Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dovloran
senior tag
Szia, sajnos ráflashelted a kínai ROM-ot (rendszerszoftvert) a global verziós telefonodra, ha jól értem? Ez szívás, mert a ,,hivatalos facebook csoportban" is kérdezgették már az emberek, hogy hogyan tudnak visszaváltani global verzióra és amennyire én tudom csak feloldott bootloader-rel lehet, mert az IMEI számmal kell valamit csinálni. A bootloader nyitáshoz root jog szükséges (rendszergazdai jogok) és én még nem igazán csináltam ilyet, szóval nem tudok neked biztosat mondani. Legközelebb mindig figyeld, hogy milyen ROM-ot töltesz le. A --> Kínai ROM G --> Global (nemzetközi) ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest