- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
alamuszi #208 üzenetére
pl. a sokat használt alkalmazások elindítása kevesebb mozdulatot igényel, mert lerakod az ikont, egér lehúz és katt. nem kell keresni a menüben. persze, alt+F2, stb. de ez gyorsabb szerintem. a magamutogatástól pedig ilyen alapbeállításokkal még igen messze van: pörgő-forgó-ugráló-felrobbanó-szétfröccsenő ikonok-ablakok: na, ez már az, amit mondasz.
-
moonman
titán
válasz
alamuszi #182 üzenetére
OS X-es dokkban valóban idegesítő, hogy sok helyet foglal, ráadásul az ablakok sem takarják el, így rengeteg hely kárba vész.
én jelenleg felül használom a tálcát és kicsire is állítottam, egyelőre kísérletezek ezzel az elrendezéssel, de mivel statisztikailag is a képernyő felső felében kavar az ember a legtöbbet az egérrel, egyelőre sokkal kevesebb egérutat mértem így, mint lent, és még helyet sem foglal sokat. (egyébként pont ezen a képen látni, hogy mennyire semmi köze a dokkhoz.)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
alamuszi #147 üzenetére
Inkább potosíts, lassan fejlesztenek Linux- Win közti elérhetőséget. Azért azt is be kell látni, hogy nemm inden cégnek kell Linux és Win szerver közt kapcsolat, főleg ahol csak Lin-t használnak. Többi fejlesztésbewn nincs elmaradva a Linux, ahogy írta Tomtyi USB 3 is már támogatott, meg jópár dolog. Amúgy is nem vállalati szektornak fejlesztenek, ez inkább desktop szoftver otthonra vagy notebook változat hordozható PC-kre. Vállalatoknak vannak jobb megoldások.
Azt sem értem minek megy itt állandóan a vita, hogy miylen a Windows. Kit érdekel? Az Ubuntu kezdőbb vagy lustább felhasználóknak van akik Linuxot akarnak használni és nem akarnak mókolni. Az is tény, hogy egy átlagfelhasználónak bőven elég amit stabilan nyújt. Internet, zene, msn, videó működik vele és kész. Cserébe van pár előnye: nincs vírus, kisebb a rendszerigénye*. Akinek karcsú amit nyújt az Ubuntu úgyis profibb Linuxot fog feltelepíteni. Nekem szeély szerint több OS van fent.
*Már csak a 3rd party tűzfal és vírusírtó gépigányét is meg lehet spórolni.
Egyébként feltelepítettem tegnap a 10.04 LTS és semi gond nincs eddig vele, az ablakgombok sem zavarnak. A bootidő tényleg gyorsult az kipipálva, leállítás így is gyorsabb volt, mint W7-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest