- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Update: As of 5am EDT, we have seen the availability of 5870s come and go. Newegg had some in stock, but they have since sold out. So indeed AMD did make the hard launch (which we're always glad to see), but it looks like our concerns about a limited supply are proving to be true.
Egyébként a gyártók mondták, hogy már ki vannak szállítva a termékek. Nyilván egy nap eltelik a bevételezéssel. Másnapra már átszállíthatják, őket a törzsraktárba. Pénteken talán ki lesznek rakva a webshopokba elérhetőnek. Hétfőn már biztos.
GuMipOkE: Gondolom külön bevételezték őket, így hamarabb a törzsraktárba kerültek. Sajna még a legkisebb boltoknak is legalább egy, de inkább kettő nap, amíg be tudják raktárkészletre vinni a holmikat. D hát ez van.
-
erdoke
titán
Nekem is AMD procim és videókártyám van már legalább 5-6 éve folyamatosan, de itt valahogy mindig Intel bérenc vagyok.
Az nVidiát annyira nem komálom VGA fronton, hogy ezt még nem tudták rám sütni.
Mindegy, általában jól szórakozok, még ha trollkodásnak tartják a megszólalásaimat, akkor is. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Mit csinálok? Írtam egy hírt, hogy az üzletekben van az első Radeon HD 5800 szállítmány? Leírom, hogy az AMD jobb terméket csinál az NVIDIA-nál, amire a netes újságok 99%-a tényeket is szolgáltat. Hírt írok az NVIDIA átnevezéseiről?
Tehát elmondtad, hogy sajnálatraméltó vagyok, de körülbelül nulla vádat hoztál fel.
Tudomásul vettem a mondandód, bár kétségtelen, hogy semmi lényegi információt nem írtál.
cowboy_bebop: Mentek ki, de nagyon kevés (párszáz), kb. 50000 a jövőhét elején fog befutni. -
emmm
őstag
Ebben mondjuk igazad van...a cím és a cikk tartalma nem egyezik. Körbenéztem, sehol nem láttam az új kártyákat a boltokban...
A teszteket végignézve, azért elkellett a 4 GHz-es i7 az 5870-nek...több teszt is futott, gyengébb procival, és azért volt különbség rendesen. Egy legalább 3,6-os i7-est egy ph! tesztben megnéznék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest