Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Pedig ez a biztosítás baromi olcsó. Havi nem egész 6 euró. Ha nem a gyártón keresztül csinálok és valami másik céghez mész, akkor havi 10 euró alatt nem úszod meg. Persze ha évente cserélsz telefont, akkor az egy éves cucc nem volt rossz döntés.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Így a nap vége felé, azt mondom, hogy wow. Reggel 6-kor vettem le a töltőről és az újdonság hatása miatt az átlagosnál többet nyomkodtam. Most este 9 van és 31%-ot mutat a telefon. A Note 8-am eddigre már lemerült, vagy töltőért visított.
Szóval az akkunak egy nagy pont.Lőttem kb. semmilyen dolgokról képeket, nagyon kontrasztos szituációkban is... és úgyan még ha PC-re nem ráktam át a képeket, de egész pofásnak tűnnek a mobilon.
Ami a kamerát illeti, azt azért megjegyezném, hogy a széles látószögű lencse és a sima lencse között elég nagy a minőségbeli különbség. A széleslátószögű és a zoom amolyan nice to have, de igazán kellemes meglepetés a "sima" lencse.A videózási képességei szerintem jók. Céges telefonnak van egy ájfónikszesmeksz és van olyan jó. Note 8-nál meg simán jobb.
A gyorsaság, wow... brutális ugrás a Note 8-hoz. Kb. az összes app futhat a háttérben, a 12 GB RAM nem fogy el és emelett pár fejlesztői app, RAMzabálós cucc sem eszi meg a 12 GB-ot. Igazából 11 GB körül volt a csúcs
Per pillanat azt mondom, hogy nagyon de nagyon megérte az árát. User error, hogy a Note 8-ból megszokott hátlapi ujjlenyomatolvasó érzése állandóan bennem van és össze-vissza tapicskolom a kamerát
-
total90
veterán
-
total90
veterán
válasz enginev3.0 #696 üzenetére
Én ma megyek vele élesbe, reggel 6 óta nyomogatom kb. megállás nélkül és 91%...
-
total90
veterán
Hol tudom a kamera felbontását állítani? Sehol sem találok ilyen opciót
-
total90
veterán
válasz Narancskoma #301 üzenetére
Pontosan... mint ha mindenki telefonnal menne a kádba/tusolóba.
A másik ilyen pont kamera. Van ahol az O+7P jobb, van ahol az s10+ és van ahol a P30P vagy másik felsőkategóriás telefon. Olyan brutális különbség nincs egyik között sem.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz brainticket #163 üzenetére
Nálam is, meg is rendeltem. Május 22-én érkezik
-
total90
veterán
-
total90
veterán
Másodpercekkel a store megnyitása után már nem volt elérhető a 12/256
-
total90
veterán
válasz Destin4tor #7 üzenetére
Tessék? A legdurvább verzió nyitó ára bőven pl. az S10+ alap verziója alatt nyit.
(#8) enginev3.0
Ez most kicsit facepalm, nem? Az általad linkelt listán a OP7 a 3. helyen áll, emelett a fő és selfie kamrában is jobb mint a Mate 20 Pro.Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...