- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cinemazealot
addikt
válasz
Csendeske #1524 üzenetére
A hangpostával csak a szolgáltatások analógiájára próbáltam utalni. Az ilyen "csak 10 másodpercig csöng ki, aztán foglaltat jelez" dolog szerintem szolgáltatói beállítás.
De próbáljátok meg áttenni a SIM kártyát egy másik készülékbe. Ha ott is foglaltat jelez 10 másodpercnyi kicsöngés után, akkor biztosabb, hogy a szolgáltatónál kell állítani. Persze az is lehet, hogy a másik készülék képes valamilyen GSM hálózati utasítással/beállítással ezt letiltani, míg Meizunál -- úgy tudom -- még a hívószám küldést sem lehet készüléken belül beállítani, csak a szolgáltatónál.
-
feka0118
tag
válasz
Csendeske #1510 üzenetére
+1. Én csak litium ion aksis telókat veszek, litium polimerest nem
Első alkalommal én mindig teljesen lemerítem és hozzányúlás nélkül 12 órát töltöm. Utána igyekszem nem hagyni teljesen lemerülni, de 100% ra töltöm mindig. Még egyik telóm aksija sem romlott, vagy gyengült el. A jelenséget amit a cikkben írtak, én a külföldi oldalakon nem az ion, hanem a polimer aksikra olvastam. Azok nem szeretik a lemerülést és csurig töltést. De ezeken a gyártók is segítenek. Pl. Meizu 10 % ról kb 5 perc alatt kikapcsol. Szuperenergiatakarékos üzemmódban meg még kibírt nállam majdnem 7 órát. Feltételezem akukimélés miatt kapcsol ki olyan gyorsan. -
válasz
Csendeske #1504 üzenetére
Persze. És a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg javasasszonyát vagy kuruzslóját...
Az aksit "szokás" az első pár alkalommal max-ra tölteni, csak hogy "formázza" az akkut. (Bár ez a mostani Li aksiknak nem is biztos, hogy jót tesz. Szóval ez nem bizonyított.)
Az SIM2 meg ha jól emlékszem arra volt tipp, hogy akkor letölti OTA a frissítéseket. (Ennél a egyszerűbb, ha Te magad letöltöd és telepíted.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Steam Deck
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest