- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
D4rkAv3ng3r #95 üzenetére
"Egyébként azért van bal oldalt a gomb, mert általában a bal oldalon több dolgot is csinál az ember ott van a menüsor is."
Igen, éppen ezért nem jó, ha ilyen gombok csoportosulnak egy helyre, amiből a legtöbben a bezárás gombot használják a leggyakrabban. Nem logikusabb fellökni az egeret lendületből a jobb sarokba és kattintani egyet? Még véletlenül sem fog az sem mellékattintani, aki nem kezeli annyira pontosan (sok ilyen van).
Ugyanez a Chrome által bevezetett top tabok előnye is, amit már az Opera és a FF is átvesz (előbbi már meg is tette). Ott is csak fellököd az egeret lendületből és horizontálisan pozicionálod. Értékes másodperceket spórolsz meg.
"Amikor XP-t használtam anno akkor a Luna (XP alap skinje) csoda helyett WindowsBlind-dal használtam sok témát ahol bal oldalt voltak a gombok és nem haltam bele."
A Windows Blinds-t akkor ismertem meg, amikor már váltottam Vistára, annak meg nem akartam lecserélni az alap skinjét. A Lunától én is hányingert kaptam, az első dolgom mindig az volt, hogy átállítottam Classic-ra. De más, hogy pár designer csinál ilyet egyéni preferencia alapján és megint más, hogy alapértelmezetten ez van, tehát az egész koncepció erre épül.
-
Penge_4
veterán
"A GRUB-bug egyébként dual-boot környezetben jelentkezett, telepítés után a második operációs rendszer nem jelent meg a menüben."
Mily meglepő. Én állandóan szívtam a Grubbal, hol Error: 17, hol Error: 22, hol akármi más. Azóta Linux csak külön gépen külön vinyón, jó messze a Windowstól.
Sweet Lou 6: "Új arculat: balra kerültek az ablakkezelő gombok"
Hogy ezt az OSX koppintásos hülyeséget ki találta ki nem tudom, biztos túl sokat közlekedett Angliában, de hogy abszolút nem áll kézre (és ennek semmi köze a megszokáshoz) az biztos.
(Szerencsére csak a Gnome-ban barmolták el).
ps: Tudom, hogy ott is visszaállítható a régi, de az ilyen jellegű designváltásokkal mindig az a baj, hogy ami az alapértelmezett utána arra épül minden funkcionális megoldás is, a régit pedig magasról....moonman: "a Windows majmolása nem jött be, most az OS X következik. milyen eredeti."
Viszont ez több mint valószínű, hogy jobban be fog, ugyanis míg a Windows sajnos sok területen (és nem csak a játékok esetében) még mindig AZ oprendszer, addig az OSX egy csilivili kiváltság.
Ugyanúgy gyér a játékellátottság, ugyanúgy gyér az adóbevalló, intranetes és egyéb őskövület szoftverek ellátottsága, design van és házon belüli szoftverek milliói, amivel az Apple fanok többsége boldog. Ha jó a marketing nagyot haraphat az Apple tortából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest