- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester #157 üzenetére
Érdekes, nekem a Lenovo P70 akkor miért bírta 2-3 napokig...
Úgy, hogy nem volt masszív merülés, és még erősebb is volt.Megértettük , hogy számodra szar... A PC-s hasonlat meg épp nem aktuális.
Elég ,ha egyszer leírod a fikázást. Nem kell mindig.
-
törölt tag
válasz
Az előbb emlegetett, szintén MTK-s Vernee Thorral 6 órás kijelzőidő elérhető a gyártó által kiadott android 7 alatt. Az elején még nem, kell egy kis idő, míg beáll, és az sem árt, ha nem avatkozunk közbe mindenféle "karbantartó" programmal, vagy ha mégis, csak ésszel.
-
batai15
félisten
válasz
Mint írtam ha nem válik be akkor egy redmi 4x lesz belőle.
-
válasz
DroiDMester #93 üzenetére
Nem mindenki játszik.
Érdekes , nekem volt MT6752-esem, az sem merült, és ez sem.
Van amiben az MTK jobb, és van amiben a Snap, de nem kijelenthető, amit írtál.
Az meg ,hogy eszi az aksit készenlétben, keresd a hibát a szoftverben
Nálam több mint másfél hétig volt készenlétben a Meizu M5, mert nem használtam, de érdekes módon nem merült le...
10 nap , ha azt mondod repülő módban óránként 1% merül, akkor 5 nap alatt csutkára kellett volna merülnie... Nos 80%-nál kapcsoltam be, és 10 nap után is volt még benne szufla..
Párom is használt sokáig MTK-s telefont, és én is. Az X10 igen, az merült. De ettől még nem kell általánosítani.
Elismerem a szakmai tudásod, de nem valós ebben az esetben.
A heti frissítések nem mindig előnyösek amúgy a MIUI-nál.. Legutóbb a 3S-nél vágták tönkre az épp 3. kijelzőbeszállítós szériákat.
A Meizu eléggé optimalizált, és letisztult, én MIUI-t használok, és szeretem is ,de a Flyme sok esetben kézenfekvőbb rendszer.
No mindegy..
-
batai15
félisten
válasz
DroiDMester #58 üzenetére
Igen én is ettől félek.
De szükségem volt előlapi fp-re kisebb kijelzőre is.
Ha mégse válik be , akkor redmi 4-lesz belőle tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest