- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdanee
tag
válasz
csubuka #2061 üzenetére
Szia! Nem emlékszem h.lett volna ilyen hiba említve a fórumban, vagy egyedi,vagy tényleg kártya gond. Próbáld meg másik kártyával, illteve a 3g és 4g közötti váltást.
Nem mondom h.tökéletes telefon, de ár/érték arányban, amikor megjelent nagyon jó ajánlat volt,és atom stabilan működik, kicsit meg is lepett, eddig messze ez a legjobb budget kategóriás telefonom, de a fórumot olvasva, széria hibája ki se derült, egyedi gondokból se volt sok, inkább csak kártya hibák, meg user errorok. -
feka0118
tag
-
-
feka0118
tag
válasz
csubuka #1426 üzenetére
A gyári visszaállitást a hivatalos forum "nevezzük adminja" írta, hogy szükséges elvégezni, én javaslom te is tegyél úgy, mert a 6 ból visszamaradó bizonyos rendszerbeállítások okozhatnak később meglepetést.
Ha azt megcsinálod úgy újra be kell jelentkezni a fiókjaidba, amiket használsz.
Azt hogy a google profilból törölni kellene a telefont hogy ne történjenek anomáliák, hát én olyat nem tapasztaltam soha, egyik meizu készülékemnél sem. Így arra nem tudok mit mondani. -
pe00ar
csendes újonc
válasz
csubuka #1299 üzenetére
Szoftveres, de szoftveresnek NAGYON SZOFTVERES.
Mai napig dobalja a frissitesi ertesiteseket, pedig mar minden leheto helyen kikapcsoltam. 2 orankent hangjelzes kisereteben kiirja, hogy mennyi a homerseklet az adott helyen, ahol vagy (amennyire lehetett letiltottam a beepitett idojaras appot, es a google szolgaltatasokat, ennek ellenere teszi ezt), semmi szuksegem erre, a sajat jol bevalt idojaras appomat hasznalom. Ezzel szemben a gmail, messenger, stb ertesitesek meg persze 15-30 perces kesessel jonnek, pedig a hatterben futas engedelyezve van (intelligens kikapcsolva).
Nem tudom, hogy rajtam kivul hanyan vesznek azert dual simes telefont, mert tenyleg folyamatosan dual simmel szeretnek hasznalni, mert az ezzel kapcsolatos problemarol rajtam kivul eddig nem irt senki. Az elso hivasnal meg megkerdezi a beepitett tarcsazo, hogy melyik simrol inditanad a hivast, ugyanannal a hivott szamnal kesobb aztan mindig ugyanarrol a sim -rol inditja, beepitett tarcsazoban kedvencek menu nuku. Kiprobaltam eddig kb 10 kulonbozo tarcsazot, de mindegyik csak hivasinditasnal hasznalhato, hivasfogadasnal a beepitett lep mukodesbe. A 11. tarcsazo volt az, ami a hivasfogadasnal is mukodik, ez a Drupe nevu, ez meg tul komplikalt app az en izlesemnek, na de mindegy, legalabb eddig ez jol mukodott. Ma viszont hivasfogadasnal mar sotet kepernyo fogadott, eloszor fel kellett oldani a telefont, hogy fogadhassam a hivast. Az sms alkalmazasnal ugyanez a dual sim problema, a handcent sms -el normalisan mukodik.
Az is nagyon szep, hogy a telefon tele van pakolva gyarilag hasznos appokkal, mint a biztonsag, energiagazdalkodas, idojaras, stb, csakhogy ezeknel a beepitetteknel szazszor jobbak leteznek, ezektol meg szabadulni nem lehet.
Eddig 4 db androidos keszulekem volt android 2. -tol 6. -ig, Huawei, Utok, Samsung, Homtom markaju, de ilyen testreszabhatatlan telefonnal meg nem talalkoztam, mint a Meizu.Hardveresen rendben van a telefon, bar en mediatek mt6753 4 mag, 1.3ghz es 2gb ram -rol valtva mindennapi hasznalat soran (jatekokkal nem jatszok) semmivel nem erzem gyorsabbnak. A kamera nagyon jo. A navigacio jol fog mukodni, nalam a TomTom es google navigacio megy, kifogastalanul.
-
szg88
őstag
válasz
csubuka #1047 üzenetére
Nem hiszem, hogy emiatt van a leárazás. Az Eustocknál mindig van ilyen akció, máshol attól még ugyanolyan magasabb áron adják, mint máshol. De a Meizunál ilyenek előfordulnak (sztem minden márkánál előfordul) Az M3s már egy év után rosszalkodni kezdett. de most 2 éves és még mindig lehet használni, persze vannak gondjai. Meglátom ez milyen lesz, ha ez is olyan mint a másik akkor nem veszek többet. De itt már volt Verne thor meg Samsung, meg Asus is. És minddel volt probléma. a Verne konkrétan az elejétől fogva szinte használhatatlan volt.
-
-
Sógi
addikt
válasz
csubuka #1030 üzenetére
Hello,
Sztem teljesen jó telefon, gyors is, akku is rendben, nekem a fotós képessége is bőven megfelelő, kijelző szép, nincs sárgaság, nálam a térerő eldobás van csak ami hibának mondható, de lehet kifogtam egy hibásat vagy csak a rossz térerő miatt csinálja néha..
Nekem nillkin tokban van a nillkin fóliával, ami elég fos, de rendeltem hozzá 3D üvegfóliát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest