Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Mackósajt #131 üzenetére

A zöldhályogozás után ott a smile ... nem véletlen raktam oda. :))
    Egyébként túl sok bizonyítékot még senki sem hozott fel, hogy miért lennék ATI-fan. :) A hír címébe köt bele mindenki, de hát ha nincs más, akkor a kk-n kell keresni a csomót. ;] Ez is csak vicc volt ... ott a smile. :)

Nem értem, miért nem tárgyilagos a cím. A Radeonok a boltokban vannak. Már páran vettek is ... azaz megtámadták az üzleteket. Ha tömeges lenne a launch, akkor sokkal jobb címet írtam volna (pl.: roskadoznak a polcok az új Radeonok alatt ;) ). Mindkét cím figyelemfelkeltő, de a mennyiség szempontjából a támadásra voksoltam. :))

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Mackósajt #131 üzenetére

emberek, zárjuk már le ezt a témát! nem ez a megélhetés egyetlen módja a sajtóban, egyszerűen szerencsétlen a címe a hírnek. nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani, majd jobban odafigyelnek a srácok mostantól.

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Mackósajt #58 üzenetére

Egyszerűen felhasználó centrikus vagyok. Mindig azt nézem, hogy mi a jó a usernek, nekem másnak, aki erről a piacról vásárol. Jelenleg az AMD kínálja azt, ami az érdeke a piacnak. A felhasználók AA-ra vágynak, manapság az látható, hogy DX9-ben nincs AA. De ha áttérnének a fejlesztésekkel DX10.1-re, akkor lenne. Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy egy gyártó az aktuális API-t ne támogassa, ennek én hangot adok, mert ezt baromira mi szívjuk meg. Az NV két éve azon van, hogy a DX pusztuljon és a CUDA legyen a császár. Nyilván ez látható volt, hogy a verseny gyakorlati végéhez vezet. Amit most láthatunk is. A CUDA a PC-s piacon nem vitte semmire, így az AMD előretört. Az NV-nek pedig arra futotta, hogy a tegnapi napon elmondják a világnak, hogy a GeForce brand, illetve a PC-s GPU piac a fontossági lista legalján szerepel, és az Ion, a Tesla és a Tegra is megelőzi azt. Persze én ezt már a hírekben kifejtettem korábban, sőt mindennek az okát is leírtam.

Ugyanígy kaptam, amikor az ATI-t szapultam az X1000 szériával. Mutogatták, hogy az X1900 a leggyorsabb, de bakker nem támogatta teljesen a szabványt. Ezek a felfogások elfogadhatatlanok számomra. Az MS a DX10-ben ezért vezette be a mindent, vagy semmit elvet, mert ők sem tartották elfogadhatónak, hogy egy gyártó a saját érdekeit szem előtt tartva félreértelmezi a vertex textúrázás fogalmát.

Rive: És mi benne a bulvár. A gyártók leszállítottak 100000 Radeont. A hír pedig gyakorlatilag bemutatja a termékek különbségeit. Más hsz-éért meg nem tudok felelősséget vállalni. :R

Új hozzászólás Aktív témák