504 üzenetére
Persze. És a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg javasasszonyát vagy kuruzslóját...
Az aksit "szokás" az első pár alkalommal max-ra tölteni, csak hogy "formázza" az akkut. (Bár ez a mostani Li aksiknak nem is biztos, hogy jót tesz. Szóval ez nem bizonyított.)
Az SIM2 meg ha jól emlékszem arra volt tipp, hogy akkor letölti OTA a frissítéseket. (Ennél a egyszerűbb, ha Te magad letöltöd és telepíted.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest