- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka0118
tag
Most gyors szórják ki a Meizukat, mert bejöttek az új xiaomik és szerintem nem akarják hogy rajtuk maradjon a raktárkészlet, mivel a másik márkát többen kedvelik, keresik(pedig több közöttük a hibás készülék) . Én még 45ezerért vettem, kicsit sírok hogy 36 ért meg lehet venni. Akármennyire is kiforrotabb a xiaomi szoftvere ennyiért ez a telefon ajándék😁.
Már nem tudom ki írta, hogy az egyik sim nem működik. Sanszos hogy az modul hibás, vagy a sim tálca rossz és a 2. Sim nem oda kerül ahova kell.
Hívás megszakadásával kapcsolatos hibával én nem találkoztam, vodás vagyok és csak 1 simet használok (most). Irodaházban ahol másnak is alig van térereje nekem csak dadogós lesz a hívás, de nem szakad meg. Munkatársamnak xiaomi note 4 kína verziós(helio x10 b20 nélkül, nem sd625) telenoros telója van. Ahol már neki nincs mobilnet, térerő is alig, nekem még van. Olyan településen ahol van (lehet rosszul emlékszem a sávra ezt kérlek nézzétek el) 1800 mhz es szórás. Szabadtéren jóval többet tud mint a voda, de az hogy árnyékolt helyen no mobilnet feltételezem nem csak a teló hibája. Ezt csak azért írtam mert lehet régió proléma miatt csinálja, vagy tényleg hibás az a telefon (😐) viszont a note6 2g s képességeit nevezhetjük gyengécskének, így aki telenoros és olyan vidéken él ahol nincs 3g azoknak nem biztos, hogy ez a telefon lesz a legjobb választás.
Ami engem bosszant a telefonban pontosabban a flyme ban mostanában az a mesterséges inteligencia. Ha egy appot ritkán használok az energiamegtakaeítás címén nem vagy csak később jelez, ami néha felbosszant(fb,messenger, gmail - a gyári levelező app szerencsére tökéletesen működik ezért én csak azt használom). Ezt leszámítva én még mindig jó vételnek tartom. 😁 -
Joker88
őstag
Én ezt a tokot ajánlom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest