- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Azért tartja meg a gépet, mert teszem azon tolja a gamékat ^^. Mert abban nincs ráció, hogy valaki napi 1-2 órát gamel, es akkor jó gépen akar játszani, de a jó gépe helyett vesz egy szerényebb teljesítményűt, mert annak kisebb az áramfelvétele. De persze embere válogatja. Én például a személyes nézőpontomból vizsgáltam meg a kérdést, mert kemény 150k hufért vettem a gépet, és bármikor játszhatnékom van, bármivel tudok játszani. Viszont (és itt most nem akarok hülyeséget beszélni, szóval ha tévedek akkor elnézést kérek) ezzel az atommal nyilvánvaló, hogy nem fogom a Crysis olyan bitang szép grafikával játszani :-). Hacsak nem teszek mellé bitang jó videókarit, de akkor meg már teljesen mindegy hogyha egy nagyobb energiafelvételű proci van benne és nem atom. Persze a megfogalmazott véleményem csak egy kiragadott lehetőseg a sok közül, ezt az atom dolgot kb ezer féle irányba kezdhetnénk el terelgetni :-).
-
Integra
titán
sokáig én is ilyen turbomen voltam, fúúú, 1500 wattos táp meg 5 gtx kártya toronyóra aranylánccal...
aztán most úgy vagyok hogy új amd csipszet, alacson fogyasztásra hegyezve, de a htpc-s céloknak tökéletesen megfelelve és minél egyszerűbb, tisztább konfig, minél alacsonyabb fogyasztással..
divat? teszek rá, jó érzés, még ha csak picit is spórolok a villanyból és valszeg én soha nem fogom észrevenni a számlámon -
as_Rock
őstag
Rakj fel rmclock-ot ingyen van és azzal a szorzót és a procifeszt is automatikusan tudod a szükséges teljesítmény függvényében szabályozni és máris rögtön max. 45W-os lesz a prockód
Nem tudom mivel játszol, de ha csak régebbi játékokkal, akkor szerezz be egy ATI 780G-s vagy ha elég akkor 690G/690V-s csipszetű lapot, az integráltGPU hw-ből támogatja a dvd-lejátszást, és játékok is viszonylag szépen futnak rajta, ráadásul kevésbé fűt, mint az Nvidia csipszetek. A 780G tud olyat, hogy az integráltGPU és egy Radeon 3450/3470-es kártya hybridSLI-ben együtt dolgozik, illetve ha nincs 3D használat lekapcsolja a diszkrét VGA-t.
-
djtoomi
addikt
Én gépem havonta simán megeszik 10k-t.
De 2300ft az semmi, nincsen havonta 2300ft-od a gépre?Ha meg nincs, akkor meg nem kell pc, ha meg van, akkor miért is siránkozol?A gépet élvezed használni, ha meg nem, akkor a munkahely fizeti....Amúgy ez nem feltétlenül neked ment csak nem értem azokat az embereket akik siránkoznak a villanyszámlán.De nem értem mi ezzel a gond, ok én gépem 10k-s fogyasztása, az már valóban sok, de 2300ft, nadekéremszépen.... -
FefeeX
veterán
évente 12000 forint az nem sok, nekem a havi számlám kb annyi...
Azonban notiban mindenképpen előnyös lenne, főleg irodai alkalmazásokhoz és filmnézésre. Mondjuk oda kellene az 1,8 ghz-es, ami remélhetőleg letolja a DVD filmet és a DivX kódolást is. Így nem kéne mellé mondjuk nagy akksi sem, 4400mAh akksival menne 24-36 órákat - már ha a többi alkatrészt is kiváltanánk a hasonló csiíkszélességű cuccokkal meg SSD-vel. Amit viszont nem értek: Miért kell a cache-t kiüríteni, mikor az max 0,1W fogyasztásmegtakarítással jár, aztán mellette a rendszermemória meg relatíve zabálja az áramot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- Drón topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel core I7 8700k
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest