- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
Pont ez a lényeg: papíron. Valószínűleg neki mások a fontosabb dolgok. Engem például nem érdekelnek a gyártó saját alkalmazásai (Huawei-n is teljesen felesleges, nekem).
Mondjuk ezzel a papíron, specifikáció szerinti dolog se állja meg a helyét teljes mértékben: memóriában (12 Gb) és a képernyő frissítésben például jobbra vált a kolléga .
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
goldister
tag
Szerintem arra gondolt, hogy mérlegelt a két készülék között. Pozitívumok, negatívumok és az alapján meghozta a döntést. Majd ha megjön a készülék akkor lehet majd savazni vagy dicsérni. Addig senkinek sincs igaza. De az tény hogy az egyén dönti el hogy neki megérte-e vagy sem. Én egy S8 fogok cserélni 7 prora. Tetszett a Samu csak gyenge az aksija. És hogy miért nem maradok ennél a gyártónál vagy p30 pro ( ami tetszene is hardver+kamera+aksi miatt) az, hogy nem szeretnék lyukas vagy notchos telefont. Meg jó gyors frissítést is elvárnám. (Volt nexus tulajként megszoktam)
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
-
PeteePeti
őstag
Ennek a hsz-nek pont az volt a lényege, hogy miért kell bárkinek is megmagyaránia, hogy miért vált telefont!!! Miért kell savazni azt, aki hoz egy döntést, ami másnak kérdőjeles? Én is tisztába vagyok vele, hogy miben jobb az S10+ és miben lesz gyengébb az OP7Pro. Ettől függetlenül megléptem a cserét. És nincs mit bizonyítanom ezzel se számodra, se más számára.
OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest