- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
dozsabalint #84 üzenetére
Na, hát amit most írtál az maga az igazság... Épp 1 hete "csináltam" meg egy ismerősöm régi huawei telefonját, mert tele lett a tárhely és a google szolgáltatásai egyszerűen nem tudtak működni. Még hívni sem tudott, FC-zett a tárcsázó is (meg úgy minden). Mondhatni a telefon használhatatlan lett... megnéztem, a Chrome valamiért 300 megát foglalt... letöröltem a frissítéseit, letiltottam, meg még 1-2 olyan appot letöröltem, amit nem is használt (csak tudnám, akkor minek töltötte le). Újraindítottam, azóta tökéletes lett újra a cucc. Sőt felhívott és még egyszer megköszönte, mert még gyorsabb is lett.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
dozsabalint #84 üzenetére
Én ezt a stabilitást pont nem érzem személy szerint... Androidos telefonom van, nem is rossz (Xiaomi Mi 3), de mindig force quit-el valami (hol a böngésző dob ki, hol Spotify, etc). Persze ez az alkalmazás hibája de én a rendszerre kenem.
Az iOS 7 meg egy kiforratlan valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest