- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo #252 üzenetére
Nem tudom, mi a címe? Mert ugye ki nem írja
-
válasz
WonderCSabo #250 üzenetére
Ennyire sokan?
Próbáltam ma vagy ötször.A sw források letiltásától mondjuk nem paráztam, de a második üzenet érdekes volt
Köszi!
-
alamuszi
senior tag
válasz
WonderCSabo #222 üzenetére
Ok e,beri tényező, mindig van ami nem szimpatikus, de mint szakember elismert, nagyon is, nem tudhatod, hogy másnak milyen szokásai vannal, én voltam az előadásán és szerintem teljesen normális, az ember, ott nem csinált ilyen dolgokat. Ettől még nem lesz valaki hülye, max nem szimpatikus a viselkedése.
-
5h4rK
tag
válasz
WonderCSabo #138 üzenetére
Megpróbálom érthetőbben kifejezni magam: Moonman ezt mondta az előbb: "XP SP2, ami kvázi új rendszernek számít" ( #129 -es hsz ), régebb pedig amikor volt két OS között összehasnonítás azt mondta, hogy az XP ( SP 2/3-ra is gondolva ) bizony 2001 -es és ne hasonlítsunk két rendszert amiből az egyik 2001 -es a másik pedig 2009 -es. Ettől függetlenül a 2004 vs 2009 sem igazságos, de nem ezen van a lényeg.
Remélem, hogy most érthetőbb voltam. -
Sianis
addikt
válasz
WonderCSabo #62 üzenetére
Ott fogsz egérgesztikulálni!
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
WonderCSabo #58 üzenetére
Beküldtünk egy rakta patchet is, most azokat nem linkelném.
És egy magyar fejlesztő már biztosan van a Canonical alkalmazásában, de lehet, hogy már kettő is.
Sianis
-
sh4d0w
félisten
válasz
WonderCSabo #56 üzenetére
Az a probléma a bal oldallal, hogy ott nem tudsz neki helyet csinálni, mert általában a különféle programablakoknak ott van a menüsora. Pl. egy OO.writernél nem is nagyon lehetne jobbra tolni a menüsort, mert elég sok elemet tartalmaz. Itt látható, hogyan is tervezik ezt a cuccot:
-
Sianis
addikt
válasz
WonderCSabo #50 üzenetére
- Gnome fordítása: 100%
- Ubuntu specifikus alkalmazások fordítása: 100%
- Ubuntu hivatalos dokumentáció fordítása: 100%
- A Szoftverközpontban megjelenő alkalmazások (tehát ami valamilyen ikont tesz ki a menübe) csomagleírásának nagy része magyarra fordítva. Ilyen viszonylatban vezetők vagyunk, még a franciákat is messze megelőzzük, pedig ők a fordítások élén járnak!
- Kelemen Gábor meghívást kapott az UDS-re, tehát lesz magyar résztvevője a következő kiadással foglalkozó konferenciának.
- A kiadással együtt elérhető lett a hivatalos dokumentáció magyar verziója a weben. Most néztem, a help.ubuntu.com-on még mindig nincs kint a 10.04 leírása.
- És tegnap volt egy Release Party.Kb. ennyi, talán azért valami.
Sianis
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #15 üzenetére
Konkrétan amióta átrendezték a gombokat.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #12 üzenetére
az egész projekt azért jött létre, hogy egy Windows-osított Linuxot hozzanak létre, nem véletlenül köpködi őket minden hardcore konzolhuszár. meg aztán hadd ne számoljam meg, hány ponton egyezett meg szinte pixelre az XP-vel az eddigi megjelenés. (a súgó és egy csomó más ikon pl. egy az egyben Vistából lett átemelve...)
#14: "nagyot haraphat az Apple tortából."
ezt remélem most valami szarkasztikus viccnek szántad. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
Új arculat: balra kerültek az ablakkezelő gombok
Viccen kívül tényleg kitettek magukért nemcsak színváltás, hanem egész brandváltás volt a Canonicalnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Háztartási gépek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Apple MacBook
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 4
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest