- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SharpSA
veterán
48 MP-es képet hogy lehet készíteni?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
goldister
tag
A tegnapi pixel "beégés" tuti nem beégés. Úgy görgettem, hogy felülről nézve fekete pixel legyen ott (egy karakter), majd oldalról nézve már a fehér háttéren látszódott. Gondolom nem mozog a pixelhiba
Másrészt, hazaértem és lőttem 2 képet. Egyik sima 1x-es, a másik 3x zoomos. Teljesen automatán, gyorsan elővéve. Szerintem nem olyan vészes. Talán az 1x-esen a fű kicsit fakó, vagy csak javít a már rossz füvön a 3x lencse -
sparks
senior tag
Az én telefonom volt az, ami dobálta a hálózatot, amint a GPS-t bekapcsoltam. Készítettem egy videót a problémáról, nyitottam aznap egy RMA-t és ma végre kaptam egy UPS címkét. Kinyomtattam, rá a dobozra, ami már csak azt várta, hogy menjen vissza és 4 előtt pár perccel leadtam a UPS-nek a Késmárk utcában, már rakták is kocsira, így úton van Lengyelországba. Most kíváncsi leszek mikor jön vissza vagy kapok helyette másikat...
-
goldister
tag
válasz enginev3.0 #883 üzenetére
Köszi, sikerült
-
BeastMode
őstag
-
dse
tag
megjött 8/256 kék
keddi rendelés
átvétel után 20 perccel már küldte az op, hogy átvettemremélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
-
bordi10
senior tag
válasz BeastMode #879 üzenetére
Ugyan nincs még meg a teló, de nézd meg az ide vonatkozó beállításban a lezárási időt, lehet nálad nem "azonnal"-ra van állítva, hanem több percre, percekre.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
goldister
tag
Nektek megy a youtube vanced?
Nem enged bejelentkeztetni.
Szerződési feltételek elfogadása után nem megy tovább -
BeastMode
őstag
Hiába van beállítva az ujjlenyomat, vagy az arc alapú feloldás, vagy mindkettő, mikor bekapcsolom a kijelzőt, a lakat mindig nyitva van és egy fel tudom oldani a telefont úgy, mintha nem lenne semmi beállítva.
Végignéztem a beállításokat, de nem találtam semmi erre utaló funkciót.
Smart Lock nincs bekapcsolva.
Tud ebben valaki segíteni? -
veterán
Update: megérkezett a kicsike! Bár a UPS tracking szerint még mindig Vecsésen savanyítják a csomagomat, a OnePlus küldött egy levelet, hogy megrtöént a kézbesítés. Mázli, hogy a raktárban megtaláltam a csomagot, ugyanis a UPS-es alkalmazott elfelejtett felhívni, vagy aláírást kérni.
Update2: frissült a tracking is.
-
SharpSA
veterán
válasz brainticket #874 üzenetére
Miért ne? A régi, még dash-nak nevezett töltővel csak gyorstöltést ír a zárképernyőn. Minden más töltővel csak töltést. A gyári töltővel írja ki a warp-ot.
-
SharpSA
veterán
Ezzel vajon működik legalább a gyorstöltés autóban is? Megvenném a gyárit is, ha több csatlakozó lenne rajta.
-
bordi10
senior tag
Ja-ja ezt a trükköt ismerem, csak eddig nem kellett. Igazság szerint munkahelyemen használom így, hogy alig hallhatóan cseng, de a notik majdnem full hangerőn. Minden más esetben full mindkettő.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
CHIPman
nagyúr
Rendelt valaki kedden standard shippinggel? Ha igen, megjött neki csütörtökön? Nekem a szerdai rendelés úgy tűnik csak hétfőre fog ideérni.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
brainticket
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Na most megpróbálátam, levettem a csengetést, asszony sms-t írt, csörgetett, és valóban, igazad van, sajnos nem teljesül a max értesítés, de csak 1-2 csengőhang feltétel,a felső csúszka ...
Ennek ellenére én nem csüggednék, hiszen simán lehet olyan csengőhangot "csinálni" ami halk, és mellé felveszed maxra, hogy az értesítés hangos legyen.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bordi10
senior tag
Köszi a képet. Sajna beigazolódott a gyanúm, hogy nem kezeli külön. A média a zene, videót jelenti, az alarm meg csak az ébresztő hangerejét sejtésem szerint. A ring volume emeli-csökkenti együttesen a notifications+cs.hang hangerejét, nem kezeli külön
Erre gondolok.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ideje lenne fix topikot nyitni a hetes sorozatnak, vagy ezt a topikot azzá tenni, és kijelölni egy moderátort, aki összerak egy összefoglalót, mert 24 órán belül a kolléga volt a harmadik, aki megkérdezte ugyanezt... Tapasztalataim alapján a számlázási kérdéseken felül következő visszatérő elemekre számíthatunk, raklapnyi mennyiségben:
- Vehetem gírbesztről?
- Miért nem?
- És Aliról?
- Mééé'nem?!
- Gyári üveg drága. Jó rá a Nilkin egy ezresé?
- MÉÉÉ'NEM???!
-Vízálló?
- MÉÉÉNEM, JA DE.
- Van benne béhúsz?
- Lehet rakni bele mikroesdét?
-MÉÉÉÉNEEEEEM?!
- Rootolhatom? Nyithatok BL-t? Hogyke'? Ikszdéán írtak valamit, de nem ismeri fel a Windóztíz.
- Ugrik a garancia?
- MÉÉÉNEMMM? ;-D
- Vehetem Gírbesztről a feléjé'?Emvy, félre ne értsd, nem ellened irányult!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Rendes céges számlát tud adni az OnePlus?
while (!sleep) sheep++;
-
formula01
senior tag
Meglévő tulajoktól kérdezném, always on display funkció van a telefonban? Illetve a SoT mennyi átlagosan 90Hz és max felbontáson?
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
veterán
Te kedden rendelted priority-vel, ugye? A jelek szerint ez az első év, hogy valóban van nagyságrendi különbség a szállítási sebességben, mert én kedden 11?06-kor adtam le a rendelést, és még mindig BRNO-ban csattogtatják rá a UPS-nél. Mindegy, kivárom, csak mint érdekességet említem meg!
-
bordi10
senior tag
Köszi a választ. Akkor jól gondolom, hogy a hangerő beállításoknál van külön csúszka kifejezetten az értesítésekre vonatkozólag?
-
Papin
csendes tag
Én is megkaptam, de kb. most tudnám szétcincálni a csomagot, mert későn értem haza, nem akarok fáradtan belekezdeni, marad a szenvedés, nálam van, de mégsem!
OnePlus oldalon a rendelésemnél, ahol eddig követni tudtam a csomagot, most egy "Apply RMA" gomb van! Ezzel mit is csinálok pontosan?
-
goldister
tag
Hát nem tudom ti, hogy vagytok, de nálam S8 után brutálisan jó a telefon.
Qrva gyors, durva a 90hz. Eleinte azt hittem csak parasztvakítás.
Utána elkezdtem, nyomni az s8-at, és rendesen furcsa volt, hogy milyen lassú.
Kijelző nagyon szép. És gyors és gyors.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
A camera update is heading to the OnePlus 7 Pro
"The camera team have been working all the time on analyzing and fixing issues. Every system update contains code from camera of improving the camera quality. I believe some of you receive an update when you got your OnePlus 7 Pro. That’s a significant update for camera and I think you don’t want to miss it. Moreover, we are working on the next update which is going to be rolled out in a week or so. This update contains improvement on the HDR effect and Nightscape mode, and more tweaks based on some feedbacks from you and reviewers. From our test, photos look substantially better."
-
CptAdamica
veterán
Nylon tokról mit lehet amúgy tudni? Tapintásra inkább gumi hatású az egész?
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
LógaGéza
veterán
válasz goldister #835 üzenetére
Nem. Sokan panaszkodnak, hogy a gyári fólia nem tökéletesen lett felrakva, szöszös alatta.
Vagy leveszed, és ha nem tűnik el, akkor vissza, vagy eltűröd
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
goldister
tag
Szerintetek pixel hiba?
Próbáltam fényképet csinálni.
Gyári fólia még rajta van. Lehet hogy piszok került közé?
[link]
Hogy tudnék bebizonyosodni?[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
[link] 9.3 pont a amcsi oldaltól :) Sok szépet irtak.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
dse
tag
nagylátószög a legkevésbé bemozdulékony
gyútávtól függ, erre van a reciprok szabály
persze befolyásolja az eszköz ergonómiája (megfoghatósága), és 100% nézetben a felbontás isremélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
CHIPman
nagyúr
válasz Tsebacsi #828 üzenetére
A "második" az "igazi". De írta, hogy lehet hogy bemozdult a keze, mondjuk azt az OIS-nak kompenzálni kellett volna, az pedig csak a nagylátószögűben nincs, a másik kettőben van.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
nagyúr
Az első az botrány, még szellemképes is, de oké, zoomol, szóval ezt el is nézném neki valahol. A második tök jó színek tekintetében is nálam, a harmadiknál a színek fakóbbak (most melyik az igazi, a második vagy a harmadik ). Szerintem nem rossz ez. Elvégre telefon, nem egy komolyabb optikás tükörreflexes.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
SharpSA
veterán
válasz enginev3.0 #806 üzenetére
Itt meg lehet nézni elvileg az eredeti jpg-ket pár napig.
-
SharpSA
veterán
válasz kchris78 #821 üzenetére
Ez szerintem kb az összes telefonnal készült képre igaz, hogy nem kell vagy csak minimálisan érdemes belenagyítani. Általában a Samsung Galaxy S9+ készülékemmel sem készült lényegesen jobb kép, mint az OP7 Pro-val, ha belenagyítva nézem a képeket. Illetve egyik itt, a másik ott szerepel jobban.
-
Rick4
félisten
Ez android feature, nálam a 9-es androiddal a OP 6-os is tudja, de úgy rémlik, már a 3T-m is tudta.. Sőt, mindettől függetlenül pl a waze hangereje is külön szabályozható a hangerő gombokkal.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tomp
félisten
Külső appok hozzáférnek a zoom és széles lsz. kamerákhoz vagy ugyan az van mint OP5 esetén, hogy kizárólag az elsődleges kamera megy velük?
-
bordi10
senior tag
Újdonsült tulajoktól kérdezném, hogy az értesítések hangerejét lehet-e külön kezelni a csengetés hangerejétől, mint a Samukban? (pl. max értesítés, de csak 1-2-es cs.hang)
-
NextError
tag
válasz Tsebacsi #818 üzenetére
Sajnos igen, a nagylátószögű nincs a toppon, lehet hogy bemozdult a kezem, nem vagyok profi fotós. Mindenesetre azzal eddig nem igazán sikerült jó képet csinálnom, vagy legalábbis nem érdemes belenagyítani. Talán faragnak rajta, de ha nem akkor sem a kamerája miatt vettem, meg a fő kamera eléggé vállalható OP 3 után nekem. :)
-
NextError
tag
válasz Albigator #814 üzenetére
Nagyon butít mert 4-5 MB os képeket gyárt kb.
Egy kis próbálkozás: [link]
A széles látószögű nem a legerősebb, illetve most nem tettem fel 48mp-eset viszont az sem különb jelenleg az alap képeknél. Ezekkel várhatunk még picit biztos kapunk pár frissítést. A 3x zoom teszi a dolgát nem mozgó helyzetekben egész jó képeket lehet vele csinálni. A képeken mindenhol az autóra fókuszáltam autómata módban készültek. A legszebb képeket az elsődleges kamera lövi. -
NextError
tag
UPS-nél nem kötelező hívni a címzettet, mint arra rávilágított a bátyámnak a kedves ügyintéző. Nekem szerencsém volt engem hívott többször is, rendes volt. Szóval futártól függ. Csak azt nem értem akkor minek van megadva a telefonszám. Neki is jól alakult a történet, mert az ügyintéző szólt a futárnak hogy tárgyaljanak mert fontos a csomag, így egy találka helyen meg lett az átvétel amikor a futár visszafelé tartott...
-
tomp
félisten
Videót miként rögzít? Sztereó vagy Mono? Videó H.264 vagy már HEVC?
-
Papin
csendes tag
Enyém tegnap este itt volt: Poznan, Poland
Reggelre elvitték Kölnbe, most azt írja Vecsésen van!
Szóval ma-holnap gondolom megérkezik! Remélem nem viszik vissza, ha nem találnak!Éjszakai fotókat készíteni nem próbált senki?
-
-
bajaki
őstag
Az enyém is megérkezett. Munka után ismerkedünk.
Galaxy S9+-ról váltok egyébként (de minek ), majd beszámolok a tapasztalatokról.[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
Esetleg tud valaki segíteni abba hogy,
1: van értesítési LED,vagy más jelzés az értesítésre.
2: lassítási videó milyen felbontás/ fps-be lehet felvenni?(min-max)
3: vakuja mennyire erős akár fotóhoz akár lámpa használatra..?
4: képernyő elfogadtasa mennyire precíz?(op5-nél nem volt jó )
5: koppintásos ébresztés maradt ?
6: esetlegesen üveg fólia után a ujjlenyomat érzékelő változása,..?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...