- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papin
csendes tag
Igen, ami az aláírásodban volt, szerintem levonta csak a priority is pont annyi, azért nem tűnt fel, mindenesetre ha én voltam köszönöm! (Kapkodtam, mert épp hívott akkor hívott a főnököm, mikor máskor, félbehagyni már nem akartam!) Amennyiben neked is szükséged van ilyenre és én tudok adni, csak jelezd!
-
Papin
csendes tag
válasz CptAdamica #690 üzenetére
Köszi!
A költöztetős app. régebbi androidról (pl. 7-es) is működik? Lehet mondjuk csak sms-t áthozni, tehát választható miket importáljon?
-
total90
veterán
válasz enginev3.0 #696 üzenetére
Én ma megyek vele élesbe, reggel 6 óta nyomogatom kb. megállás nélkül és 91%...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Csináljátok már fotókat stb... Meg persze ma jöhetnek az első SoT infók is
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
Szia! Nem tudom, melyik linkről van szó! Ha arról, ami az aláírásomban szerepel, akkor jó eséllyel sikerült megrendelned kedvezménnyel, legalábbis tegnap valaki rendelt ezen keresztül egy példányt!
*Mukeey*: én anno Sony Ericsson K700, illetve Arc S vonalon cumiztam, pedig egyik se volt olcsó, és már jó ideje piacon volt mindkettő, amikor megvettem. Utóbbiról csak annyit, hogy az elégtelen hőelvezetés miatt megrepedt a keret a kijelző felett. Egymás után kétszer. A készülék már legalább 1 éve a piacon volt, amikor a második repedés után (a garancia utolsó napján) megjavíttattam, aztán eladtam. Szóval, ha a gyártó nem változtat egy alapvetően f*s konstrukción, mindegy, mikor veszed meg...
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Hol tudom a kamera felbontását állítani? Sehol sem találok ilyen opciót
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
CptAdamica
veterán
Ráhelyezett fólia kb annyira jó, hogy védje addig, amíg megérkezik a rendes üveg fólia. Én megvagyok nélküle is. Mérete szerintem simán szokható, én 5,5"-ról váltottam de imádom. Van egy Decathlonos pamut rövid nacim, nincs nagy zsebe, de simán belefér. Egy kézzel nyilván lehetetlen normálisan kezelni, de ilyen Spotify számléptetések és ilyen alap dolgok mennek. Néhány óra használat után:
- Marha gyors, szép a kijelző és nagyon sima,
- Hangszórója szerintem tök jó, tisztán szól, többen is megjegyezték, hogy szép (Nyilván telefonokhoz viszonyítva),
- Doboz, összeszerelés, színe mind szép és szép,
- A költöztetős app is nagyszerű, én valami 0,5 gigát rántottam át vele, de kb 1 perc sem volt, mondjuk egy-két app crash-elt, de azokat letöröltem és újra raktam azóta jók, lehet az alkalmazás adatokat is át kellett volna húznom,
- Hívás közben sem volt semmi baj,
- Oldalán a csúszka gomb király!
- Töltés nagyon gyors,Fotózást még nem nagyon teszteltem, csak pár képet.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
*Mukeey*
addikt
Emlékszem, mikor az i6+ kijött, első nagyméretű apple, hűhaaa, azonnal rohantam venni, kétszer küldték garira, mire kb 3 hónap után végre használhattam. Mondanom se kell, hogy megutáltam addigra, pedig top teló volt az idejében...
Azóta csak kifutó modelleket veszek.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Papin
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a táborhoz egy rendeléssel, nem volt még OnePlus telefonom, sőt, sose rendeltem ilyen őrült összegért semmit, szóval izgulok is rendesen! Voucher-el bénáztam, nem tudom végül mit aktiváltam, Timer kolléga linkjét megnéztem mit kell látnom, de nem jelenített meg semmit ahol választani lehetett volna!
Először P30 Pro-t nézegettem, tetszett a design, a hosszú üzemidő, de főleg a fényképező: 5x optikai zoom, éjszakai mód ugye, de nagyon zavaró volt a hangszóró füles nélkül, a bal oldali hangzás is jobb oldalt szólt, aztán S10 Plus is képbe került, de ilyen túlszínezett fotókat, csak 2x zoom, zavaró dupla lyuk a képernyőn, meh...
Szóval végül elcsábultam a OpnePlus 7 Pro-val, aminél persze vannak hiányosságok, de ez a képernyő nagyon jól néz ki ha pl. szeretnék vele játszani, s a fényképező is remélhetőleg egyre jobb lesz a frissítésekkel, mindenesetre nem olyan photoshop képeket készít alapból, mint a Samsung és a zoom is picit nagyobb.
Amin aggódok, az a mérete, hova lehet ezt tenni, kocsiban, vagy nyáron ha megyek valahova táska nélkül, stb. No meg hogy lehet egy kézzel kezelni, nem szeretném ledobni!
A ráhelyezett fólia milyen minőségű, Clearplex-re nem érdemes lecserélni? Már ha van hozzá egyáltalán... A csomagot rendesen, jól becsomagolva kaptátok? Futár hív mielőtt kihozza? -
CptAdamica
veterán
válasz Linkin1994 #684 üzenetére
Én semmilyen villódzást nem látok.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
veterán
válasz *Mukeey* #680 üzenetére
Van alapja annak, amit írsz, de azért van remény: ez még mindig nem a Microsoft!
A 3, 5, 5T, 6 is az első körben érkezett. Egyedül az ötöst küldtem vissza, a többiben nem csalódtam, és műszaki problémába sem futottam (pedig nem vagyok szerencsés típus ilyen tekintetben, sajnos). -
Linkin1994
senior tag
Alacsony fényerőn látható villódzás?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ha szépen megkérlek benneteket, futtatna valaki egy Androbench tesztet?
Kíváncsi vagyok UFS 2.1 és 3 közt mennyi a(z elméleti) különbség. Esetleg aki régebbi OP készülékről váltott, megírná, hogy érezhető e a mindennapokban a különbség? Yt videót néztem róla, appok megnyitásánál nem volt nagyon érezhető, inkább csak nagyobb játékoknál.
Köszönöm!
Rakok be egy screenshotot OP6-ról ha esetleg mást is érdekel: [kép]
sparks: Olvasom, hogy már elcsomagoltad, de ha esetleg mégis elő vennéd még tesztelni, érdemes lenne megpróbálni a helymeghatározásnál megnézni, mire van állítva. Nálam pont az ellenkezője van mint nálad. Igaz egy játékkal használom csak a GPS-t, (Ingress) de nálam az van, ha elindulok itthonról és kisétálok a wifi hatósugarából de 4G-re még nem vált át, addig kiírja, hogy nem tudja meghatározni a poziciómat. Amint mobilnetre vált, visszajön a pozició. Mobilnetes/wifis helymeghatározás miatt gondolom.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
BeastMode
őstag
Note 8 után is szenzációs készülék, mind külsőleg, mind sebességben!
-
zolka95
őstag
Van a telón alapból screen protector?
Vajon a sima 7-esen lesz?
Az oldalukon van egy OP7 Starter bundle egy tokkal + egy screen protectorral.
Akkor valszeg nem lesz rajta alapból képernyővédő fólia, ugye?
Azaz nem kell megvennem potyára ezt a csomagot.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
marcarc
senior tag
-
CptAdamica
veterán
Ha van Debreceni kolléga, aki rendelni akar, akkor szívesen betársulnék egy Nylon tokkal, nem akarnék még 7 eurót fizetni szállításra. Tartozék kedvezményt lehet még találni valahol?
-
veterán
válasz Darth_Revan #668 üzenetére
Ebay-en is láttam már a korábbi gyári típushoz nagyban hasonlító replikát 7 Próra..
-
ghiottone
nagyúr
válasz Darth_Revan #668 üzenetére
Azt nem tudom, de tartós - egy ismerősöm ilyet használ a telefonján, ami már több mint 2 éve megvan és semmi baja.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Darth_Revan #666 üzenetére
Saját oldalukon? Ott nincs, alin nillkin esetleg?: [link]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Darth_Revan
veterán
Csak én nem találom vagy tényleg nincs Flip Case a OnePlus 7 pro-hoz ?
-
CptAdamica
veterán
-
sparks
senior tag
Már elraktam a dobozába. Remélem jelentkezik a support hamar is vihetik javítani... Oneplus fórumot néztem, de senki nem írt ilyen problémát, egyedi esetnek néz ki. Megesik az ilyen...
(#662) brainticket
azzal csak az a bajom, hogy akkor vehetem meg újra. Bár lehet az lenne a jobb megoldás, de nekem nem a pénz kell vissza, hanem egy működő telefon.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Ahogyan olvasom kivették a rejtett menüből a VoLTE bekapcsolhatóságát...
*#800# Logkit->Func.Switch menü nincs többé.
Remélem valahogy meg lehet majd oldani root nélkül... -
tomp
félisten
A hálózati jelerősség ikon csak egy jelző. Abból nem tudunk meg sok mindent. Nekem Bp-en volt olyan helyszín ahol Telenor VoLTE hívásindítással dobta a hálózatot a OP5 és "Érvénytelen SIM kártya" és "Nincs hálózat" üzenetet írt ki a "Telenor HU" helyett. Mint kiderült az a bázisállás volt szoftver hibás a VoLTE bevezetése miatt.
Ha nálad is e 2 üzenet egyike van akkor szoftveres hiba. Kellene keresned egy full zipet. Az tartalmazza a modemet is. Lehet ott lettek összekeverve a dolgok. -
sparks
senior tag
válasz CptAdamica #656 üzenetére
Felraktam egy videót ide.
Mindegy neki mit indítok el, térképet vagy GPS tesztelőt, pár másodperc és már repül is a hálózat. Service Request el is indítva... Gyanítom, hogy csak az enyém ilyen szuper darab...(#658) goldister
Már írtam egy javítási kérelmet... Ha esetleg kiderül, hogy szoftveres, akkor öröm lesz. De most elraktam a dobozába, elég volt ennyi tesztelés.[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Mindent kipróbáltam: 1 sim itt 1-esben, majd 2-esben, majd másikkal, szóval mindenhogy. És, ahogy GPS bekapcsol, eldobja a hálózatot.
Slusszpoén: kivettem a kártyákat, felmentem wifire és a helyzet ugyan az: ahogy GPS elindul, a wifit is eldobja
Király érzés, megjön az új teló és már intézhetem is a szervizelést
Azért várok még valakit, aki kipróbálja, hogy GPS esetén eldobál-e minden kommunikációt. Nálam bekapcsolás után frissült a szoftver:
Oxygen OS 9.5.4.GM21BA -
tomp
félisten
Nekem OP5-ön volt bizonyos SIM pároknál, hogy ha ők együtt voltak a telefonban akkor csak az egyiket látta a telefon. Mintha fesz. problémája lett volna. Lehet nálad valami miatt a GPS alatt elveszti a kártyát. Vagy ugyan olyan feszültség kínja van a kártyának vagy a GPS freki beborítja a kártyát.
Csak 1 kártyával próbáltad? Azaz a másikat kiveszed? -
sparks
senior tag
Szóval: lehet kifogtam egy hibás darabot, de amint bekapcsolom a GPS-t, azonnal elkezdi dobálni a hálózatot. Lecsatlakozik mindkét SIM kártyáról és vissza... áhhh
Újraindítás meg volt, nem javított rajta. Megnézem majd egy gyári visszaállítással is, ha úgysem jó és másnál nem jelentkezik, akkor mehet vissza cserére -
BeastMode
őstag
Van itt olyan kolléga, aki debreceni és már megkapta a telót?
-
sparks
senior tag
Nem kevés cryptohoz kötődő appom van, ezeknél nem is szeretném, ha felhőbe lennének szinkronizálva, mivel igen szép summák bújnak meg bennük... De elég nekem az is, hogy van 10 email címem, azok rootolt telefonon azonnal átjönnek, beállítva minden infoval, így viszont egyesével kéne az összes címemet hozzá adnom...
No de, majd lesz root, addig ismerkedünk. Az imént voltam kint a napsütésben és csodálatosan látszik a kijelző, az eddigi legjobb ilyenem (az előző OP5-öt napon sokkal kevéssé tudtam olvasni).
Kipróbáltam a GPS részét. Ezt valami teszt közepesen szarnak titulálta. Jelentem beltérben pár másodperc alatt talált jelet és még itt bent is ultrapontos. Kint meg még inkábbNo de mindjárt az első negatív tapasztalatom is meglett: dobálja a hálózatot Remélem csak valami szoftveres nyűg...
[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
a következő fél órában szerintem a pop up kamerával fogok játszani, ki és vissza
nagyon mókás -
sparks
senior tag
válasz Linkin1994 #637 üzenetére
Én rendeltem hozzá egy USB-C-s fülest is tőlük és meglepően szépen szól. Még csak éppen meghallgattam, de elégedett voltam vele. Eddig nekem is csak jack dugós volt, ezért is vettem egy ilyet. Persze egy átalakító is megoldás lehet
-
SharpSA
veterán
válasz brainticket #627 üzenetére
Én is S9+-ról váltok. Tényleg jó ez a készülék, szépen lakom be. Kb fél órája kaptam meg. :)
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
marcarc
senior tag
A kijelző valóban nagy előrelépés, érzékelhető és király a 90hz. A OP switch app még mindig nagy király, már nem is kell a googgle backup. Nagynak nagy, ennél nagyobb telót szerintem nem szeretnék, már a 6T is kicsit borderline volt, de még bevállalom. Király a noccs nélküliség.
@san01 rendeltem végül egyet, meg egy sandstone-t (az eddig mindig bejött) szval lehet el tudjuk majd bizniszelni.
[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
válasz Linkin1994 #629 üzenetére
gyönyörű a kijelző (mondjuk samsung ez is ahogy olvastam) talán a kerekítése kicsit furább, de még barátkozunk.
Az azért annyira jó hogy amikor rádugom töltőre 50 akárhány %-nál akkor azt írja ki hogy 23 perc múlva kész, nem egy óra akármennyi mint a samsung. -
beneszilo
tag
válasz Linkin1994 #629 üzenetére
Az enyém is megjött, elképesztően gyors, a kijelző gyönyörű, és a 90hz nem bullshit, tényleg extrém fluidnak hat tőle az egész.
-
Linkin1994
senior tag
válasz brainticket #627 üzenetére
Én is s9+-ról tervezek váltani. Érdekelne hogy mik a benyomásaid.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
ansell
tag
Én is ma/holnap kapom, pedig csak a sima/ingyenes szállítással kértem.
A Bumper Case [Nylon] mennyire lehet kényes a szövet hosszútávon?ITX konfig eladó!
-
brainticket
aktív tag
gyönyörű a teló, az ujjlenyomat olvasó egy álom a samsung S9+ után, elképesztően gyors, meg mindig elsőre felismeri, nem úgy mint a samsung, meg sokkal nagyobb a felülete, nem kell úgy célozni, nagy királyság.
-
tomp
félisten
-
sparks
senior tag
Szerencsés vagy. Nekem tetemes mennyiségű van, aminél csak az app rakódik föl, de a beállítások, tartalmak nem Így marad a root... de már úgy is megszoktam, hiányozna is
Zen mód viccesnek tűnik: elindítod, és 20 percig nem babrálhatod, letiltja az üzeneteket, hívásokat, mindent. Nem lehet belőle kilépni sem
Ideje meditálni menni...[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Szerencsére a legtöbb app, amit használok már automatikusan menti adatait vagy van lehetőség kézzel is menteni. Korábban én is a Titanium Backupot használtam, de mára ez a kérdés nálam megoldva. Romok tekintetében nem nagyon vettem észre számomra hasznos dolgokat. Bár a kérdésem továbbra is az, hogy lehet-e plusz gombokat kirakni alulra root nélkül?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
sparks
senior tag
Nagyon sok app van, aminek a beállításai root nélkül nem vihetők át. Kb. 200 appom van az OP5-ön megőszülnék, ha nem tudnám őket Titanum Backup-pal átpakolni. Sőt, van egy pár olyan appom, amiről szinte napi szinten csinálok mentést külön, mert ha elveszne a tartalma, akkor tökön szúrnám magam.
(#616) tomp
Még a OP5-ben a kártyáim, de a fő kártyám amúgy is vodás.(#617) Linkin1994
Sok időm nincs most játszani vele, de első ránézésre az én vén szememmel igen tetszetős. De ez eléggé szubjektív.[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
válasz enginev3.0 #606 üzenetére
Tessék A kedvedért kiszedtem a tokból, már ment is vissza bele.
Raktak rá védőfóliát is gyárilag.Egyelőre nem lakom be, bootloader nyitás és root nálam alap, addig csak ismerkedünk.
[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
válasz enginev3.0 #604 üzenetére
-
veterán
válasz enginev3.0 #604 üzenetére
Csak dobozomról van egyelőre
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
-
veterán
Engem nem hívott, csak az ablakból láttam, hogy megállt előttünk
Az ebédszünet rövidsége okán nem tapogattam sokáig, szép kék, a mérete csak úgy kézbe véve nem vészes, a teteje-alja azért elég messze van egymástól. Negatívum, hogy a gyári fólia jobb oldalt feljött, és nem vagyok benne biztos, hogy sikerül véglegesen, bubimentesen rányomkodni.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
NextError
tag
Én is kaptam egy telefonhívást hamarosan érkezik (Vas megye) Pedig holnapi dátum volt megadva. Meg még vecsésen van követő szerint :D)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest