- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #37 üzenetére
Értem, nos, akkor szerencsétlen félreértés volt, a cikkből nem derült ki, ha a kommentekből mégis, átsiklottam felette. Elnézést kérek. Használjátok egészséggel a 10-est!
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #34 üzenetére
"ha a start zökkenőmentes lesz, minden bizonnyal kiadják a végfelhasználói példányokra is a friss szoftvert" Ezért írtam, amit írtam. Ezt aligha lehet máshogy értelmezni, mint hogy az OTA frissítés hivatalosan még nem indult meg. Ha mégis, megkövetlek, ha mégsem, akkor a többi, amit írtál bullshit. Milyen fórum lett hihetetlen? A két napos cikk saját "fóruma"? Sebaj, nemsokára már nem lesz aktuális. A tudatlanság és az információhiány nem ugyanaz? Vagy úgy érted, hülye vagyok, és még valid információim sincsenek? Az előbbit kikérem magamnak, az utóbbi logikus, tekintve, hogy szerencsére már tavasszal megváltam az S10-től, csak azért kattintottam ide, hátha lesznek felhasználói tapasztalatok az újdonságokról.
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #28 üzenetére
Te valami látnoki vonásokkal bírsz, vagy csak nem erősséged a szövegértés. Lehet, hogy stabil (bár még a végleges se lesz, semmi se az), de nem a végleges szoftver érkezett meg. A többi csak spekuláció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest