- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1609 üzenetére
vakuja erősebb mint a kinai átlag de pl gyengébb mint a jiayué, illetve nem is ez a legjobb megfogalmazás, inkbb a fénye melegebb ...de nem mondható rossznak.
térerő,wifi teljesen jó,
témát meg nem tudok mutatni mert már nincs nálam a teló, viszont dunát lehet vele rekeszteni annyi van..(ingyenes is) -
janaman01
addikt
válasz
gretzky77 #1637 üzenetére
hát igazából azt neked kellene tudnod hogy lett rootolva, van amelyikben lehet kapcsolgatni ( beállitások / biztonság / superuser ki, be), ilyen pl a jiayu is, az a zürösebb, amire csak egy superuser zip vagy hasonló lett téve azt a superuserből teljesen el tudod tüntetni( kiirtja magát)
csak tudnod kell mad visszarakni akár twrp ből (cwm) ből stb..
-
janaman01
addikt
hát majd ezt ki kell próbálni, mert pl ugye az emelkedő csengőhangerő piszka se zavarja meg a frissitést...
de mindenekelőtt egy teljes mentés
nah ha küldenek esetleg másikat ( jelen pillanatban ebben egyeztünk meg) akkor megnézem a lehetőségeketgretzky77: és ha a rootot kiütöd ?
-
janaman01
addikt
igen viszont a coolpadon, az alap cool ui ban ugye a root ugye zero volt.....a flyme ban meg lehet kapcsolni a fiókból, azaz a rendszer tulajdonképpen tartalmazza, ahogy a jiayu ban is, viszont ha a cool ui t a
kangvippelKinguser rootoltam akkor is ment simán a tv go viszont ha supersu és társaival rootoltam akkor már nem ment ...magyarul még adok egy esélyt a flyme nak, viszont ha nagyon bele kell nyúlni akkor kilőve ( nagyon nem akarom piszkálgatni a frissitések miatt..)
- test-keys
- /system/app/Superuser.apk
- /system/xbin/su
A Telekom appja mindhárom módon ellenőriz, a bökkenő ott van, hogy olyan telókon is le fogja tiltani a lejátszást, amiken nincs root, viszont van test-keys a build.prop-ban! -
janaman01
addikt
sajnos a tv go ellenörzi a root jogosultságokat, és mondjuk hiába kapcsolod ki a superusert a beállitások/biztonságban, annak ellenére, látja hogy ugymond rootképes a teló azaz azokat a rendszer fájlokat átnézi illetve mappákat ahol fellelhető a root hoz szükséges cucc, és onnantól kezdve nem inditja a tv müsorokat, megoldás lehet egy cusrom rom ami nem rootolt, csak ahhoz ugye végig kellene probálni az összes customot, első körben emui rommal probálkoznék ha egyáltalán van rá...én marha azthittem a jiayu topikban vagyok
a válasz egyszerű : nem támogatja a flyme os t
érdekes viszont mert a coolpadon a gyari coolui val simán indult a tv go -
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1600 üzenetére
mondom az enyémmel pedig tényleg volt gond de az érintéssel semmi baj nem volt sőt , teljesen pontosan és gyorsan reagált
interstart: az az 1% meg amibe én beletartozom, xart kapott és visszaküldte
persze ez a nemmondom ki milyen magyar posta az igért 3 napos elsőbbségi kézbesitést már meghaladta és még mindig az a státusz hogy célországba elköldve...jó ha 2 hét alatt kézbesitik...röhej a mai világban olaszországba olyan marha nehéz elvinni egy csomagot...
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1588 üzenetére
szabályos sárga csik vagy mosott ? illetve felül alul középen? mert amit visszaküldtem meizut az is sárgásodott felül...tehát ha kiraktam egy fehér háttérképet akkor nem egységes volt a fehér, hanem felül sárgásabb volt és lefelé ment át a szinátmenet fehérbe
csak ha lefotóztam az nem adta úgy vissza...azért kérdeztem ha te lefototózod az visszaadja e?
szerk : oké köszi értem
-
janaman01
addikt
Gps jónak mondható , tartja a jelet , a hivószámot nem lehet állitani hogy elküldje avagy sem, pl nekem az egyikben kártyás a másikban előfizus van, az előfizusat alapbólbelküldte, a kártyásat nem...hiába engedélyeztettem a szolgáltatónálba hivószám elküldését, megoldás az volt hogy letiltattam, majd újra engedélyeztettem azbelküldést a szolgáltatónálbés azóta jó....
Ui: gps t nagyobb városban magasabb épületek környékén pl B.P. még nem próbáltam..m -
janaman01
addikt
ti azzal optok én meg a visszaküldéssel, elsőbbségi levélként adtam fel, amit a posta honlapján nagy vagányan 3 (munka)nap szállitással igér eu n belül...namost ugye múlt hét csütörtökön adtam fel, és a nyomkövető státusz még mindig célországba elküldve.....ennyi idő alatt már kireptettem volna egy postagalambbal
ráadásul olaszország...
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1528 üzenetére
elefántok felejtősek ha rám hallgatsz....meg umi meg társai...
americanidiot: egyetértek
chigon tól meg pláne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!( pressel) előrendelhető, azaz még nincs raktáron nekik..kifizeted és vársz..
a jiayu s3 am tőlük van, kb 1,5 hónapja nem tudom gariztatni velük mert szarnak a fejemre vagy 600 levelet küldtem nekeik
-
janaman01
addikt
Mert ha magadnak kell intézni a kinai garanciát és már nem véd a paypal vagy valami más akkor baxhatod a garit...most kapásból van nálam kettő , abból az egyiket védi a paypal az a szerencsém, de nég igy se tudni mi lesz a vége.....azaz odafigyelni a garira is mert tényleg nem játék....
-
janaman01
addikt
válasz
< CyberBob > #1495 üzenetére
A füles hangerő, illetve minőség nagyon jó, jobb mint az átlag, én a képernyő érintés késlekedésből semmit nem vettem észre, teljesen jól működik az is szerintem, pedig nekem aztán voltak gondjaim a telóval
A hangminőségről már más is érdeklődött, össze is hasonlitottam egy jiayu s3 al(pedig annak se rossz) a meizu határozottan jobb( és most fülesről beszélünk) -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1491 üzenetére
komolyan mondom ilyen társaság ritkán gyűlik össze egy topikban..... -
janaman01
addikt
nos gyerekek a tisztesség úgy kívánja hogy megemlitsem itt is, hogy blackrulz fórumtárs segitségével (Ő irta le nekem angolul a végső levelet, amit a visszaküldött csomagba bele is kellett raknom a honorbuy kérésére) sikeresen visszaküldtem a mai nappal a meizut olaszországba az eu s központukba, és várom majd a remélem új készüléket
itt is köszönet neki, és aki eddig is segitett, azaz majdnem mindenkinek -
janaman01
addikt
Köszi mindenkinek az újrakalibrálást megpróbálom, arra gondoltam, hogy pl visszanézem kit hivtam , és ugye van a fénykép mondjuk a páromé de mellette nem az ő telefonszáma van , hanem azé akit utána hivtam
és ugye ha hivást inditok onnan akkor nem a páromat hivja hanem a másikat
-
janaman01
addikt
Még egy kérdés , hivásinditáskor nálatok is megvan a proximity hiba, mármint elég gyakran nem sötétül el a képernyő ha a fülemhez rakom..
Illetve a hiváslistában a számokhoz az előzőleg hivottak fényképeit rakja be..? -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1466 üzenetére
értem, köszi ( én nem)...
-
janaman01
addikt
egyébként aki a xiaomiforsale ról rendelt annak hogy érkezett bontatlan dobozban, vagy már felbontott doboz ból vette ki?
-
janaman01
addikt
ide is berakom, hogy ha paypal al vásároltok, akkor állitsátok át , hogy ne a paypal váltsa mert akkor drágább...
na szóval
My Account/profile
My money ---------My preapproved payments------------------------update(itt katt az updatera)
Set Available Funding Sources(katt rá)
Conversion Options(katt rá)
és itt rakd át a pöttyöt a Bill me in the currency listed on the seller's invoice.-ba hogy ne a paypal véltsa mert akkor sokkal többet von le
majd a submit ra katt és kész -
janaman01
addikt
válasz
#56573440 #1438 üzenetére
2 hónap alatt ez a második kinai szarom...jiayu, meizu....egyik gariztatása se indult be...a jiayué immáron kb 1 hónapja itt áll nálam..., elhiszem hogy a kinaiakat megérted, de engem is megérthetnél...
és ezzel le is zártam...nem irkálok ide többet...
americanidiot: azért irtam hogy az enyém.....céloztam ezzel arra hogy nálam valóban nem stimmel valami..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1436 üzenetére
óóóó az enyémnek nem kell annyi..ez már akkor is melegszik ha elkezdek vele videózni mondjuk 5-10 percet..már süt az eleje illetve a hátulja a kamera résznél
de kösz a tippet , megjátszom
..nehogymá leszivassanak ezzel a telóval mást is...( akárkit is)
-
janaman01
addikt
ja és még valami..ha sokáig elhúzzák, úgy fogják visszakapni, hogy lefüstöltetem a panelt valami ütős játékkal vagy teszttel...hogy tuti ne küldjék majd el másnak.....( másnak nem kivánom hogy igy járjon....)
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1433 üzenetére
ezt ki se kell rakni fhd ba hogy lássa a paraszt az első másodpercben a jobb alsó sarkot és után az abból kiinduló fehér csikot...innen nem tudom mi a fenéről kell még vekengeni ez nem normális müködés...ennyi..
-
janaman01
addikt
sok sok videót feltöltöttem már...ha ezt pl letöltöd (23mb) és megnézed eredeti minősben, látod hogy a szinátmeneteknél igencsak nem smakkol valami...mikor váltogatja
-
janaman01
addikt
na ez jó kérdés, mert ugye az lett volna a legegyszerübb ha irnak valamit , akár azt hogy küldjem vissza a telót, és cserélik, vagy azt hogy küldjem vissza és visszaadják a pénzt, de mivel kénytelen voltam a paypalhoz fordulni, ezért tuti elhúzódik , ezért kénytelen vagyok ezt használni( mivel a jiayu gariztatása is eszméletlen döcögősen megy), úgyhogy szerintem hamarabb lszel ha megrendeled
blackrulz: hogy mi okozza a hibát azt nem tudni, de már ők is belátták hogy valami nem stimmel, és hogy attól lehet használni és kárpótolnak 15 dodóval...na jah..csak mindennnapi használatban ez már egy kissé zavaró...és valami nagyobb gebasz lehet , mert sunyi módón azért odairták hogy ha megvan a doboz , meg a teló tökéletes állapotban van akkor lehet szó cserekészülékről ha visszaküldöm, erre egyik fórumtárs segitségével válaszoltunk is hogy oké nem kell a 15 dodó , akkor legyen csere...
erre viszont már nem jött válasz...szerintem azon vakaróznak, hogy ússzák meg
Dear Janos
we have received your video again,
we have saw your video again,
for the first and second video,we found that the whole phone screen flash ,could you please tell me why the screen flash?
whether you have installed other ROM on it?
about the last video,we found that the left of the corner flashed,we have advice you to change your phone's background or wallpaper to black color,then make a screenshot to check whether the pixel still appear,please send the screenshot to us again,
normally the pixel does not affect the using of the phone,
if you can accept it,we can refund 15usd to you as compensations,
if you can not accept it,how about return it back,and then we change a new one to you?but you must confirm that there is no any damage for the phone,and the box of the phone is still intact
waiting for your reply.ezt irták.....de azt a pixel dead progit azért inditottam el hogy lássák az , amikor a szinek hirtelen váltakoznak, akkor tele van "csikózódással" átlósan egyenesen is ...érdekes itt a fórumban egyből látta mindenki miről van szó..ezek meg csak értetlenkednek...nem hülyék..csak próbálják elkerülni a garit...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1425 üzenetére
hát szerintem erre a legkisebb az esély a kis ferdeszemüekkel való tapasztalataim alapján de ha igy lesz megbeszéljük
ma is egyszer csak belassult mint állat...hivás nem inditható stb...restartolni kellett...néha fogja magát és eldobja a tudatát...ja és semmit nem futtatok..se face se instagram..egyedül az időkép és a gmail fut...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1423 üzenetére
a vitában is "leirtam" nekik hogy nem kell a xaros telefonjuk...én visszaküldöm nekik ( dugják fel) és pénz meg vissza... ha meg nem tudunk megegyezni akkor majd a paypal dönt...ezen nincs mit vakarózni napokig, a videókón jól látható hibás a készülék, ezek meg vakaróznak már napok óta...hogy igy meg úgy...haggyuk má...
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1421 üzenetére
mert nem válaszolnak
hová küldjem ? eddig meg kapásból irták hogy ők bizony nem látnak semmit, meg hogy ezt rakjak fel meg azt rakjak fel meg adnak 15 dollárt meg stb....idióta banda....nem fogok fél évig levelezgetni velük, vagy épp arra várni hogy mikor tartja kedvük váloszolni őkegyelmüknek...
-
janaman01
addikt
sőőt..már el is inditottam...ebben a pillanatban..mennyenek ahová gondolom...
-
janaman01
addikt
igértem hogy beszámolok a honorbuy mit reagál a levélre...
hát gyerekek , a nagy semmit....holnapig várok és inditom a vitát paypalon...
(szerintem még azon filóznak, hogy tudnák megúszni a dolgot...)
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1389 üzenetére
köszönöm,
egyébként lehet azért is "húztam " le mert pl a képeket kinagyitva mikor ugye húztam el jobbra balra, úgy adta be mintha mintha a téglákat egymásra pakolgattad volna, eltolva a képrészleteket, és utána simult ki...sokszor megakadt görgetéskor főleg mikor sok szines tartalom volt bárhol bármilyen alkalmazásban...meg hát tudjátok a gondjaimat...és igy utólag belegondolva, nagy valószinüséggel kaptam egy hibás darabot, amit sajnos levéleményeztem, és hangot is adtam neki...de lehet ,egy úgymond hibátlan darabbal semmi gondom nem lett volna...
kérdés mit reagál a honorbuy....aki kézbekapja ezt a telót azt mondja hülye vagyok mert ennek semmi baja..de használat közben jönnek elő a bizony mélyen rejlő "hardverhibák" egy biztos ezzel a telóval valami nagyon nem kóser...kezdve a kijelző tetején lévő "sárgásodással,fehér alapon..stb stb...
-
janaman01
addikt
Xiaomi mi3 a 4G t se tudja...bár a meizu sem de néha ha olyan helyen vagyok, akkor lényegesen jobb a 4G...pillanatok alatt nyomja a cuccost
-
janaman01
addikt
na itt a tok , de minek...ugyse sokáig lesz már nálam
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1364 üzenetére
igen de valami értelmeset akarok nekik válaszolni , amit fentebb is leirtam, lássák már hogy nem csak pár pixel villan fel néha néha hanem valami komolyabb probléma van
ja meg most visszaküldöm, és ha utána xarnak a fejemre? nem kéne paypalon valamit azért inditani?
ja meg azért kéne nekik elmagyarázni , hogy képernyő frissitéskor villan fel a pixel, mert csak azt szajkozzák hogy állitsak be fekete hátteret és sreenshot...nade ugy nem csinálja meg olyan gyorsan nem tudok csinálni
-
janaman01
addikt
na gyerekek válaszolt a honorbuy:
nagy segitséget kérnék, attól a ki jól tud angolul, irja már meg nekem a válszlevelet miszerint
nincs rajta másik rom, hisz a meizu ra nem is lehet másik romot feltenni, illetve abal felső sarokban , és a jobb alsó sarokban a fehér pixelek akkor villanak fel mikor képernyőfrissités van ahogy a videón is látszik, sima fekete háttérnél nem csinálja, illetve szinátmeneteknél csikózódik
sajnos nem tudom elfogadni a 15 dollárt és egy cserekészüléket kérek, vagy full refundot, természetesen a doboza megvan az összes tartozékával és mind a doboz mind a telefon sértetlen állapotban vannagyon nagyon megköszönném aki ezt a válaszlevelet mefogalmaná angolul...
we have received your video again,
we have saw your video again,
for the first and second video,we found that the whole phone screen flash ,could you please tell me why the screen flash?
whether you have installed other ROM on it?
about the last video,we found that the left of the corner flashed,we have advice you to change your phone's background or wallpaper to black color,then make a screenshot to check whether the pixel still appear,please send the screenshot to us again,
normally the pixel does not affect the using of the phone,
if you can accept it,we can refund 15usd to you as compensations,
if you can not accept it,how about return it back,and then we change a new one to you?but you must confirm that there is no any damage for the phone,and the box of the phone is still intact
waiting for your reply. -
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1353 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1351 üzenetére
köszi nálam elég 10 másodperc és elkezdi csinálni...a jiayu se csinálja...na innentől elmehetnek ha ez sem elég nekik....
hozzáértők ? mi lehet gpu ?
ja és akkor ezekszerint lehet látni hogy miről is van szó? !!!
-
janaman01
addikt
én marha...elinditva ezt a szinváltós dead pixel programot (fix it)azt hittem ez normális hogy közben csikok vannak....de a jiayun megnézve nem "csikoz " be hanem szépen viszi a szinátmenetet, vagy mit.... szépen váltogatja a szineket...a meizu meg ...
nézzétek meg (23MB) direkt nem youtube ra raktam..( na a drive is lejátsza ...töltsétek már le plz).nálatok is ilyen ? mert ha nem akkor egyértelmü bizonyiték hogy valami nem kóser....
-
janaman01
addikt
baxa meg én is olyat akartam, nem is nagyon néztem de nekem meg ez jön meg jövő héten ( már az országban van)
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1333 üzenetére
köszi a tanácsokat, megfogadom, szerencsére vagy sajnos, még nincs tapasztalatom garizás ügyben, ezért szivesen veszek minden tippet
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1329 üzenetére
hm, látod ezt nem tudtam, viszont valamennyire ez jó hir nektek..kérdés hogy a honorbuy hol gariztat...
-
janaman01
addikt
ha azt nézzük..hogy kb egy 10 el több.....viszont az mx3 as topikban olvastam hogy a mall ról rendelt valaki, problémás volt a teló, és egy hét után már kezében volt egy másik készülék...
ha meg esetleg nekünk kakál be akár nektek is...és kinába kell visszaküldeni, ad egy kifizeted a vissza költséget......isten se tudja csinálnak e valamit rajta, sima postával visszaküldik, arra meg fizetheted az áfát meg a 2000 ft kezelési kültséget,mert az meg már kinából jön..szóval meggondolandó...én már megbántam ...
eltelt egy csomó idő és még sehol nem tartok a gariztatásban ha egyáltalán lesz belőle valami...
mindeddig én is ugy voltam hogy velem nem lesz ilyen....most egyszerre kettő is ( jiayu, meizu)
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1318 üzenetére
köszi hogy megnézted te is ! na mindegy....kiváncsi leszek mit válaszol a mostani videókra a honorbuy...most nagyon csöndben vannak...hál istennek paypal al fizettem..és most az 180 napig véd...és ha a honorék vakaróznak nyomok egy full refundot..azt majd lesz valami...
-
janaman01
addikt
próbálom kiszürni a gpu t, ha beléptek a mérnökibe *#*#3646633#*#* hardware testing/touchscreen/handwriting, és elkezdtek mondjok kört rajzolni, nálam egyidő után már nem tudja követni a kezem, illetve a kör folytonosságát ahogy ugye rajzolom....követi de nagyon durván le van maradva...szaggat is és minél a több folyamatosan rajzolt kör , annál durvábban....most megnéztem a jiayun..az követi rendesen, akármennyit firkálok...
megnézné még ezt valaki?
-
janaman01
addikt
van valami amivel ki lehet driteni , hogy valójában mennyit ment a teló igazából ? nem nagyon mi?
-
janaman01
addikt
köszi....lehet az enyém valami visszaküldött szar volt...ehhh
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1282 üzenetére
no igen és köszi , feltöltöttem dropbox ra is elküldtem a linket nekik és irtam hogy töltsék le mert elég poor a dropbox videólejátszója
-
janaman01
addikt
Hát mindenesetre köszönöm mindenkinek a segitséget és a támogatást, hamarosan kiderül mit ir a honorbuy....kiváncsan várom
De szerintem is a gpu lesz , mert ha elkezdek ugymind kozgolódni a képernyőn, szinek , átmenetek , film stb , akkor kezdi el a hülyékedést
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1287 üzenetére
Ööö a minek a mije ?
szóval azt mondod nem kijelző probléma, hanem gpu ?
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1284 üzenetére
cinemazealot az a stuckpixel progi
igen de a jobb alsó, illetve bals fölső pixelek? arra még mindig nincs magyarázat?
illetve a gpu -m lenne kaka?
ha van türelmed , akkor tapicskolni kell egy darabig , jó nem órákig akkor se
,de van mikor egyből csinálja..
erik88:letöltöd az A s vagy az Us updatét, teló kikapcs, majd egyszerre power és hangerő fel gomb, még vagy 2 nem rezzen utána power elenged, de még a hangerő tart még be nem jön a "recovery", majd telót csatlakoztatod a pc hez, a kb 1gb os (mást nem is fogsz látni) felmáslod az update zipet, majd frissités gomb a telón, én igy szoktam
hopp rasky válaszát nem láttam..úgy is jó
és egyszerübb
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1278 üzenetére
hát nem is tudom....de a dropb meg olyan fosh minős hogy azon tényleg nem látni semmit..
rasky: igen ma én is visszaraktam az A s romot, délelött beállt a mobilnet, restart megoldotta, A s romnál ilyen nem volt
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1275 üzenetére
elküldtem nekik az összeset, egy kis szösszenettel miszerint ha ez sem elég akkor majd a paypal dönt...
csak azt nem tudom , hogy kijelző hiba vagy gpu , avyg mi lehet szerintetek ? -
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #1273 üzenetére
és még egy....egyre durvább.....
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1271 üzenetére
de még véd a paypal....remélem az nem hülye...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1269 üzenetére
de mindegyik film ?
a hd s filmeket is jobban megnéztem, ott meg felül ad be egy egy pillanatra ilyen "csikokat" sőőt ha sötét videüt csinálok a saját kamerájával, tehát veszem a nagy sötétséget, abban is vannak ilyen pixelesedések visszajátszáskor..
hopp elkaptam a jobb alsó sarkot is....nah ha ez nem elég nekik akkor pay pall azt mehetnek a picsbe remélem sikerült , most nézem vissza
-
janaman01
addikt
egyébként erre irták ( mert ezt is megmutattam nekik) hogy ők nem látnak problémát.....háát döntsétek el..ja és
most megnéztem...minden aviban vannak ilyenek....persze lehet ez valakit nem zavar de engem igen... -
janaman01
addikt
igen képfrissitéskor ,mert ha sima fekete hátteret rakok be , akkor nem csinálja....ja és ugyanez a jobb alsó sarka is
köszi akkor adom nekik a youtube os linket azt osszák be.....dropbox....totál lerontja..
-
janaman01
addikt
kérnék véleményt mennyire látszódik ...bal felső sarkot kell nézni, illetve full hd ba és teljes képernyőn érdemes...ezek meg azt mondják hogy a dropbox ra tegyem..de az annyit ront rajta....
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1261 üzenetére
uhh milyen trükköket tudsz
lehet az lesz a vége hogy beszerzek addig valami jó kamerát .....
bár lehet ez miatt nem is garizzák.. -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1257 üzenetére
hálásan köszönöm a segitséget
most megpróbálok valamit összehozni, de abban igazad van, hogy valami jó kamerával kellene, de sajnos csak egy másik telóval tudom felvenni
na ügyködök, bemutatom nektek elöszőr aztán ha rámondjátok az áment , küldöm nekik
Goose-T: honorbuy ról rendeltem ráadásul...vagy az pont ilyen hely?
-
janaman01
addikt
Persze értem én, és bocsánat, de nem tudom direktbe produkálni azt az átkozott hibát...most letöltöttem egy pixeles progit , lényeg hogy átlósan is akkora egyenes fehér pixelsor jött epő hogy csak lestem...képtelen vagyok screenshotot róla csinálni....lehet alárakom a kocsinak keresztülmegyek rajta és feltolom youtube ra..a hinorbuynak meg irok hogy a létező össues magyar külföldi xda, oroszok spanyolok fórumon lehúzom őket ..azt ennyi nem ér ennyi ideget az egész...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1250 üzenetére
hu azóta itt nyomkodom de az istennek nem kapja el...pedig elég sürün felvillan.....áhhh....
-
janaman01
addikt
válasz
#56573440 #1248 üzenetére
mármint micsoda? és ne is haragudj de ha ezen a képen te sem látod sz a k..va fehér pixelt a bal felső sarokban, most már a jobb alsóban is felvillan egyszerre...és egyre sürübben, akkor menj el szemészhez te is...
vagy szerinted normális dolog , és ez igy müködik jól ?
-
janaman01
addikt
honorbuy válaszolt megint , hogy takarodnának el...
az annyukat nem látják a videón...itt érdekes mindenki látja miröl van szó...sőt raktam be fotókat is...kiemelve a lényeget, a magyaroknak élesebb látásuk van ?
segitsen már valaki most paypalon hogy a francba kell vitát inditani...bár lehet ott s efogadják el abizonyitékot..ehhh hogy kapják be ...most ideges vagyok...
ja igen a fenti fehér pixelek , ha szürke a háttér , akkor pirosak...de nem vagyok olyan gyors hogy screenshotot csináljak...vagy itt nyomogatom egész nap mint a hülye....de lehet a sreenshot nem is adja vissza..azaz azon nem is fog látszódni..
thank you for your video,
but we have check your video again and again,
we did not found your problem,that the top of the left side lighting red on gray background.
or some red pixels when play videos/movies.
we advice you,
1.Search one pure black phone background,set your phone background .
2.make a screenshot under the black back ground,
if the pixel appear,that it maybe the hardware problem,if there is no,it may the software problem,or your player problem.
3.change another player to try,
regards! -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1238 üzenetére
Még talán azt meg tudnám nézni hogy a jiayu ra feltolok egy custom flyme ot , de az nem biztos hogy ugyanaz?...
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1228 üzenetére
igazán köszönöm , hogy megnézted alaposan
nos itt van a jiayu, már másolom is át a filmet, és megnézem, ( de úgy emlékszem ott nem volt ilyen gond) ugyanaz a soc, ugyanaz a gpu , szinte minden ugyanaz a jiayu s3 , mindjárt beszámolok
jiayun semmi gond nincs nagyén szépen megy...( sajnos
)
-
janaman01
addikt
dehogynem.....
( de má ilyeneket be se irok, mert azt hiszitek csak a hibát keresem ebben a telóban)...
sőt nálam a tárcsázó is bekavarodik...ha már többször használom, és nyomom a vissza gombot akkor vagy kilép vagy bead valami baromságot..ilyenkor üritem a ramot ..aztán jó megint egy darabig...akkor szoktam újrainditani mikor ugye hivás után egy jelzőhanggal jelzi hogy befejeztem a hivást, vagy a másik fél lerakta, és az a hang beszaggat
( mondjuk elég sok hivást intézek naponta...minimum 30 at..
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1214 üzenetére
ja semmi csak duplán ment el az előző hsz
bocsi
ja lehet placebó, de ennyire nem vagyok botfülú, de most hogy megcsináktam a system restet mind recovery, mind rendszer alól , mintha jobb lenne a hangja és hangosabb is..
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1209 üzenetére
A jiayu kb akkor szól úgy mint a meizu mint mikor le van téve az asztalra
de végülis már ez sem zavar, annál inkább ez a képernyő problémám..
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1205 üzenetére
sajnos egyet kell értsek, nálam is megfordult már nem egy kinai...cubot lenovo pár darab coolpad thl.stb, de ennek a legsilányabb a hátsó hangszórója...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest