- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Az NV-nek jó, ha az Intel ideges, de nem jó, ha a VIA-kapcsolat önálló eredményeket fial... Szerintem csak akkor lesz efféléből termék, ha már nem kell számitani a sikerére.
Mondjuk SZVSZ ez a pont elég közel van.
Ui.: Satcom, ki is a naiv? Nézz már kicsit körül, hogy mi megy a piacon
-
-
Rive
veterán
A VIA még a Nano piaci bevezetését/támogatását is csak küszködve tudja finanszirozni, nemhogy egyáltalán elgondolkodnának a felsőkategórián. Egyáltalán csodálkozni fogok, ha túlélik a következő két évet.
szabadalmaknak is van érvényességi idejük
Ja. Az adott szegmensben tipikusan többszöröse annak, amig az adott szabadalom egyáltalán hasznos. -
Sanyix
őstag
Attól függ melyik mission... ezekkel a játékokkal bármilyen gépet meg lehet akasztani ha elég egységet rax be.
A 7 éves operation flashpointtal is meg lehet akasztani egy mai csúcsgépet gépet simán, mert túl korlátlan
(túl nagy pályát, és túl sok egységet lehet bennük létrehozni).
Na meg az arma 2 is olyan játék amire mintha PONTOSAN a directx 10+-t szabták volna. Szinte minden képességét kiválóan lehetne használni benne... viszont a készítők ezt nem így gondolják, de remélhetőleg a köv résznél már ez változik.
-
CptMisi
őstag
de ha belegondolsz előtte a csoda chipről írtak, hogy mennyire dolgoznak rajta, aztán (gondolom én) miután kicsit elúszott a hajó, átcsoportosítottak...lehet nem így van, de én, mint külső szemlélő, ezt szűrtem le belőle...persze előtte is fontos volt a tegra és a tesla, de most még fontosabb....
-
Mackósajt
senior tag
Abu
Kicsit megkésett reakció a pörgéshez képest, de néha dolgozni is kell fórumozás közben.
"Ugyanígy kaptam, amikor az ATI-t szapultam az X1000 szériával."
Amit tőled elvár itt egy réteg, az a tárgyilagos, elemző hangvétel. Az, hogy korábban az ATI-t szapultad, nem ellenérv. A szakmaiság hangjával nem fér össze a zöldhályogozás, ill. néha összeférhet, de nem folyamatosan nyomatva. Ebből a szempontból teljesen lényegtelen, hogy az "áldozat" az nVidia.
A bulváros címek vs. tárgyilagos címek egy másik örökzöld téma. Ez a cím bulváros, ráadásul olyasmit sugall (nagy mennyiségű megjelenést a boltokban), ami nem történt meg. Ha tényleg ez az anyagi boldogulás egyetlen útja az IT sajtóban (vagy esetleg csak még rosszabb utak vannak), az persze nem a te hibád, engem mindenesetre elszomorít.
-
robyeger
addikt
Kitartás és sok türelmet kívánok neked Abu az 5éves dacos kislány szintet mutató PH! felhasználókhoz.
Az elégedetlenkedőknek:
Nekem tetszik a főcím, mert szerintem irodalmi alapon helyes a támadás szó, hiszen ha fizikálisan el is fogytak a kártyák a hatalmas érdeklődés(vásárlási szándék) is felfogható egy fajta támadásnak. Kezdem azt hinni, hogy ez már nem szakmai forum, hanem a kisregény írók baráti köre. Westlake: A helyedben inkább a kereskedőkkel vitatkoznék vagy bratyiznék, hogy dobjanak meg egy csókos példánnyal -
Vistaboy
veterán
"A felhasználók AA-ra vágynak, manapság az látható, hogy DX9-ben nincs AA."
Ne is emlegesd, a hideg futkos a hátamon, amikor mindenféle driver-trükkökkel és .INI-fájlok szerkesztésével kell ráerőltetni egy játékra az AA-t, amit a kártyám lazán bír, mégis sokszor vagyok kénytelen nélküle játszani, mert még ha sikerül is bekapcsolnom az AA-t, előjönnek a bugok, így inkább storno.
Ui.: Szerencsére vannak kivételek.
westlake: "en nem azt mondtam, hogy nem tudok kartyat venni (mar tegnap vettem kettot)"
Ó, bár csak egyszer lennék így én is, hogy valamit megvehetek, mert megérdemlem.
-
einstein
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
"Azt viszont tagadom, hogy bulváros ... ha olyat akarnék kitalálni, akkor azt írom, hogy roskadoznak a polcok az új Radeonok alatt."
Az már nem bulváros lenne, hanem szimpla hazugság. Úgyhogy a cím tényleg bulváros, mert az üzletekben még egy darab sincs.
Hogy elkerüld ezt a fórumbeli reakciót, inkább ezt a címet kellett volna a hírnek adnod: "Szállítás alatt a HD 5800 széria".
-
Raymond
titán
A 100ezer leszallitott kartyahoz:
[I]"Availability is going to be an issue, so we may as well get the subject out of the way. While today is a hard launch, it’s not quite as hard of a launch as we would like to see. AMD is launching the 5800 series with Dell, so it shouldn't come as a surprise if Dell has cards when e-tailers don't.
The situation with general availability is murky at best. The first thing we heard was that there may be a week of lag, but as of today AMD is telling us that they expect e-tailers to have 5870 cards on the 23rd, and 5850 cards next week. In any case whatever cards do make it in the channel are going to be in short supply, which matches the overall vibe we’re getting from AMD that supplies are going to be tight initially compared to the demand. So even after the first few days it may be hard to get a card. "[/I]
-
Rive
veterán
Irtam. A cime. Százezer szállitás alatt álló kártya nem az üzletek megtámadása. De ha az üzletek polcai roskadoznának is a kártyáktól - ami ugye, mint tudjuk, nem áll fenn - nembulvár hirportál akkor sem használ olyat, hogy 'megtámadta az üzleteket'. A bulvár, tudniillik jórészt szóhasználat és hozzáállás. Olyan hozzáállás, hogy nem a cimmel vagy nagyon érdekes - ezredjére már csak 'bulvár' - szófordulatokkal adjuk el a cikket, lapot, hanem a szikár tartalommal.
A bulvár hatvan százalékáért itt a cim - amit, vélelmezem, te irtál - felelős.
Tiz százalékot irtam a cikkre magára: van benne néhány apróbb bulvárfordulat, de ha nincs a cim, akkor ezen átsiklana az ember.Az, hogy ráadásul a fórumban felszólalsz és leoltod azokat, akiknek a bulvársz@r nem tetszik, igencsak hozzátesz a bulvárfeelinghez. És részben ez határozza meg a fórumbeli reakciókat is.
-
FeRRaR1
őstag
Abu85, ne foglalkozzál azokkal akik itt elő adják a hattyúk halálát, mert nV.......
Te tényeket írtál, és az előzményeket nézve, (30 E 8800Gt) ez teljesen reális is, egyébként nem írnék, de ezt el kellett mondanom
Az nV hülyének nézte a júzereket, mondjuk biztos erre volt igényük...
De sokan ezt el felejtik, hogy 2 hónapja nem neveztek át semmit
-
westlake
félisten
igen? es hova szallitottak a kartyakat? masik dimenziokba, meg parhuzamos vilagokba? a legnagyobb amerikai webshop-okban NEM kaphato.. igaz, hogy egy-ket darabot mar el tudtak adni es a diamond is elerheto (par darab van belole), az nalam nem százezer... szerintem nalad sem.. oke, kiszallitottak annyit a boltoknak, de akkor ok mit csinalnak veluk? varat epitenek beloluk?
-
Mackósajt
senior tag
Abu
Függetlenül a mondanivalód tárgyi magvától, a szóhasználatod és a megnyilvánulásaid sokszor fanboy szerűek. Ez nem lenne baj úgy általában egy fórumozótól, de nem ütöd meg azt az elfogulatlansági szintet, amit egy PH szerzőtől hagyományosan elvárnak sokan.
No offense, de még én is így látom, pedig nekem aztán soha nem volt nVidia kártyám, mert mindig vörös szemüvegben vásároltam (vagy kivártam a vásárlással, amíg épp az ATI volt jobb).
-
Raymond
titán
Nezd, mar jo parszor leirtam (tegnap utoljara) de vegyuk ugy hogy meg nem lattad soha. Nincs mar evek ota NV kartyam, csupa Radeon a 9500/9700 megjelenese ota. Es a kovetkezo is az lesz. Csak amit te itt a PH! logoja alatt muvelsz az finoman szolva is szanalmas. Ha tudatosan csinalod akkor csak siman nem szep, ha meg nem fogod fel mit csinalsz (ezt valoszinutlennek tartom) az meg egyenesen sajnalatramelto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest