- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #242 üzenetére
nekem nem jön be a netbook remix. az csak azért kell, mert egy netbook általában ótvar felbontású kijelzőjére optimalizálták a felületet. úgy tudom másban nincs lényegi különbség.
nekem amúgy 9.10 alatt volt olyan, hogy nem akarta magától felmountolni a bedugott dolgokat. aztán ehhez annyira hozzászoktam, hogy most meg az zavar, hogy csinálja magától... amúgy valóban vannak bizonyos modulok, amiket kiszednek, de egy mp3 lejátszóhoz még nem kell azért akkora trükk. mass storage módban biztosan nem.
-
Pubszon
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #177 üzenetére
Köszi, sikerült.
Illetve annyi gond van még, hogy a max felbontás 1440*900, a monitorom meg 1680*1050.
Ezt hogy tudom beállítani? -
alamuszi
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #180 üzenetére
Nekem nem mert csak a helyet veszi el az asztalról, én még abból a régi NT-s, Unixos (HP-UX, Solaris) fajtából vagyok, aki a praktikusságot, ergonómiát (már ami a helyet, és használhatóságot illeti) sokkal többre tartja, mint a dokk-ot.
(#181) moonman :
Pontsan én is ebben látom a legnagyobb problémát, ez ölte meg a Unix-ot is, amíg az MS kijött egy sokkal kisebb tudású rendszerrel (DOS) ami nagyon jól futott az olcsóbb gépeken is és egységes volt, addig a Unix cégek veszekedtek, meg is lett az eredménye, a Unix majdnem hogy kihal lassan.
-
Pubszon
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #169 üzenetére
Be mountoltam a lemezt, meg van a file is amit fel kell tenni, de nem tudom a parancsot amivel ezt meg lehet csinálni.
Le tudnád nekem írni? -
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #6 üzenetére
Remélem vissza lehet majd tenni jobbra, mert nekem a baloldal nagyon kényelmetlen.
moonman: igen, első benyomásnak nekem is a Max OS ugrott be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest