- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
whatwhatwhat #359 üzenetére
És ha adnak hozzá egy szaros tollat máris megbocsájtható a kis felbontású kijelző, műanyag hátlap és a melegedési problémák?
Túl misztifikálod már ezt ezt az ehész note szériát. Kár ezt szépíteni: vicc az idei samu felhozatal. -
válasz
whatwhatwhat #359 üzenetére
Ok.
reménytelen. -
válasz
whatwhatwhat #354 üzenetére
Telefont telefonnal hasonlítsunk kvázi
Nagyon furán magyarázod meg magadnak.
Iphone fehér dobozban érkezik ez pedig az árat is magával vonzza....
Ha idén kikerül a töltőkábelaz iphoneból akkor semmivel nem lehet majd összevetni?
Sokáig volt talán véroxigén szint mérő az S-ben, (nem követem van e még) iphoneban pedig nem, akkor azt sem lehet összevetni?!Te magadban eldöntötted, hogy az SPen a kategória elválasztó nálad, mint kézzelfogható hardverelem.
Teljesen butaság, amit írsz.
-
pecccccccca
őstag
válasz
whatwhatwhat #353 üzenetére
Nézd. Én tisztában vagyok a telefonom előnyeivel, korlátaival és az árával is! Nekem nem kell megmagyarázni, hogy amit használok annyi pénzből telefont is vehettem volna. Tudatosan vásároltam azt amit. Nem fogsz te sem megtéríteni bármilyen magyarázatomat kiforgatva. Nem is adom meg a lehetőséget. Értsd a leírtakat úgy ahogy akarod. Részemről egy az általam használt márka kifigurázásának poénja volt... Pont..
-
BabMester
senior tag
válasz
whatwhatwhat #346 üzenetére
Szimplán azért mert ez a konkurens gyártó utolsó -iPhone megjelenéssel azonos évben levő- csúcs készüléke. Tehát ez az amibe mindent beletesz a Samsung amire idén képes és az Apple is így van az iPhone (mostmár) Pro-val.
-
válasz
“A note 20 gyakorlatilag egy s20 csak még ott van benne az s-pen. Az iphone-okban nincs toll. Miért tekintenénk akkor a note-ot vetélytásrnak?”
Az iPhone az S vetélytársa, a Note pedig egy 20+toll, de az alma és noteot nem lehet összehasonlítani.
Itt azért csúnya logikai bukfenc van az önigazoláshoz. -
pecccccccca
őstag
válasz
”Attól, hogy a samsung túlárazott szar, még az iphone semmivel sem lesz kevésbé az.”
Hol írtam, hogy a samsung túlárazott szar???
Hogy jön ahhoz amit leírtam, bármi abból amit te reagáltál?Szerk.:
Úgy látom más sem értette a tökéletesen a poénomat.Máskülönben tök jól megvagyok a túlárazott szar 11 pro max-szal... A következő telefonom pedig egy még jobban túlárazott szar iphone lesz.. 😊
-
BabMester
senior tag
válasz
whatwhatwhat #344 üzenetére
A note 20 és az s20 egyaránt az iPhone 12 vetélytársa lesz, ami szintén drágulni fog ugyanis az Apple általánosan árat emelt a termékeinél itthon az ingadozó árfolyam miatt. Az 1799$-os Macbook is a tavalyi 680ezer helyett most 800ezer forint.
-
JoseGee
tag
válasz
whatwhatwhat #296 üzenetére
Teljesen egyetértek az általad leírtakkal. Nekem is sima Note 10-em van, és nem érzem hogy átvertek volna az FHD kijelzővel, a kisebb aksival vagy a 25 wattos töltéssel. A hétvégén kb. 3-4 órát forgattam vele a 32 fokos melegben egy autóversenyen, sőt, az autóban is lehetett 50-60 fok, zokszó nélkül viselte. Nem akadozott, nem merült le idő előtt. Sokan nyígnak az ár miatt. Azt kell megvenni, amire van pénze az embernek. Lehet ágálni és kiabálni, de inkább el kell fogadni a tényeket hogy ez van. Attól, hogy stroke közeli állapotba kerülnek egyesek, még nem fog változni semmi.
Még két dolog. Boldog lennék ha a 10-es hátlapja műanyag lenne és sík a kijelző. Az őrületbe kerget néha ez a lehajló szél, főleg ha a pen pont ott jár a közelében.
Nyílván a 20-ban lesz pár jó feature is, például a teljes átjárás az új Tab-bal. Lassan összerak a Samu egy Apple-féle ökoszisztémát a Microsoft segítségével és akkor már más perspektívából lehet szemlélni a termékeket. Teljes Office integráltság, wireless DEX, nem olyan rossz dolgok ezek.
Ja, hogy akad az Asphalt 9? A célközönség valószínűleg másra fogja használni, többnyire. -
Plebi
senior tag
válasz
whatwhatwhat #291 üzenetére
Azért számít, mert a Samsung most úgy adott ki egy Note 20 és Note 20 Ultrát, hogy igazából a Note 20 csak egy Note 10 Lite, de Note 10 nyitóáron, a Note 20 Ultra pedig egy Note 10 de sokkal magasabb áron szinte nulla újdonsággal.
-
válasz
whatwhatwhat #296 üzenetére
Azért számít, mert nekem a nagy méret kell. Megszoktam a nagyot és nem akarok kisebbet.
-
válasz
whatwhatwhat #291 üzenetére
Számít, mert az ultra rendelkezik az elődmodellek legtöbb tulajdonságaival, mint ahogy a Note10-nél is a + volt az utód, nem sima Note10. Ráadásul a Note8, Note9, Note10+ és Note20 Ultra mind egyforma méretű, a kisebb modell visszalépés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest