- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
7Heads Drago #369 üzenetére
Azert igy is vinni fogjak az evet. Az S es Note szeria is teljesen jo, az egy dolog h xar helyen laksz es ide nem a snapi verzio jon, de te mint hater akkor se venned meg
a fold 2. Kiadasa tokeletesitette az elso kiadast, a z flip elso kiadasa a legeladottabb hajlekony kijelzos telo, tehat az idei samsung felhozatal nem is hozott forradalmat, meg igy is viszi a piacot..
-
mrThomi
addikt
válasz
7Heads Drago #450 üzenetére
De hagyjuk már hogy egy oppo reno 2 vagy legyen egy xiaomi mi 9 lite szenzora fényévekkel jobb ?? Ezt hogy ? Én pl nagyon száraz ujju vagyok és nem akarja egyik samsung telefon sem feloldani, pedig eddig volt pár a kezeim között: A50, A71, S10+, Note10+
-
leslien
nagyúr
válasz
7Heads Drago #436 üzenetére
+1
btw aki készpénzre vette volna, egy tipp inkább ezt vegye... tudom nincs toll,de inkább vegyél egy tollat és ezt...
[link] -
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #371 üzenetére
Mégis műanyag a sima Note? Valamelyik videóban azt mondták, hogy mindkettőn GG Victus van elöl-hátul.
Szerk.:
Most néztem, hogy tényleg műanyag...
Szóval 355 ezerért visszatér a gagyi anyaghasználat. Egyék meg akkor. -
Juhaszatti
addikt
válasz
7Heads Drago #369 üzenetére
Lehetett hallani már a Note 20 kapcsán is melegedési gondokról? Tudom hogy ugyanaz az Exynos van benne mint az S szériában, de nem tudjuk variáltak-e a hűtésen. Eleve a műanyag hátlap jobb ilyen szempontból, mint az üveg.
Aztán persze lehet hogy ez is pont olyan forrófejű lesz, de egyelőre erről még nem hallottam. -
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #313 üzenetére
Még mennyire, hogy behozom. A miheztartás végett. Kicsit elgondolkodhat rajta pár habzószájú. De legalább abban egyetértünk, hogy gyakorlatban nem tűnik fel a különbség. Épp az a lényeg.
-
BabMester
senior tag
válasz
7Heads Drago #322 üzenetére
Nekem Galaxy S8 és S10 volt mindkettő Exynossal, most iPhone 11 Pro van és ez a telefon sokkal jobban melegedik játék közben, gyorstöltésnél pedig egyenesen forró.
-
válasz
7Heads Drago #313 üzenetére
Ja, mondjuk inkább Kirin lenne a Note20-ban, legalább nem lassulna meg melegedne.
-
francz'70
senior tag
válasz
7Heads Drago #300 üzenetére
Abszolút nem játszom, a navival pedig semmi problémám nincs, mondjuk amúgy is megy rá egy kis hűtés, de ez másik telóknál is így volt.
Használtál már Note10+, egyszer próbáld ki meg fogsz lepődni. -
akooos
veterán
válasz
7Heads Drago #300 üzenetére
S10+ autóban vezeték nélküli gyorstöltővel navigációval pont annyira meleg, mint bármelyik másik telefon lenne. Azt ne mondd, hogy ezt szerinted van olyan telefon ami mondjuk nyáron hűvösen bírná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest