Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Úgy hogy 450-500w-ot eszik csak a gép plussz a szünetments, a 2 monitor, a hangfalak és mindez napi 24 órában, 7 napon keresztül(mert sokan nem tudják mi az a 24/7....
Myers:Le lehet pattanni...
Amúgymeg aki azt mondja hogy sporol a villanyszámlán, ok persze, nálam 10k-nál én is nagyon szivesen emgetenném, na de 2400ft-on, most sporol 150-et, ahelyett hogy mikor nem emgy a gép, kikapcsolná, annak nem látom értelmét....
-
djtoomi
addikt
Én gépem havonta simán megeszik 10k-t.
De 2300ft az semmi, nincsen havonta 2300ft-od a gépre?Ha meg nincs, akkor meg nem kell pc, ha meg van, akkor miért is siránkozol?A gépet élvezed használni, ha meg nem, akkor a munkahely fizeti....Amúgy ez nem feltétlenül neked ment csak nem értem azokat az embereket akik siránkoznak a villanyszámlán.De nem értem mi ezzel a gond, ok én gépem 10k-s fogyasztása, az már valóban sok, de 2300ft, nadekéremszépen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest