-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Yogibear974 #1743 üzenetére
A TMX az egy barbár, undorító csapat! Szánalmas, hogy létezhetnek! Nekem a HTC One-t szétszedték és nem tudták összerakni, másik telefont kellett választanom... Én voltam a f*sz, gondolhattam volna, hogy Magyarországon képtelenek javítani egy fémházas telefont.
Volt rajta egy nagy karc, mert elejtettem, és, ha már fizetem a biztosítást, akkor gondoltam cseréljék ki szép újra, bármennyibe is kerül azt kész, ez volt a bűnöm.
-
RaveForce
veterán
válasz
Yogibear974 #1739 üzenetére
"egy akkor kétéves készülékhez már nem gyártottak display!"
Pontosan ez a resze nagyon santit nekem a sztoriban.. -
no more
veterán
válasz
Yogibear974 #1728 üzenetére
Tudom hogy kell megnézni, melyik része volt érthetetlen annak, hogy nincs beégve semmi?
Az S5 hány éves telefon?
(#1727) negroo: Igen, lehet!
-
WiZARD
addikt
válasz
Yogibear974 #1728 üzenetére
kérdés, hogy az adott, RGB egyszínű display esetén látható beégés, a valós használtatot mennyiben befolyásolja, és hányszor lehet látni, hányszor zavaró.
Persze gariztatásra jó indok lehet, igazi balkáni hozzáállás, amikor direkt azért keres valaki valami apróságot, hogy gariztasson, mert a cserélt telefont, hosszabb garival majd jobb áron tudja eladni, és hasonlók. -
no more
veterán
válasz
Yogibear974 #1714 üzenetére
Használtál már Super AMOLED-es mobilt? Az S6-om használtan vettem, 8 hónapja nálam van (az előző gazdi előrendelő volt) és nincs semmi beégés a kijelzőn. És ez csak egy S6. Az S7 kijelzője még fejlettebb, az S8 pedig...
-
válasz
Yogibear974 #1714 üzenetére
"...a samu még mindig nem tud kijelzőt gyártatni, hogy kibírjon 2 éves futamidőt normál használattal..."
Áh....inkább nem mondok semmit! -
PeteePeti
őstag
válasz
Yogibear974 #1711 üzenetére
Hát azért ez durva! Telekomnál 262-ért rendeltem elő lista áron az S8+-t! Azért ez brutális különbség!
-
utomi
senior tag
válasz
Yogibear974 #1711 üzenetére
Ez azon kívül ,hogy listaáron szolgáltatótól semmit mást nem mondd el. Vedd meg bármelyik viszonteladónál és ott rögtön sokkal jobb árakat kapsz. Ezt minek hoztad ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged