- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #47 üzenetére
beallhatnal josnak, de koszi a tippet a szőlővel
-
dtamas8
tag
Szisztok
Tud valaki abban segiteni hogy lehet teljes alakot kirakni amikor hivasom van.es van kép elmentve a számhoz?
Mert Csak kicsi karikaba rakja kia hivo fél képét..
Köszönöm
Samsung galaxy s10 -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #21 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg hogy elindult a végleges android 10 a note 10 szériára is. Tehát anno jól jósoltam meg a Dec közepét. A sok troll meg egyen szőlőt!
-
Csurry
újonc
Megérkezett a 10-es ma,bár a teló nem jelezte. Ráböktem a frissítés keresésre és ott már várt a csomag. Kíváncsian várom,hogy javul-e valamit az üzemidő mert az az egyetlen gyenge pontja számomra az S szériának
-
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #44 üzenetére
koszonom, akkor megyek mashova trollkodni
-
MikeWazowski
veterán
Én annyit mondtam, hogy a korábban linkelt lista nem valós, mert s10-re kint a hivatalos android 10, ezáltal megtippeltem, hogy a note-ra is jön decemberben. Ennyit mondtam... erre Ti, hogy nem igaz, nem jelent meg, spekulálok és, fan vagyok. Részemről befejeztem két troll etetését.
-
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #34 üzenetére
kikerem en is magamnak a reszemet, en a #26tal be is fejeztem szoval inkabb veled van a gond, szerintem, akkor megis igazam van
a fankodassal
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #37 üzenetére
Értem, nos, akkor szerencsétlen félreértés volt, a cikkből nem derült ki, ha a kommentekből mégis, átsiklottam felette. Elnézést kérek. Használjátok egészséggel a 10-est!
-
rackalew
tag
válasz
MikeWazowski #38 üzenetére
Nekem ennyi az eredmény Android 9 alatt S10e-n:
-
Stabi83
senior tag
válasz
MikeWazowski #38 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Nekem ugyan Note 10+ van de talán lehet következtetni hogy mit is várhat az ember. Most kicsivel 445e fölött van android 9-en.
-
MikeWazowski
veterán
Aznap már megindult a hivatalos OTA frissítés...
"Te valami látnoki vonásokkal bírsz, vagy csak nem erősséged a szövegértés. Lehet, hogy stabil (bár még a végleges se lesz, semmi se az), de nem a végleges szoftver érkezett meg." <- erre reagáltam úgy, hogy tudatlan, informálatlan vagy, de még így is osztod az észt és még személyeskedsz is. Előbb nézz utána, aztán kezdj kijavítgatni mást, meg kötözködni.
Tapasztalat a rendszerről nekem egyelőre annyi, hogy talán jobban bírja az akku. Az új gesztus vezérlés nagyon tetszik, és az új animációk is. Mintha gyorsabb lenne a rendszer is.
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #34 üzenetére
"ha a start zökkenőmentes lesz, minden bizonnyal kiadják a végfelhasználói példányokra is a friss szoftvert" Ezért írtam, amit írtam. Ezt aligha lehet máshogy értelmezni, mint hogy az OTA frissítés hivatalosan még nem indult meg. Ha mégis, megkövetlek, ha mégsem, akkor a többi, amit írtál bullshit. Milyen fórum lett hihetetlen? A két napos cikk saját "fóruma"? Sebaj, nemsokára már nem lesz aktuális. A tudatlanság és az információhiány nem ugyanaz? Vagy úgy érted, hülye vagyok, és még valid információim sincsenek? Az előbbit kikérem magamnak, az utóbbi logikus, tekintve, hogy szerencsére már tavasszal megváltam az S10-től, csak azért kattintottam ide, hátha lesznek felhasználói tapasztalatok az újdonságokról.
-
MikeWazowski
veterán
Milyen szövegértés? Áruld már el melyik szöveget nem értettem.
Valamint ami megjelent tegnap az a végleges, stabil android 10, melyet nyilván fognak foltozni, de ettől még mivel ki lett hivatalosan adva és a közeljövőben minden régióba is ki lesz, akkor azon mit nem értesz, hogy végleges?
"A többi meg spekuláció." Nem mondod...?
Oda is írtam, hogy szerintem.
Inkább neked nem erősséged a szövegértés, ahogy laci_csk -nak is. Esetetekben még a tudatlanság és az információ hiány is közrejátszik és ezek ellenére még okoskodtok is. Hihetetlen lett ez a fórum, komolyan....
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #28 üzenetére
Te valami látnoki vonásokkal bírsz, vagy csak nem erősséged a szövegértés. Lehet, hogy stabil (bár még a végleges se lesz, semmi se az), de nem a végleges szoftver érkezett meg. A többi csak spekuláció.
-
rackalew
tag
De amúgy megéri-e Odinnal feltelepíteni a német firmware-t a magyar kártyafüggetlen S10e-mre vagy várjam meg a magyar firmware-t OTA-n?
Jobb lett-e a kamera minősége Android 9-hez képest? Jobb-e az akkumulátor üzemideje?
-
Stabi83
senior tag
-
-
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #25 üzenetére
arrol a listarol
amugy meg tetszik az alairasod -
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #21 üzenetére
Ugy latszik atugrodtad a 16os szamu hozzaszolast, igazi samus vagy aki meg a samunak se hisz, tetszik
-
K0vasz
aktív tag
engem maga az Android 10 nem nagyon izgat, az új OneUI annál inkább - remélem, kibővítik ezt a minimál gesztusvezérlést
-
arn
félisten
egyket napja "sim 1 not allowed" uzenetet kapom a telotol... mi a rosseb ez? plane, hogy atvaltom repulomodba meg vissza, es minden rendesen megy tovabb.
osztrak kartya osztrak fuggetlen s10ben.
-
Wolt
csendes tag
[kép] Ez a mai értesítés a Samsungtól. Minden modell.
Nem sietik el. -
Stabi83
senior tag
A Note 10 szériáról van hír frissítés ügyileg?
-
sgamez
tag
tegnapi hír ugyanezen az oldalon....
https://mobilarena.hu/hir/android_10_a_galaxykra_csak_2020-ban.html -
whatwhatwhat
aktív tag
Na ezt már szeretem.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
Azert van a forum hogy mindenbe bele lehessen kotni, nem?
Egyebkent a bal oldali screenshot Hollandul van nem Nemetul.. -
jacis
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4 üzenetére
Lusta vagyok.
-
jacis
nagyúr
Én nem bétáztam de bízom benne, hogy max egy hét múlva megérkezik nekem is.
-
MiklosSaS
nagyúr
Eddig mi volt rajta ?! Symbian vagy Windows? Esetleg iOS ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest