- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Albigator #1292 üzenetére
Én voltam, és most már 1 hétnyi használat után is ugyanez a véleményem. A haptic feedback eleve sokat hozzátesz, én eddig m,indig kikapcsoltam a vibrálást gépelés mellett, ennél kifejezetten jónak és kellőnek érzem a meglétét. Emellett, a panel is pontosabb, kisebb méretű swiftkey esetén is jobban gépelek, mint a hatoson.
-
veterán
Arra hivatkoztak, hogy csak méltányossági alapon kérhetem. Később meg arra, hogy nrm nekik küldtem vissza, hanem a szervizbe direktben. Mindegy, régi sztori, lehet hogy átkúrtak. A lényeg, hogy itthon sem fenékig tejfel az élet, ha 1 héten belül fordul egy telefon garanciában, az teljesen vállalható, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz enginev3.0 #1220 üzenetére
Igazából nem fekete, hanem sötét szürke. Privát vélemény, de szerintem még kib@szottul adja élőben, a kijelző feketéjével kikapcsolt állapotban eszméletlenül néz ki!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
" Ha itthon hibás darabot kapok, akkor visszaviszem a boltba és azonnal cserélik, "
Aha. Vagy nem. Röviden, mert régi sztori: ASUS PDA, edigital, kibontás után 1 órával már nem ment, edigital vissza nem veszi, nem cseréli (ez még 2003, nem volt elállás és hasonló huncutságok) küldjem szervizbe. Oké. Szerviz visszaküldi kedden hogy jó, visszaküldöm csütörtökön hogy hát nem az. Három hónapnyi ismétlés következett, hogy a végén már mindennel és mindenkivel üvöltöttem... Eredmény: egy sz@rrá karcolt PDA, amit 1 napig sem használtam, és eltelt 3 hónap, amikor újra megkaptam. Csere? Hagyjad már. Fogyasztóvédelem semmit nem ér, szerviz röhög a markában, fogyasztó szop, end of story.
Másik eset: SE K700i, térerőt eldobja, majd azonnal restart. Pannonba be, lead, 2 hét szünet, készülék vissza, a bolt ajtóig nem értem el, megint restart. Lead, két hét szünet, parkoló, restart. Lead, két hét szünet, megjön, még a székben ültem, az ügyintéző kezében restart. Telenor helyi főni kamerával felveszi, ahogy újraindul, mérges levél csatol, lead, két hét, majd visszajön javítva. Ez csak laza másfél hónap volt...
Kurrens történet: HP AiO, negyedmillióért. Kibont, ventilátor zörög, RMA lejelent, futárnak összekészít, az a csomagot elviszi. Futár 1 hét múlva visszahozza, kibontom, hiba ugyanaz. Visszaküld, mérges levél csatol, ügyfélszolgálatot befenyít, kér, könyörög, bármi, csak menjen már, mert Főni gépe lenne, aki 2 naponta felhív emiatt. Na, innentől a HP ráült, és kettő, azaz KETTŐ hónapon át minden másnap beszéltem valakivel a HP-től, mire nagy nehezen döntés született, hogy nem javítják tovább, hanem cserélik. Igen ám, de nem olyanra, ami volt, mert olyan nincs. Válasszak más a felajánlottakból. Harmadikra sikerült olyat ajánlani, ami nem volt rosszabb mint az, amit vettem, így ez lett, de legalább jófejek voltak, mert a cseh billentyűzettel együtt adták. Végülis ez happy end, mert a felajánlott gép egy bő nagyságrenddel drágább, mint az eredeti, de könyörgöm, hónapokig ment a menet, pedig ez egy üzleti gép volt, plééémmiujjummm szervizzel. Innentől már laza volt mert laza 2 hét után végre célba ért a csomag, a múlt hét végén. A hibát március harmadikán jelentettem be...
Szóval, ha 1 hét alatt visszakaptad, és végül jó lesz, akkor szerintem jár a piros pont az OP garanciának, bár tény, hogy rohadt rossz érzés, ha valami kibontva máris rossz.
-
veterán
Nem, ez úgy megy, hogy "jegyzi" a százalékot. 1 ciklus egyenlő 100 százalék töltéssel. Nyilván nem egészen így van, azt hiszem, 5-95 százalék között számol, tehát 90 százalék egyenlő 1 ciklussal. Az viszont,hogy hány részletben kerül betöltésre, az mindegy.
Én ha csak tehetem, 20-90 között töltök, így nincs is maxxra töltve, és koppra merítve. Matematikailag mindegy lenne, de így legalább megvan a placebo, hogy teszek az akku egészségéért.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Téves. Ezeknél az akkuknál nem az számít, hányszor töltöd. Ha öt részletben éred el a nulláról száz százalékot, az is 1 ciklusnak számít, és az is, ha 1 alkalommal töltöd maximumra. Arra viszont mocskosul figyelni kell, hogy ne merüljön soha sem kikapcsolás alá a telefon, mert ott már lehetnek problémák, ha valaki erővel próbálgatja meg így újra és újra bekapcsolni, illetve a teljesen fullra töltést sem szeretik tartósan, bár ez azért nem okoz gondot, mert többnyire a telefon azonnal elkezdi használni az energiát. Más eszközöknél soha nem tanácsolják a fullra töltött állapotban tárolást tartósan (DJI SPark manuálban benne is van, és ki is süti az akkut 6 nap után 70 százalékig, ha jól emlékszem), mert teljes kapacitáson tárolva hosszabb idő alatt "feszítheti" a cellákat a benne lévő energia. Utóbbi műszaki hátteréréől nem tudok semmit, nem vagyok elektrotechnikus, de a kezelésiben is benne van, így biztos nem kamu.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Darth_Revan #1022 üzenetére
"Mit ? A zselé effektet ? Akkor arról lemaradtam mert én úgy tudtam hogy nem ismrtek el és nem is javítottak gariba ha valaki látta."
Nem volt mit javítani, mert azok technikailag hibátlnok voltak, mindössze fejjel lefelé építették be a panelt. Az eltérő frissítési irányt néhány tízezer user szeme nem volt képes kezelni. Többek között az enyém sem.
-
veterán
Megpróbálok Mindenkinek egyben válaszolni.
Az NFC a kamera alatt van, de csak szerintem, mert a készüléken nincs matrica, ami jelölné. Másik telefonnal próbáltam párosítani, és ott találtak egymásra.
A hangminőségről nem nyilatkozom, mert BT fülessel használom, így nehéz bármit mondani. Dolby Atmos beállítások vannak, más különbséget nem látok a hatos hoz képest.
Tárhely tesztet megcsinálom. Áhhh, megelőztek!
Még valami, amit nem írtam korábban. A haptic feedback rohadt jó. Alapból is fejlődött a rezgés, ez most nem duma, bár már korábban is ígérték. Teljesen jól lehet érezni a rezgést, és gépelni is jobb apró visszajelzésekkel. Apropó, gépelés! Pontosabbnak érzem a panelt! Korábban egyetlen dolgot éreztem mindig jobbnak egy iPhone-ban, mégpedig a billentyűzet érzékelését, pontosságát. Jelentem, ez már megüti a szintet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
No, kibontottam, elkezdtem belakni, csak néhány szó az újonnan érkezőknek!
- Van súlya, de nem vészes, akit ez tartott vissza a vásárlástól, szerintem fontolja meg, nem kritikus.
- Szép, rettentően szép. A szürkét vettem, és még szokni kell a fényes hátlapot (na jó, úgyis megy rá a karbon tok, szóval mindegy), de érezhetően minőségibb, mint az előd matt 6-os, pedig azt is imádom, és soha nem éreztem azt, hogy nem lenne elég masszív, vagy nem lenne elég jó fogni. Ez valahogy mégis másabb, tényleg prémium termék, immáron nem csak teljesítményben, hanem megejelenésében is.
- Kapcsolódik az előző ponthoz: mocskosul csúszik. Tok nélkül esélytelen, mindenki felejtse el a pőre használatot, vagy vegyen biztosítást. A gyárilag mellé kapott szilikon viszont nem rossz! A karbon hátlap túl van árazva, jobban, mint eddig bármikor, cserébe éppen olyan minőségi és könnyű. Szexi, nem bántam meg.
- Kicsit vastag. A telefon is. A mai napig emlékszem rá, milyen durva volt az OP3-at először kézben tartani, de azóta egyre híznak. Eddig ez nem volt annyira szembeötlő, de már a közvetlen mellé rakott 6-os mellett is vaskosabbnak hat. Hogy lényeges-e, vagy sem, az egyénfüggő. Engem ez sem zavar, csak meglepő.
- WARP. Beszarás, még a Dash után is. A kijelző falja az ampereket, de SOT-ról nem nyilatkoznék, még nem használom élesben.
- Kijelző. Hát, ez beszarás. És nem, nem CSAK abban az értelemben, hogy éles, mint a kés, vagy hogy szépek a színei. Még csak a 90 hertzet sem emelném ki, inkább ezek összessége ez, ami elképesztően meglepő, és szinte azonnal nyugdíjaz mindent, amit eddig jónak hittem. Az OP6 kijelzőjét is szerettem, soha nem éreztem kevésnek. Eddig, és főleg akkor érzi az ember a különbséget, ha néhány órán át nyomkodja a 7 Pro-t, aztán visszatér a hatosra. Rögtön kiszúrja a szem, mennyivel fluidabb az új panel. PWM kérdése. Legalacsonyabb fényerőn sem zavarja a szemet, pedig tartottam attól, hogy megint elkúrnak valamit, mint anno. Ha valaki érzékeny a PWM-re, netán fájt a feje / szeme az 5-nél látott jelly-től, ne aggódjon, itt semmi gond nincs. A DC módot is kipróbálom, ha megtalálom, de egyelőre valamiért nem tudom előcsalni a Laboratory menüt...
- Rendszersebesség. Brutális. Nincs mit ragozni, a Snapdragon az Snapdragon.
- Kamera. Elsőre jó, másodikra is. A selfie kamera nem tudom, mennyire lesz tartós, nagyon diszkréten működik mindenesetre. Az viszont tuti, hogy az arcalapú azonosításnak lőttek, nekem legalábbis így lassabbnak tűnik, mint a hatosé.
- Ujjlenyomat olvasó. Nos, nem leszek népszerű, de szerintem ez még mindig lassabb és pontatlanabb, mint a 6-os szimpla egysége, én azt gondolom, valahol a hármas teljesítménye körül lehet, már ami a sebességet illeti. Pontatlanabb, az viszont biztos. Nem is azzal van a gond, ha pontosan teszed rá az ujjad, hanem azzal, ha kicsit elcsúszva. A hrámas, az ötös, az ötté, és a hatos is simán oldott ennyi differenciától, ez nem. Dealbreaker? Nekem nem, de aki háklis erre, az vegye figyelembe, hogy egy klasszik olvasó még mindig gyorsabb, és leginkább pontosabb, hiába állít mást a gyártó. A labroban lehet, hogy nincs difi, a való életben visziont van, és nem is kell sokáig keresni, néhány feloldás alatt nyilvánvalóvá vált a dolog.
- Hangszóró. Nagyságrendeket léptünk előre, de volt is honnan. Nem ragoznám túl, f@sza.
- Notification LED: ja, az nincs. Hát b@sszák meg, de persze ezt tudtam vásárlás előtt is. A Holo, vagy mi a csöcs egyelőre nálam nem megy, vagy nincs rá menü, vagy én nem találom meg, passz. Amúgy több helyen is írják, hogy csak egyet villan. Mi a mákos nudli ez kérem, rettentő ratyi így, kellene egy nyomatékosító saller Petinek, hogy legalább 30 másodpercenként villanjon a kijelző, ha már ez egy funkció! Ami menti a helyzetet, az az ambient display, elég jó kompromisszum, hogy egyet bökök a panelre, és ha van valami notification, már ott is az ujjlenyomathoz szükséges motívum (ezt úgy kellett bekapcsolni külön, ha jól emlékszem az ambient beállításaiban), és már bent is vagyok. Vagy nem.
- WLAN: elég erősnek tűnik az antenna, bár itthon azért nem sz@rral gurítok. Mindenesetre, nem rosszabb, mint a hatos volt, az meg elég jól teljesített e téren (is).
- Gyári fólia, gesztus kontroll: elég jó minőségű a fólia, sőt, először néztem, hogy van-e rajta egyáltalán, vagy lemaradt! Mindenesetre, ha valaki gesztusokkal használja, aggatni fog, nekem valahogy kényelmetlenné teszi a visszalépéses mozdulatot. Eleve, rohadtul lentről kell húzni a panelt a gesztushoz, néha azt hittem, nem reagál, de aztán rájöttem, csak nem kezdtem elég lentről a mozdulatot. Ha pedig így teszek, akkor a fólia széle alól indul a mozdulat, ami így kissé bezavar, és szerintem nem sokáig húzza majd így a védelem, fel fog perdülni a széle. Majd meglátjuk.
- Gombok. Irtó jó a nyomáspont, nincs lötyögés, mint az 5T-nél volt. A slider finoman siklik, mintha puhább lenne most, új korában, mint a hatoson 1 év után.
Ami a felmerülő "ghost touch" problémát illeti: egyelőre nem tapasztaltam, 90 hertz / auto felbontás kombón használom, kikapcsolt NFC-vel. Utóbbinak úgy tűnik, szerepe van a problémában, legalábbis egyre többen rebesgetik a Community-ben ezt. Letöltöttem a CPU-Z alkalmazást, megpróbáltam NFC-vel és nélküle is, 5 percig néztem a bekapcsolt kijelzőt, nem láttam semmit. Második körös rendelés, ne mtudom, suzámít-e majd ez az infó később.
Ha kérdés van, írjatok, megpróbálok válaszolni, illetve majd néhány képet is lövök a 6-ossal párban, ha lesz rá idő. Átlag felhasználásra már most látszik, hogy javult a kamera egy szintet a 6-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Update: megérkezett a kicsike! Bár a UPS tracking szerint még mindig Vecsésen savanyítják a csomagomat, a OnePlus küldött egy levelet, hogy megrtöént a kézbesítés. Mázli, hogy a raktárban megtaláltam a csomagot, ugyanis a UPS-es alkalmazott elfelejtett felhívni, vagy aláírást kérni.
Update2: frissült a tracking is.
-
veterán
Ideje lenne fix topikot nyitni a hetes sorozatnak, vagy ezt a topikot azzá tenni, és kijelölni egy moderátort, aki összerak egy összefoglalót, mert 24 órán belül a kolléga volt a harmadik, aki megkérdezte ugyanezt... Tapasztalataim alapján a számlázási kérdéseken felül következő visszatérő elemekre számíthatunk, raklapnyi mennyiségben:
- Vehetem gírbesztről?
- Miért nem?
- És Aliról?
- Mééé'nem?!
- Gyári üveg drága. Jó rá a Nilkin egy ezresé?
- MÉÉÉ'NEM???!
-Vízálló?
- MÉÉÉNEM, JA DE.
- Van benne béhúsz?
- Lehet rakni bele mikroesdét?
-MÉÉÉÉNEEEEEM?!
- Rootolhatom? Nyithatok BL-t? Hogyke'? Ikszdéán írtak valamit, de nem ismeri fel a Windóztíz.
- Ugrik a garancia?
- MÉÉÉNEMMM? ;-D
- Vehetem Gírbesztről a feléjé'?Emvy, félre ne értsd, nem ellened irányult!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Te kedden rendelted priority-vel, ugye? A jelek szerint ez az első év, hogy valóban van nagyságrendi különbség a szállítási sebességben, mert én kedden 11?06-kor adtam le a rendelést, és még mindig BRNO-ban csattogtatják rá a UPS-nél. Mindegy, kivárom, csak mint érdekességet említem meg!
-
veterán
Sima rendeléssel vásároltam kedden, 11:06 perckor. Ma délben még 24-re ígérték, de az előbb már 27-et láttam a rendszerben. ONEPLUS, UPS szinkronban hétfőt ír. Sebaj, kívárom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én sohasem vettem eddig biztosítást, most sem. Gyári hátlap + ultimate shield + minőségi bőrtok teszi a dolgát. Az is igaz persze, hogy én nagyon figyelek arra, hogy ne rakjam le mindenhova a telefont, így esélye sincs mondjuk leesni, kiesni a kezemből meg azért nem szokott, mert nem nyomkodom mondjuk az utcán. Balesetek persze lehetnek, de nekem nem éri meg, az eddigi telefonjaimat karcmentesen adtam el, a hatosom is ilyen körülmények között várja új gazdáját.
Aztán persze, lehet, most nagy volt a pofám, és én töröm be először a kijelzőt...
-
veterán
"szűkebb zsebből kivételnél hajlamos eltörni a saroknál."
Mármint a sandstone. A karbonról soha nem hallottam még ilyet, ráadásul már a harmadik karbonomat nyúzom, ami teljesen ép 1 év használat után is. Sandstone-ból csak egyszer volt, de az néhány hónap után elrepedt a sarkánál.
-
veterán
Szia! Nem tudom, melyik linkről van szó! Ha arról, ami az aláírásomban szerepel, akkor jó eséllyel sikerült megrendelned kedvezménnyel, legalábbis tegnap valaki rendelt ezen keresztül egy példányt!
*Mukeey*: én anno Sony Ericsson K700, illetve Arc S vonalon cumiztam, pedig egyik se volt olcsó, és már jó ideje piacon volt mindkettő, amikor megvettem. Utóbbiról csak annyit, hogy az elégtelen hőelvezetés miatt megrepedt a keret a kijelző felett. Egymás után kétszer. A készülék már legalább 1 éve a piacon volt, amikor a második repedés után (a garancia utolsó napján) megjavíttattam, aztán eladtam. Szóval, ha a gyártó nem változtat egy alapvetően f*s konstrukción, mindegy, mikor veszed meg...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz *Mukeey* #680 üzenetére
Van alapja annak, amit írsz, de azért van remény: ez még mindig nem a Microsoft!
A 3, 5, 5T, 6 is az első körben érkezett. Egyedül az ötöst küldtem vissza, a többiben nem csalódtam, és műszaki problémába sem futottam (pedig nem vagyok szerencsés típus ilyen tekintetben, sajnos). -
veterán
válasz Darth_Revan #668 üzenetére
Ebay-en is láttam már a korábbi gyári típushoz nagyban hasonlító replikát 7 Próra..
-
veterán
8/256 szürke berendelve karbon tokkal (a rohadtak, tavaly ez még csak 5 euró volt a kedvezmény után, most 25), prior nélkül kértem, meglátjuk, így kinek ér ide hamarabb!
-
veterán
válasz LógaGéza #552 üzenetére
NEPTUN kódja van meg coospace,. azzal intéz mindent. Az O365 fiókot se sikerült EDU-n keresztül intézni, csak másképp. Végülis mindegy, majd beváltom a refferal pointokat tartozékra, és problem solved.
@kerlas: "Köszi, közben megtaláltam én is, viszont úgy vélem itt akkor elmértek valamit a srácok, és a displaymate által leközölt adat (360hz) a helyes,"
Hála az égnek, már kezdtem aggódni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz enginev3.0 #549 üzenetére
Én úgy tudom, hogy jó középiskolás is, de még soha nem vettem így (és most se fogok). Nem szeretek hivatalos iratokat fényképezve elküldeni, annyit nem ér 30 euró (nekem). Az email cím az más, azzal simán igénybe venném.
-
veterán
Köszi, közben már kaptam egyet privátban, elég is lesz! Az Asszony viszont épp diák, lehet, hogy az Ő nevére veszem kedvezménnyel, ha csak a diákigazolvány kell. A hétvégén megpróbáltam neki sulis címet generálni, de feladtam, ez az EDU-s baromság meghaladta a türelmemet...
-
veterán
Na srácok, a holnapi körbe ki száll be? Ha valaki vásárol, dobjon rám egy vócsört privátban, és én is átadom az enyém!
-
veterán
Valahol azért elképesztő, hogy a OnePlus 3-hoz képest megnégyszereződött a sugárzása. Bár ahogy nézem, az 5T mindent visz. Fura, hogy nem látom az összehasonlításban a Galaxy S10 sorozatát. Külön rákeresve azért látszik, hogy az se sokkal jobb, a BODY értékek még rosszabbak is, igaz, a HEAD csak a fele.
@Engine: nem, csak nő még egy!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csucsu69 #524 üzenetére
A 7 Prót is bemérték már? Más. Ha ez a Flicker téma beüt, engem elveszít a OnePlus. Egyszer már megszopattak a jellyvel, én ugyanis konkrétan rosszul voltam az ötös kijelzőjétől, de ezek után kezdek gondolkodni, szeretnék-e kockáztatni megint. Azt visszaküldtem, de ezt is visszafogom, ha sz@r lesz a panel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Úgy szokott lenni, hogy a priority DHL, a sima UPS.
-
veterán
válasz TheBikerider #468 üzenetére
Bocs, kevertelek valakivel.
Érdekes ez a szaggatás, nálam tényleg nincs ilyesmi, pedig elég érzékeny vagyok az ilyesmire én is. 0,5-ös animáció mellett sem akad.
-
veterán
válasz kchris78 #424 üzenetére
Ez is csak azért van, mert az átlag ember segghülye, olvasni csak akadozva tud, stb. Így megkapja képben és hangban, amit (talán) felfog. A legszebb, hogy az első egy-két értelmes youtuber munkássága piaci igényt teremtett, kiszolgálni viszont ezt az igényt már bárki ki tudja, az is, aki két egész mondatot nem tud leírni. Ennyi, a kör bezárult. Már vadászni kell az írott anyagot, a tradicionális külföldi tech lapok is hamarabb jönnek ki ánbákszing videóval, mint egy átfogó írással.
De a legszebb, hogy számos magyar médiamunkás arról is videót készít, hogy videót fog készíteni arról, hogy ánbákszingolni fog. Már várom a "meghozta a futár", illetve a " jött sms, hogy hozza a futár" anyagokat. A leleményesek rögzítsék azt is, ahogy megrendelik az oldalon, és ahogy előtte legfrissítik az oprendszert.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz TheBikerider #402 üzenetére
OP3, OP5T, és most hatos van. Egyiknél sem láttam akadást. Gyári kernel, stock felület mellett használtad? Mert én igen, és még csak halványan sem dereng olyan, hogy döccent volna bármelyik is.
Ja várj, nem Te vagy az, aki néhány hete azt bizonygatta, mennyivel fluidabb az ájfón, és hogy hány telefont használt már, aztán pár nappal később az éppen aktuálisan dicsőített típust már Aprón árulta? Ha igen, akkor inkább hagyjuk is, szimpla trollkodásnak veszem a fenti kommentedet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ebből is látszik, mennyire nem vagyunk egyformák, és mennyire másképp értékelnek az emberek egy-egy konkrét telefont. A felsorolt különbözőségek létében egyetértek, ezek valóban fontosak lehetnek. Illetve, ugyanennyire lehetnek lényegtelenek is. Nekem például a hangminőségen felül semi sem fontos a listádból, a fluid GUI viszont annál inkább. Volt a kezemben nem egyszer S7, mindig sokkal lassabbnak éreztem az OP3-nál.
-
veterán
Persze, csak későn esett le, amikor itt valaki megírta, addigra meg már elfogyott a készlet... Nem is baj, amúgy is elég erősen gondolkodtam, hogy a sima vagy a Pro legyen, most legalább volt időm megnézni néhány összehasonlító tesztet. Egy dolog azért brutális, a 200 gramm. Nem tudom, hogyan békülök majd ki vele, ez nehezebb, mint a Lumia 920, pedig azzal is ölni lehetett volna.
-
veterán
Az OP3 óta az összes készülékre megvettem a gyári karbon tokot, és a legnagyobb megelégedéssel használtam. Sandstone is volt, nagyon tetszett, de elrepedt a sarkán úgy, hogy egy bőrtokban hordom a telefont, szóval nem hiszem, hogy különösebbet kapott volna az arcára. De emberek...35 euró egy pár grammos hátlapért? Ez komoly?! Hülyék ezek? Korábban is drága volt, de legalább csak egyszer kellett megvenni. Na de nem ájfón ez, hogy minden szirszar 10 ezer+ forintba kerüljön rá! Első nap azért nem rendeltem meg a telefont, mert nem volt hozzá semmilyen gyári hátlap (ami szintén szánalmas), de már bánom, meg kellett volna rendelni, és venni hozzá valami utángyártott normális megoldást. 11 ezer forintot egyszerűen nem ér, ha tetszik, ha nem egy hátlap, szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
The Verge teszt, nagyon korrekt, szerintem.
Itt jegyezném meg szigorúan magánvéleményként, hogy a sok jutyúber gyökér példát vehetne erről a videóról. Ez az a szint, ami nézhető, informatív, nem a "tekhúsziaassztóóóóksziasztokanevemgábballázzs" szintű nesze semmi, fogd meg jól ömlengések a nagy büdös lóf*szról... És igen, mielőtt írná valaki, én sem tudnék nála jobbat csinálni. De én nem is teszem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz -Skylake- #318 üzenetére
Igaz, legalább valaki összeszedte már a rendes árakat. Az egy dolog, hogy OP-ról sem kapsz értelmes ÁFA-s számlát, de a magánszemélyeket ez ritkán érinti, akit meg igen, az tud rá megoldást.
Amiről viszont senki nem beszél, az az Exynos / Snapdragon, az UFS 2.1 / UFS 3.0, illetve a Quick Charge 2.0 (!) / WARP Charge 30 párhuzam. Ezek tükrében ha forintra ugyanannyiba kerülne az OP mint a Samu, akkor is a OnePlus-t venném. Az egyetlen kontrám a kamera lenne, de itt kifújt a történet.
Nem is tudom, hogy nevetséges, vagy szánalmas, hogy egy Samsung egy olyan Quick Charge 2-őt tud csak a csúcsmodelljébe rakni, amit már bő 1 éve az utolsó feleannyiba kerülő konkurens is leváltott a harmadik generációra. A bloatware áztatta szoftverről nem is beszélve, ami nagyjából közelében sincs az OOS-nek (igaz, a legfrissebb Samsung felületet még nem használtam, csak a tavaly nyári verzióval nyílt lehetőségem megismerkedni).
-
veterán
válasz brainticket #190 üzenetére
Ja. Aztán rendelheted meg saját költségen, külön. Így hozzák vissza a telefon ingyen postáját, vagy mi?
-
veterán
Sandstone / Carbon hátlppal sikerült rendelnie valakinek? Eleve 11-kor nyitottak a 10 helyett (5 secnél frissítettem a böngészőt, és 59 percre ugrott vissza), de hátlapokra azóta is coming soon-t ír. Anélkül pedig nem veszek telefont sem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest