Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alamuszi
senior tag
válasz
#40553216 #198 üzenetére
Ha valamit meg tudsz oldani az alsó sávon, akkor a Dokk-nak mi értelme van azon felül, hogy helyet foglal, semmi. Szerintem. Aki pedig használja a linuxát esetleg minkára, azt pedig idegesíti is a dolog. Szintén szerintem.
(#201) zoltanz :
Szerintem is felesleges ezt az OSX-hez találták ki, nem Linuxra, vagy Windows-ra. Már az OSX-en sem jött be, csak ott nem nagyon van más.(#204) zoltanz :
És ennek amúgy a magamutogatáson, meg azon felül, hogy ezt a Linux is tudja, mi értelme van? (Csak felmerült bennem.)
-
moonman
titán
válasz
#40553216 #192 üzenetére
ügyes vagy, hogy egy állóképről megmondod, milyen animációkat rejt az ablakkezelő, de még ha valamilyen oknál fogva a Compiz/Beryl előbb is lett volna, mint a Direct3D - rugózhatsz rajta nyugodtan - akkor is érdekelne, hogy szerinted a linkelt képernyő vajon melyik OS kinézetét majmolja. vagy szerinted a Vista Aero-ja is a Compizt utánozza?
csudamód Vista óta divat ez a nagy áttetszőség, üveghatás, valahogy OS X is 2007-2008 óta hajtott rá ezekre az effektekre...
egyébként tényleg van olyan elvetemült, aki áttetsző, sötét ablakok között képes dolgozni? az a baj, hogy a nagy divathullámban mindenki túlzásba viszi, már a használhatóság rovására, közben gúnyolódnak a Windows-on, hogy milyen gyér animációkat meg effekteket alkalmaz (érdemes megszámolni az "Aero vs Beryl" fanvideókat YouTube-on), csak az nem jut senkinek eszébe, hogy szándékosan nincs telepakolva ilyen szarokkal, mert nem attól lesz szép, ízléses és könnyen használható, hogy szarásig van animációval meg üvegfelülettel.
-
alamuszi
senior tag
válasz
#40553216 #148 üzenetére
Ez vállalati szférára hatványozottan, igaz, már a lassan fejlődés. Otthon pedig, nekem megfelel, de aki a szokásai rabja (nem legális játékok, photoshop, office stb), annak nem biztos, hogy a Linux megfelel. Mivel sajna én tanítottam 2 évig informatikusokat, de a magyar ember, nem az, aki egykönnyen képes is váltani. Tanulni pedig mégkevésbé szeretne...
A Linux fejlődése hasrdvertámogatást nézve, valóban gyors, de elmmondod, mit kezdjek az USB 3.0-val, ha eszközök horribilis összegekbe kerülnek, valamint egyáltalán nem elterjedt, és egyszer az lesz, de most nem az. -
törölt tag
válasz
#40553216 #87 üzenetére
Szánalmas, hogy a legtöbb GUI-ra vonatkozó újítást az OS X inspirálja, mind Windowséknál, mind Linuxéknál.
A gnome-look.org-on is a top 20 legnépszerűbb téma között ilyenek vannak:
MacOS-X Aqua Theme 1.2.1
T-ish Pack 3.2
Leopardish 2.16
OSX-Tiger theme 0.1
Mac4Lin ver.0.4 GTK Metacity Theme -
moonman
titán
válasz
#40553216 #87 üzenetére
úúú baaaaz kis háromszögek! botrááány! tolvajok!!!
#91: "elég jó az ergonómiája az OS X-nek"
mellesleg a hasonlóságnak is van egy határa, az új ubi honlap és a dekstop dizájnja már-már pofátlanul Apple és OS X nyúlás, aki nem látja, az vak.
"Hardcore réteg úgyis szét fogja konfigurálni magának."
a hardcore réteg bottal sem piszkálja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest