- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
És igen: Átalakult a hozzászólás-ablak is. Csak így tovább, jó lesz ez! Avagy úgy is mondhatnám: azért megy ám a fórum csiszolása. Egyre pofásabb lesz.
-
Pisztillus
senior tag
Nos, én megfogadtam Race tanácsát, és úgy nyilvánítok véleményt, hogy használtam pár napig. Mondjuk így is az a véleményem, ami első látásra volt: Nekem tetszik!
Eltartott egy darabig, míg beleszoktam az új elrendezésbe, de most már ezen is túl vagyok. Nálam minden reggel a PH! átböngészésével kezdődik, és általában valamelyik fórumon a nap is itt végződik.
Én azt mondom, ne adjátok fel, hanem gyerünk tovább előre! Tudom, sokaknak nehéz elfogadni azt, hogy egy folyamatosan változó világban élünk, ahol minden változik, fejlődik. Sarkosan fogalmazva: Aki megáll, az lemarad! Ahhoz, hogy a figyelem középpontjában tudjunk maradni, mindig tudni kell valami újat, frisset felmutatni, szvsz. (Patikus vagyok, és ez az én szakmámra is vastagon igaz.)
Végül köszönöm az egész csapatnak, Parci-val az élen a sokévi kitartó munkát, időt és energiát, amit a PH!-ba és társlapjaiba öltek, és remélem, hogy örök életűek lesznek, hogy nekünk mindig legyen PH!-nk!És egy OFF a végére: Sajnos - szvsz - a rohanó és fejlődő világ mellékterméke, hogy itt időnként olyan megnyilvánulásokat látok a HG-k és modik felé, ami szerintem nem igazán megengedhető. Érthetően mondva ha ezt én egy tanárommal vagy a szüleimmel szemben engedtem volna meg, olyan sallert kapok, hogy ihaj. Ezért kérek mindenkit, hogy csak higgadtan, nyugodtan írjon. Indulatok helyett képzeljük magunkat a másik oldalra, és gondoljunk bele abba, hogy így is minden olyan pofon egyszerű?
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- BestBuy topik
- Assetto Corsa EVO
- XPEnology
- Cyberpunk 2077
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest