Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Az NV-nek jó, ha az Intel ideges, de nem jó, ha a VIA-kapcsolat önálló eredményeket fial... Szerintem csak akkor lesz efféléből termék, ha már nem kell számitani a sikerére.
Mondjuk SZVSZ ez a pont elég közel van.
Ui.: Satcom, ki is a naiv? Nézz már kicsit körül, hogy mi megy a piacon
-
-
Rive
veterán
A vásárlóknak biztos nem - az AMD szimplán átárazná a termékpalettáját - de ezt meg a teljes üzleti világ lesz@rja. A pénz akkor mozdul, ha van elég lóvé egy piaci résben és nem akkor, ha Kis Pista egyszeri júzernek sz@r. A brutál videokártyákban meg nincs elég lóvé a szükséges belépési tőkéhez. Akkor se lesz, ha az AMD 'egyedül' marad.
-
Rive
veterán
A VIA még a Nano piaci bevezetését/támogatását is csak küszködve tudja finanszirozni, nemhogy egyáltalán elgondolkodnának a felsőkategórián. Egyáltalán csodálkozni fogok, ha túlélik a következő két évet.
szabadalmaknak is van érvényességi idejük
Ja. Az adott szegmensben tipikusan többszöröse annak, amig az adott szabadalom egyáltalán hasznos. -
Rive
veterán
Láthatólag jóval több mint neked.
De ha gondolod azért elkezdheted sorolni az életerős mikroelektronikai vállalatokat akiknek van fölös pénzük egy szekér szabadalom összevásárlására, kéttucat ismert vezetőmérnök leszerződtetésére és öt-hat év terméketlen, masszivan veszteséges fejlesztésre egy szűkülő, más szereplők által erősen dominált, meglehetősen kockázatos piacon.
-
Rive
veterán
Egy mezei videokártyát - bocsánat, inkább csak megjelenitésvezérlő eszköz lesz az - megcsinálni ma már lassan féléves feladatnak sem nagy, tény. Ugyanakkor a high-end piacra betolni valami versenyképeset belépőszintről indulva az minimum három termékciklus és hatalmas pénz - amiből csak az utolsó (talán sikeres) ciklusban kezd el visszajönni valamennyi. Ha az NV kiesik - nem fog - akkor vagy az Intel lép be, vagy senki más.
-
Rive
veterán
válasz
VaniliásRönk #106 üzenetére
A blikkesedés zavar. De ha nem érted, akkor én nem fogom elmagyarázni.
-
Rive
veterán
válasz
VaniliásRönk #103 üzenetére
Ezt a marhaságot már egy csomó fanboy felhozta itt, de eddig még majd' mindig mellément. Vannak, akik sose tanulnak
Pl. én is ATI és AMD mániás vagyok. Az utolsó Intel proccom a nagygépbe' valami celeron volt, mer' nem telt PIII-ra. NV-ből meg egy MX400.
-
Rive
veterán
Most kezdjem el sorolni, a Blikk mi mindent nem írt, úgymond? Pont azért bulvár, mert nem írta.
A bulvár egy kategória. Tipikusan a legkelendőbb kategória. Azért fájlaljuk az efféle dolgokat itt, mert korábban elég határozott irányvonalként szerepelt, hogy a PH! nem bulvár.
-
Rive
veterán
Irtam. A cime. Százezer szállitás alatt álló kártya nem az üzletek megtámadása. De ha az üzletek polcai roskadoznának is a kártyáktól - ami ugye, mint tudjuk, nem áll fenn - nembulvár hirportál akkor sem használ olyat, hogy 'megtámadta az üzleteket'. A bulvár, tudniillik jórészt szóhasználat és hozzáállás. Olyan hozzáállás, hogy nem a cimmel vagy nagyon érdekes - ezredjére már csak 'bulvár' - szófordulatokkal adjuk el a cikket, lapot, hanem a szikár tartalommal.
A bulvár hatvan százalékáért itt a cim - amit, vélelmezem, te irtál - felelős.
Tiz százalékot irtam a cikkre magára: van benne néhány apróbb bulvárfordulat, de ha nincs a cim, akkor ezen átsiklana az ember.Az, hogy ráadásul a fórumban felszólalsz és leoltod azokat, akiknek a bulvársz@r nem tetszik, igencsak hozzátesz a bulvárfeelinghez. És részben ez határozza meg a fórumbeli reakciókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest