- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Nem sok topicot láthattál, ha ez annyira kiüti nálad a biztosítékot... sokkal nyugodtabb, mint a legborzalmasabbak szoktak lenni... Megjelent a pár szokásos troll, mindenki örömmel fogadta őket, ki is koptak rögtön, a többiben pedig 90%-ban a telefonokról van szó, a maradék meg off (amik azért akkor sem bántóak, vagy kibírhatatlanok). Tehát nincs igazán alapja a nagy hőbörgésednek.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
-
ToniSoprano
addikt
És miének kell elérned a legtetejét annyira? (Az értesítési sáv máshogy is előjön, nem kell elérni a telefon tetejét) A gombok alul vannak nem? Minek kell oda annyiszor nyúlkálni? A kijelző tetejére lehett pl. időjárásm óra naptár stb információt kietenni, nagyobb widgeteket ami infokat tartalmaz. Ha a widget alját elérem az is elég előjön pl. a részletes időjárás előrejelzés, részletes naptár ébresztés stb..
Mikor próbáltad ki személyesen a telefont? És fogtad a kezedben az S8-at milyen az eregonómiája, mennyire simul a kezedben mennyire csúszik.Az is fontos, talán fontosabb mint a méret és képekről ez nem jön át. Pl. az is fontos mennyire csúszik, kell-e rá még plusz egy tok ezért hogy ne csússzon ki a kezedből? Bírom azokat akik itt panaszkodnak , hogy ilyen olyan nagy a telefon és és egy kézzel nem kezelhető és próbálták személyesen.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Az alsó káva vastagsága a legfontosabb abból a szempontól, hogy mennyire könnyű elárni a káva tetejét, és ebből a szempontból az phone 7 meg egy alsó felső kávakirály.
Egyébként nekem 5,5 colos telóm van, de simán kezelem egy kézzel (pl. villamoson, metrón) mert pl. alig használok fizikai gombot, mindent műveletet húzásművelettel / swype-al helyettesítek. Ehhez ezt az ingyenes programot használom androidon, mindegyik művelet egyedileg állítható: All in one Gestures Pl. nekem lefele húzással a képernyőn a felső értesítések sáv jön le, húzásmávelet képernyő szélétől befele home gomb, képernyőzár felfele húzás a képernyőn.. Nem tudom van e ilyen program IOS-en de ez az egyik leghasznosabb, legtöbbet használt program legjobb számomra androidon.
Remélem minél hamarabb teljesen a képernyőbe integrálják az ujjlenyomatolvasót és akkor az is mehet a kukába. Azt hittem a G6/ S8 már kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasóval jön ki, alán az Iphone 8-ban végre megcsinálják az még nagy dobás lehet: Tech 24 Ujjlenyomat-olvasó képernyővel jöhet az iPhone 8
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungnak roppant fontos, hogy az új, csúcstelefonos párosa jól szerepeljen. Beleadtak apait-anyait és rengeteg ponton fejlődött az S8 és az S8+.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest