- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"A szabadalmaknak is van érvényességi idejük és a piaci felügyelő szervek ebben a helyzetben megoldanák, hogy ne legyen monopolhelyzetben az AMD.
szabadalmak: X86 hány éves?
monopolhelyzet: Egyelőre nincs monopolhelyzetben mire lenne és elindulhatna a jog lassú útvesztőjében bármi addigra itt a sr.Amúgy érdekes ez a monopolhelyzetes, aki félbe vághatná egy ilyen (nem létező) helyzetben az AMDt az nemrég realizálta, hogy a globális világban/nemzetszinten nem biztos, hogy érdemes darabolni. (Többek közt ennek köszönheti az MS is, hogy nem darabolták.....) Node ez hosszú téma és messze vezetne....
-
Satcom
tag
"És a az Isten a nyolcadik napon megteremté az AMD-t" Ahogy az AMD lett úgy lenne egy másik cég. A szabadalomnál meg te tudhatnád jobban, mint mérnök, hogy ha a terméken módosítasz pár paramétert, kicsit fejlesztés az már új szabadalom. Ahol nincs konkurencia ott nincs verseny, ahol nincs verseny ott nincs fejlődés. Tudod az ösztönzés hiánya
A műszaki ismeretek mellé nem árt egy kis gazdasági ismeret is. Ajánlom az AVF Gazdasági karát -
Rive
veterán
Az NV-nek jó, ha az Intel ideges, de nem jó, ha a VIA-kapcsolat önálló eredményeket fial... Szerintem csak akkor lesz efféléből termék, ha már nem kell számitani a sikerére.
Mondjuk SZVSZ ez a pont elég közel van.
Ui.: Satcom, ki is a naiv? Nézz már kicsit körül, hogy mi megy a piacon
-
-
Rive
veterán
A vásárlóknak biztos nem - az AMD szimplán átárazná a termékpalettáját - de ezt meg a teljes üzleti világ lesz@rja. A pénz akkor mozdul, ha van elég lóvé egy piaci résben és nem akkor, ha Kis Pista egyszeri júzernek sz@r. A brutál videokártyákban meg nincs elég lóvé a szükséges belépési tőkéhez. Akkor se lesz, ha az AMD 'egyedül' marad.
-
]Phobos[
senior tag
Gigabyte-osok elkaphatták a H1N1-et, sehol egy fantasy cica a karijukon. Ezek kis túlzással még a passzív bordára is Sailor Moon-t nyomatnának
Sapphire Vapor-X viszont babaVTX3D - ezmiez???
-
Suker10
tag
Ha kiszállnak, olyanok lesznek, mint az S3.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem olyan piacról beszélünk amiben olyan orbitálisan nagy bevétel van. Piaci rés ide vagy oda.
Rive: Elég erősen az Ion 2+Nano pletyik. Remélhetőleg ez jót tesz majd nekik. A DX11-es Excalibur is már a végfázisban van. Alapvetően a belépőszinten az S3 Chrome nagyon erős, ezt továbbra is tarthatják.
Satcom: Egyelőre nem monopól helyzetről van szó, hanem technológiai fölényről. A monopól helyzet még odébb van (addig eljöhet a világ vége is
). Azt meg nem büntetik ha jó terméked van.
-
Rive
veterán
A VIA még a Nano piaci bevezetését/támogatását is csak küszködve tudja finanszirozni, nemhogy egyáltalán elgondolkodnának a felsőkategórián. Egyáltalán csodálkozni fogok, ha túlélik a következő két évet.
szabadalmaknak is van érvényességi idejük
Ja. Az adott szegmensben tipikusan többszöröse annak, amig az adott szabadalom egyáltalán hasznos. -
Satcom
tag
Nem ezt írtam. Gondolod, hogy azt a piaci rést csak úgy hagyják szabadon más cégek?
De ha gondolod azért elkezdheted sorolni az életerős mikroelektronikai vállalatokat akiknek van fölös pénzük egy szekér szabadalom összevásárlására. A szabadalmaknak is van érvényességi idejük és a piaci felügyelő szervek ebben a helyzetben megoldanák, hogy ne legyen monopolhelyzetben az AMD. -
Rive
veterán
Láthatólag jóval több mint neked.
De ha gondolod azért elkezdheted sorolni az életerős mikroelektronikai vállalatokat akiknek van fölös pénzük egy szekér szabadalom összevásárlására, kéttucat ismert vezetőmérnök leszerződtetésére és öt-hat év terméketlen, masszivan veszteséges fejlesztésre egy szűkülő, más szereplők által erősen dominált, meglehetősen kockázatos piacon.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Alapvetően egyetértek Rive gondolatával. A semmiből nem fog senki beugrani. A VIA alá tartozó S3 divízió, aki az S3 Chrome rendszereket csinálja esetleges szereplő ... a három nagyon kívül életképes terméket csinál oda, ahova szánják. Ettől függetlenül rögtön a felsőkategóriáig ugrani, még az ő gyomrukat is megfeküdné, tapasztalat ide vagy oda. Persze alapvetően a fejlesztési költségei is korlátozottak a cégnek, csinálják a DX11-es Excaliburt, de ők sem dédelgetnek olyan álmokat, hogy a középkategória felett életképesek lehetnek. Egyszerűen még nincs meg a háttér. A másik véglet, hogy az Intel tele van pénzzel, mégis Ray-trace demót láttunk az IDF-en, nem véletlenül nem futtatják a mai játékokat a Larrabee-n tudják ők is, hogy a HD 5800 ellen kevés még az elképzelés.
Az Nv meg még nagy talány. Nyilván lesz majd új cuccuk, de láthatóan inkább a CUDA-val és a PhysX-szel számolnak. -
Rive
veterán
Egy mezei videokártyát - bocsánat, inkább csak megjelenitésvezérlő eszköz lesz az - megcsinálni ma már lassan féléves feladatnak sem nagy, tény. Ugyanakkor a high-end piacra betolni valami versenyképeset belépőszintről indulva az minimum három termékciklus és hatalmas pénz - amiből csak az utolsó (talán sikeres) ciklusban kezd el visszajönni valamennyi. Ha az NV kiesik - nem fog - akkor vagy az Intel lép be, vagy senki más.
-
Sanyix
őstag
Attól függ melyik mission... ezekkel a játékokkal bármilyen gépet meg lehet akasztani ha elég egységet rax be.
A 7 éves operation flashpointtal is meg lehet akasztani egy mai csúcsgépet gépet simán, mert túl korlátlan
(túl nagy pályát, és túl sok egységet lehet bennük létrehozni).
Na meg az arma 2 is olyan játék amire mintha PONTOSAN a directx 10+-t szabták volna. Szinte minden képességét kiválóan lehetne használni benne... viszont a készítők ezt nem így gondolják, de remélhetőleg a köv résznél már ez változik.
-
Depression
veterán
Nem kellene már valami új szbvány az ATX helyett?
Viccen kívűl: amíg a procik max 125W-ot fogyasztanak, és kilós hűtések vannak hozzá, addig ezeket a közel 200W-os VGA-kat 2-3 cm-es hűtéssel lehet csak ellátni.
Szerintem aki ilyenben gondolkozik, ne sajnálja a vízhűtésre a pénzt, vagy építsen egy külön géptermet, ahol nem számít a zúgás.
Ennyi energiát nem lehet halkan elvezetni, nem fognak csodát teremteni az egyedi hűtések sem. -
Satcom
tag
Nehogy azt higgye már valaki, hogy ha esetleg az Nvidia kiszáll a GPU szegmensből akkor csak az Ati lesz. Nem így működik a piacgazdaság. Ha egy cég megszűnik helyére ezernyi másik cég áll be. Ahol van kereslet ott lesz kínálat is.
-
Cane
őstag
végre egy teszt ahol az ARMA II-t is tesztelik
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
TazLeacher #181 üzenetére
Valószínű, hogy az utolsó éveit tapossa ez a típusú PC-és társadalom. A jövő nem ilyen egyszerű.
Ahogyan azt már sejtik sokan, erős miniatürizálás lesz, ami előbb utóbb odavezet, hogy egy központi processzor lát el minden feladatot, tudod , mint a filmekben.
Egy picike chip, ami 10000-szer okosabb a jelenlegi felhozataltól. Lesz benn memória, vga, cpu, stb.... Ez a jövő, és az, hogy ez egy gyufásdobozban elférjen. Na meg hangvezérlés a jelenlegi bevitel helyett, és kivetítés, a monitorok helyett. Ez van, ha tetszik, ha nem.Az utolsókat rúgják a külön nagy darab hardver elemek (VGA stb....). 2009-van, és már most hasonló dolgokat tervez az Intel, az AMD, és az NV, bár az NV megoldása kicsit eltér a többiekétől, mert Ő meg akarja talán kerülni az x86-os szabványt.
Persze ezt nem muszáj szakmai szemmel kritizálni, hiszen csak saját vízió.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tzsolesz #177 üzenetére
Az relatív egy elég hosszú időszak volt, ami valljuk be őszintén visszafele - talán - még csak most kezdődik. Amig ezek a kártyák nem jelentek meg, még mindig az NV-jé volt a legerősebb kártya egészen 23-adikáig...most fordul a kocka. Hogy meddig, azt csak itt néhányan tudják...én nem tudom mit hoz a jövő, de itt néhánan már igen...vannak itt jósok.
-
CptMisi
őstag
aha oké...nem egyszerűbb kimondanod, hogy hülye vagyok, és csak magyarázok? fórumok lényege a vélemény nyilvánítás, nekem pedig ez a véleményem...egyáltalán nincs fényezve az ATi azért, mert arról beszélnek, hogy van dx11 kártyájuk...had ne dicsekedjenek a dx9re most...
na de majd meglátjuk...
élj a jelenben! itt már nem a 3dfx-ről van szó
Henkei: elvakult a srác
-
Egon
nagyúr
válasz
tzsolesz #177 üzenetére
Lehet. Csakhogy ennél összetettebb a dolog. Egyrészt baromi vicces, hogy pontosan ugyanazok az emberkék, akik a másik fajta flémtopicban szidják a "rohatt" Intelt, hogy monopólium, nehogy egyedül maradjon mert 200K lesz egy Celeron stb.; azok a vga-s topicokban virtuális örömtüzeket gyújtanak, egy olyan szituban, amikor sanszos hogy nem lesz konkurenciája az Atinak. Abu sem kicsit terel ezzel kapcsolatban (főleg amikor a Larrabee-val jön, aminek első generációja az Intel szerint sem lesz számottevő hatással a piacra).
Másrészt meg vannak győződve arról, hogy - habár szerintük az nV új kártyája biztostuti gyengébb lesz az Ati-nál - az Ati megoldása mindig is olcsóbb lesz az nV-nél. Hát ez utóbbi igazán életszerű...Gyorsan felejtenek a népek, mind az AMD mind az Ati árazási politikája kapcsán...
Persze értem én, hogy egyesek a mai napig nem heverték ki a 3dfx dicstelen bukását... -
tzsolesz
nagyúr
Nekem az az álláspontom ezzel kapcsolatban, hogy itt sincs túlfényezve az ATI, csak hát most éli azt amit anno az NV a 8800GTX-es korszakában. ha ATI-d volt akkor el kellett bújnod a nagy NV fanok elől, mert az olyan gagyi és gyenge volt hozzá képest.
Ha valaki vagizni akart, akkor kirakta az aláírásába a 8800GTx-es 3Dmark eredményeit, stb...
Most fordult a kocka, de én még mindig nem érzem úgy hogy túl lenne hájpolva. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A PC szempontjából valószínűleg arra számítanak, hogy a teljesítmény növelésével a programokat nem fordítják le előre, hanem valós időben lesznek fordítva és utána futtatva. Ergo az x86 hiánya nem fog számítani. Elméleti szinten egyébként van jövője ennek az elgondolásnak.
CptMisi: Az az igazság, hogy eléggé összevissza beszéltek a GPU piacról.
-
Speed®
titán
Az a zseni valszeg arra gondolt, hogy ha direktben ütközik a levegő a rácsozattal, hangosabb lesz, mint így. Más kérdés, hogy így a meleg levegő nem kis része marad majd a házon belül valszeg.
Konkrétan nem értem mi az akadálya annak, hogy végre normális OTES/ICEQ jellegű hűtővel szereljék a karikat..ez a Vapor Chamber vacak a sűrű lamellákkal és a gagyi pici lapátos axiális ventivel gyalázat.
Rákerülne egy szellősebb borda nagyobb területre széthúzva arányosan behőcsövezve és a végére egy normális (8+cm) mókuskerék, enyhén más lenne.. -
CptMisi
őstag
de ha belegondolsz előtte a csoda chipről írtak, hogy mennyire dolgoznak rajta, aztán (gondolom én) miután kicsit elúszott a hajó, átcsoportosítottak...lehet nem így van, de én, mint külső szemlélő, ezt szűrtem le belőle...persze előtte is fontos volt a tegra és a tesla, de most még fontosabb....
-
Egon
nagyúr
_Releváns_ belső infók nélkül szvsz kívülről csak szép lehet az ember okos nem - max okoskodó...
Bizonyos részletek pedig egyenesen reményt keltőek, pl. :
Az NVIDIA szerint ezzel a hosszú ciklusokhoz szokott ellenfelek egyelőre nem tudnak mihez kezdeni. Hasonló taktikával zilálta szét és tette tönkre ellenfeleit a cég a PC 3D-piac hajnalán. A processzor és grafikus magok szoros integrációja ráadásul itt már magától értetődő, vagyis az NVIDIA platformszállítóvá válik, ami később a PC-piacon is bekövetkezhet - Stanek csillogó szemekkel tagadta meg ennek kommentálását.
Majd meglátjuk (persze utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének...
).
-
lsc
nagyúr
A proci 3,33-on ment /ott van az elején a tesztnek /, a fogyasztás :
idle 4870 183 W 5870 141 W, load 4870 338 W 5870 401 W /ezt nem tudom mivel mérték /, viszont utána a wow-ban kemény 16 W-al evett többet mint a 4870 . Azért ezek a teljesítményt figyelembe véve igen jó fogyasztások, az idle meg parádés . -
CptMisi
őstag
-
Oliverda
titán
-
CptMisi
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
az idle jó lett (3Wal a 3870 fölött), a load viszont nekem továbbra is sok.
-
zed1983
őstag
Ref közül eddig a Gigabyte a legszebb...a Vapor-X meg
-
Móci
addikt
A VaporX nekem is tetszik, dobozra pedig az MSI a legszimpatikusabb. Végre nem szörnyek, rosszul sikerült pixelmacák, hanem repülő! A kártyákról meg kár írni, ha referencia ugye...
Bár tetszik a ez a szolid fekete dizájn, elfogadnám így is itthonra. -
proci985
MODERÁTOR
a fogyasztása ennek is ijesztő. kíváncsi vagyok aftermarket hűtéssel mit lehet majd vele kezdeni, mert a gyári nekem ennél is kissé gyengének tűnik. ill az asus a VModot nem tudom hogy fogja bírni, gondolom 100%on forgó ventikkel 110 fokon
elárasztás nincs, új király van. aztán remélhetőleg lesz majd ennek valami kultúráltabb verziója is, ami lehetőség szerint majd légen is hatékonyan hűthető lesz.
emberek: új csúcskategória van, ami azt jelenti, hogy minden vidkarinak a következő egy hónapban zuhanni fog az ára! a zöldeknek is... szóval örüljön aki fejleszteni akar
az asus pedig svédeknél nagyon úgy néz ki, hogy szintén csak egy héten belül lesz. mondjuk ahogy most gyorsan nézem a többi készlet se áll jobban.
a nyelvtani szőrszálhasogatást és alaptalan vádaskodást meg tényleg mellőzzük. nem az index fórumán vagyunk, ne próbáljuk meg szimulálni az ottani hozzáállást. tehát az egyéb problémákat kéretik nem a prohardveren levezetni...
-
Én a vapor x re indulnék be
Az ára megmondja,hogy érdemes e vagy nem,esetleg várunk tavaszig -
zsoltikah
csendes tag
lol
am eggy Vapor-x-es videókarit elfogadnék
-
Uzmany
őstag
Óriási mákod van.
Direkt elmentem ma a cimborámmal a ramiris partnernapra. 3 napja rejtélyeskednek,dna meg stb... Azt mondták, hogy du 3-kor valami lesz.
Hát lett, majd jövő hét
XFX 5870-t láttam, de csak dobozban, ki nem nyithattam nem engedték. Lehet nem is az volt benne
Hát ennyi -
D.Orion
veterán
OFF OFF OFF
Azta, mennyi idegbeteg állat van itt a fórumon. Bolhából elefánt, mindent mindenbe belemagyaráznak. Remélem felment a pulzusuk rendesen és a vérnyomásuk is az egekben van. Komolyan megéri ez? Pláne tök alaptalanul. Attól, hogy front van nálatok, még nem kell azt kivetíteni nem odaillő helyre. HA belegondoltok, hogy ez a sok "idegeskedés" mennyi plusz stresszel járt... pár percet el is vett az életetekből...
-
CptMisi
őstag
szép a választék, tesztet én is várnék, remélem fogyasztásmérés is lesz benne
-
stifi
senior tag
a tököm tele van a sok okoskodóval, akik 1-1 szóba belekötnek - gondolom ha beszélget valakivel, abba is beleköt milyen hangsúllyal szólal meg a másik, és ha neki nem tetszik, akkor a másik hülye
túl sok ilyen ember van körülöttem, és még itt is ilyenekbe botlok, gyász
inkább azt mondjátok meg, egy 512-es 4870-hez képest hány százalékot lehet ezekkel a kártyákkal nyerni? vagy majd legyen ilyen info a tesztben, nem mintha váltani akarnék, csak kiváncsi vagyok
aztán legyen nvidia is a tesztben -
P00By
nagyúr
Lett egy pár
-
Teszteket azért sem nagyon látsz itt, mert van saját topikja már az 5000-res kártyáknak itt:LINK
A többire meg csak annyit, hogy örülhetne a nép, hogy van hol olvasgatni, nem kell külföldi oldalakra menni minden infóért... ej, de nem szeretem az ilyen mentalitást, amit itt egyesek produkálnak.
-
nLali
őstag
Olvastam kb az első 40 hsz-t, hátha a PH-sok linkelgetnek egymásnak frissen felfedezett teszteket, de szomorúan látom, hogy inkább ABU szidása, ATI vs nV téma van
-
wardred
tag
Na egy ilyen Vapor X-es mókát be fogok vállalni fél év múlva úgy érzem
-
antikomcsi
veterán
Ne haragudj Parci, hogy beleoffolok én is a topikba, de szerintem sem jó irányba mennek a dolgok mostanában minden téren. Tiszelem a PH dolgozóit, mert sok éve látom, hogy mennyit "kinlódnak", hogy nekünk jó/jobb legyen. Ha csak a motor cseréket nézem, vagy a játékokat, amiket időről-időre biztosítasz nekünk, gyakorlatilag társadalmi munkában.
Természetesen a gazdálkodásba nem látok bele, ezért nem is szabad azzal dobálózni, hogy ebből, meg abból él meg a ph.. Viszont ha minden a régi kerékvágásban menne, szerintem, Te sem jelentél volna meg ebben a topikban.
Nézd meg, hogy mennyi hülyeséget írkálunk össze mostanában, szakmai topikokban semmitmondó hozzászólások, ami sok esetben csak a fórumtársaink hergelését szolgálják.
Nem ezt kéne tennünk itt, teljesen igazad van, amikor ezt gondold, de nem kéne adni a lovat az emberek alá.
Lehet nem fogtok sírni, ha vesztetek egy-két régi motorost, a célközönség átszervezésével, de én sajnálnám, ha kedvenc oldalam is elsilányodna.
-
Sanyix
őstag
A kapitalizmus csodája... ugyanazt eleadják különböző cégek különböző áron különböző festéssel.
Az ilyeneknél jut eszembe, hogy ezzel a világgal nagyon nincs rendben valami. Mikortól lesz kötelező vízgereblyéző szolgálat? Kb hasonló hasznosságú mint ezek az átcsomagolások -
h_mate
tag
A pixmanián már lehet rendelni az 5870-et. Iszonyat drága:105 ezer!!
27 ezererrel olcsóbban 4870X2-t kapni! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Mackósajt #131 üzenetére
A zöldhályogozás után ott a smile ... nem véletlen raktam oda.
Egyébként túl sok bizonyítékot még senki sem hozott fel, hogy miért lennék ATI-fan.A hír címébe köt bele mindenki, de hát ha nincs más, akkor a kk-n kell keresni a csomót.
Ez is csak vicc volt ... ott a smile.
Nem értem, miért nem tárgyilagos a cím. A Radeonok a boltokban vannak. Már páran vettek is ... azaz megtámadták az üzleteket. Ha tömeges lenne a launch, akkor sokkal jobb címet írtam volna (pl.: roskadoznak a polcok az új Radeonok alatt
). Mindkét cím figyelemfelkeltő, de a mennyiség szempontjából a támadásra voksoltam.
-
Mackósajt
senior tag
Abu
Kicsit megkésett reakció a pörgéshez képest, de néha dolgozni is kell fórumozás közben.
"Ugyanígy kaptam, amikor az ATI-t szapultam az X1000 szériával."
Amit tőled elvár itt egy réteg, az a tárgyilagos, elemző hangvétel. Az, hogy korábban az ATI-t szapultad, nem ellenérv. A szakmaiság hangjával nem fér össze a zöldhályogozás, ill. néha összeférhet, de nem folyamatosan nyomatva. Ebből a szempontból teljesen lényegtelen, hogy az "áldozat" az nVidia.
A bulváros címek vs. tárgyilagos címek egy másik örökzöld téma. Ez a cím bulváros, ráadásul olyasmit sugall (nagy mennyiségű megjelenést a boltokban), ami nem történt meg. Ha tényleg ez az anyagi boldogulás egyetlen útja az IT sajtóban (vagy esetleg csak még rosszabb utak vannak), az persze nem a te hibád, engem mindenesetre elszomorít.
-
válasz
VaniliásRönk #110 üzenetére
dettó, gondolom mindent tudsz a ph működéséről, bevételi struktúrájáról.
-
Nordic
Közösségépítő
nekem kell egy kamionnyi vapor-x
-
Kwisatz
tag
válasz
cowboy_bebop #125 üzenetére
Hát azért jópár gamebe jobban megy a 4890cf-em tesztek alapján, de majd meglátjuk amit meg kell
-
Kwisatz
tag
válasz
cowboy_bebop #123 üzenetére
3év garis
-
Puma K
nagyúr
Ez már döfi. De biztos hogy nem ebből a szériából fogok választani, csak majd valami késöbbiből. NIncs se kess erre, de nem is áll szándékomban váltani mostanában
-
Kwisatz
tag
válasz
cowboy_bebop #117 üzenetére
Amúgy sztem pariba lesz a leváltandó 4890cf-el
-
Kwisatz
tag
válasz
cowboy_bebop #117 üzenetére
94000HUF
-
Kwisatz
tag
Ha minden igaz holnap kezeim közt lesz végre az ASUS 5870-em
Kiváncsi leszek mit fog dobni 3,8as Phenom II X4-el, na és meddig megy el ezzel a beépitett voltage tweakkel. -
luw2win
őstag
hát MSI bácsi nem erőltette meg magát
-
Devid_81
félisten
Az MSI designerek nagyon leepultek mostanaban...ilyen graf a dobozon kb 5-7 eve volt "divat".
Biztos nincs idejuk ilyesmire -
Rive
veterán
válasz
VaniliásRönk #106 üzenetére
A blikkesedés zavar. De ha nem érted, akkor én nem fogom elmagyarázni.
-
törölt tag
A kártyák közül éppen az MSI az, amelyik nagyon tetszik. A másik az ASUS. Fekete, rajta egy felirat és kész. Nem kell ide mindenféle matrica. Az a Lutra albumba való, nem a számítógépbe.
A doboz meg olyan amilyen. A legtöbb helyen úgyis vagy kidobják, vagy elrakják a szekrény mélyére.
-
Tomcat
őstag
Szeretnék Októberben vagy Novemberben beszerezni 2db HD5870-et a gépembe. Remélem addigra már "roskadozni fognak a polcok" a kártyák dobozaitól.
Amit a Sapphire-hoz adnak DIRT2 kupon az minden kiszerelésben benne lesz vagy kétféle doboz lesz megint (Light-Full retail)? -
Rive
veterán
válasz
VaniliásRönk #103 üzenetére
Ezt a marhaságot már egy csomó fanboy felhozta itt, de eddig még majd' mindig mellément. Vannak, akik sose tanulnak
Pl. én is ATI és AMD mániás vagyok. Az utolsó Intel proccom a nagygépbe' valami celeron volt, mer' nem telt PIII-ra. NV-ből meg egy MX400.
-
robyeger
addikt
Kitartás és sok türelmet kívánok neked Abu az 5éves dacos kislány szintet mutató PH! felhasználókhoz.
Az elégedetlenkedőknek:
Nekem tetszik a főcím, mert szerintem irodalmi alapon helyes a támadás szó, hiszen ha fizikálisan el is fogytak a kártyák a hatalmas érdeklődés(vásárlási szándék) is felfogható egy fajta támadásnak. Kezdem azt hinni, hogy ez már nem szakmai forum, hanem a kisregény írók baráti köre. Westlake: A helyedben inkább a kereskedőkkel vitatkoznék vagy bratyiznék, hogy dobjanak meg egy csókos példánnyal -
Picturemaker
őstag
A Sapphire-t nem igazán szeretem, mint gyártót, de az a VaporX nagyon jól néz ki!
Bár az is igaz, hogy úgy sem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest