- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Mackósajt #131 üzenetére
A zöldhályogozás után ott a smile ... nem véletlen raktam oda.
Egyébként túl sok bizonyítékot még senki sem hozott fel, hogy miért lennék ATI-fan.A hír címébe köt bele mindenki, de hát ha nincs más, akkor a kk-n kell keresni a csomót.
Ez is csak vicc volt ... ott a smile.
Nem értem, miért nem tárgyilagos a cím. A Radeonok a boltokban vannak. Már páran vettek is ... azaz megtámadták az üzleteket. Ha tömeges lenne a launch, akkor sokkal jobb címet írtam volna (pl.: roskadoznak a polcok az új Radeonok alatt
). Mindkét cím figyelemfelkeltő, de a mennyiség szempontjából a támadásra voksoltam.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Mackósajt #58 üzenetére
Egyszerűen felhasználó centrikus vagyok. Mindig azt nézem, hogy mi a jó a usernek, nekem másnak, aki erről a piacról vásárol. Jelenleg az AMD kínálja azt, ami az érdeke a piacnak. A felhasználók AA-ra vágynak, manapság az látható, hogy DX9-ben nincs AA. De ha áttérnének a fejlesztésekkel DX10.1-re, akkor lenne. Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy egy gyártó az aktuális API-t ne támogassa, ennek én hangot adok, mert ezt baromira mi szívjuk meg. Az NV két éve azon van, hogy a DX pusztuljon és a CUDA legyen a császár. Nyilván ez látható volt, hogy a verseny gyakorlati végéhez vezet. Amit most láthatunk is. A CUDA a PC-s piacon nem vitte semmire, így az AMD előretört. Az NV-nek pedig arra futotta, hogy a tegnapi napon elmondják a világnak, hogy a GeForce brand, illetve a PC-s GPU piac a fontossági lista legalján szerepel, és az Ion, a Tesla és a Tegra is megelőzi azt. Persze én ezt már a hírekben kifejtettem korábban, sőt mindennek az okát is leírtam.
Ugyanígy kaptam, amikor az ATI-t szapultam az X1000 szériával. Mutogatták, hogy az X1900 a leggyorsabb, de bakker nem támogatta teljesen a szabványt. Ezek a felfogások elfogadhatatlanok számomra. Az MS a DX10-ben ezért vezette be a mindent, vagy semmit elvet, mert ők sem tartották elfogadhatónak, hogy egy gyártó a saját érdekeit szem előtt tartva félreértelmezi a vertex textúrázás fogalmát.
Rive: És mi benne a bulvár. A gyártók leszállítottak 100000 Radeont. A hír pedig gyakorlatilag bemutatja a termékek különbségeit. Más hsz-éért meg nem tudok felelősséget vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest