- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eron009 #2172 üzenetére
Hát most a gyári alapbeállítás kicsit dobott rajta...ezt azért hardverileg gagyinak nem mondanám...unkaöcsém első telefonként kapott egy xiaomi go-t, valami 9-es lecsupaszított go rendszerrel és dobtam egy hátast...1giga rammal és 4 maggal valami meglepően gyors a rendszer!
-
prokxy
veterán
A build szám 6.1.4.3A, szóval kínai piacos.
Akitől vettem ezt írta nekem:
"Megnéztem, ez amit rendeltem kínai verzió nem a global és nincs benne a B20 sáv támogatás"Akkor emiatt nincs nekem most 3G,nemhogy 4G.
Lehet ezzel kezdeni vmit, hogy tudjam városon kívül is használni a netet?
-
prokxy
veterán
Igen, engedélyeztem.
Mit kellene feltennem?
Az, hogy kínai piacos-e vagy nem, honnan tudom megnézni?Viszont volt vmi adatforgalom limiter, lehet az lenne a gond? Vezetés közben feljött, rémlik vmi h elnyomtam, de most nem találom.
Neten a security alatt írják, de ott nem találtam, data usage részt pedig még a keresőben sem adott be. -
feka0118
tag
A főverzió maradt 7.1.2 őn, de a biztonsági csomag 06.05 re frissült. Az üzemidőről még nem nyilatkoznék, mert most egyfolytában nyomkodom. A kamerában jelentős javulást eddig nem tapasztaltam, viszont lassított vidóban eldobálja a fókuszt, a portrémódon is kell még csiszolni. Zene téren viszont komolyabb változás történt pozitív irányban. Az előre beállított sémákon kívül sokkal személyesebbre lehet szabni a hangzást. A magyar fordítással még várni kell, íeták is hogy arra az utolsó két frissítésben lesz a hangsúly.
-
-
Tyrel
őstag
Köszi!
Hm, ez így nem annyira bíztató...
Ill. főleg az hogy mindent újratölt... a mostani Mi 4c is ezt csinálja, gondoltam a 2GB memória miatt (aminek ált. jó ha a harmada szabad), lefagyásra meg így hirtelen nem is emlékszem... azt tudom hogy egyszer láttam random újraindulni úgy hogy hozzá sem nyúltam csak az asztalon pihent, de azt is megoldotta valahogy úgy hogy nem kért utána PIN-t és nem váltam volna elérhetetlenné ha pont nem veszem észre...
Hmm-hmm... Nem tudom mi legyen, Redmi 5 Plus a másik kiszemelt, de az M6 Note-nak nagyobb az akksija és elöl van az ujjlenyomat olvasója is (ami szintén tetszik), meg egy hangyafasznyival a SoC is erősebb benne... Hm.. ¯\_(ツ)_/¯
-
V.Stryker
nagyúr
Akkor hogy oldod fel a kijelzőt? Előveszem a zsebemből a telefont, akkor nem elég ráérintenem a gombra, hanem mondjuk meg kell nyomnom és közben olvas?
Stean20: Aliexpress tele van tokkal hozzá. Tegnap rendeltem. Minden féle van. Kijelzővédő is, de ahogy néztem lekerekített szélű... fene tudja,hogy hogy nézne ki. Én kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest