- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #37 üzenetére
Értem, nos, akkor szerencsétlen félreértés volt, a cikkből nem derült ki, ha a kommentekből mégis, átsiklottam felette. Elnézést kérek. Használjátok egészséggel a 10-est!
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #34 üzenetére
"ha a start zökkenőmentes lesz, minden bizonnyal kiadják a végfelhasználói példányokra is a friss szoftvert" Ezért írtam, amit írtam. Ezt aligha lehet máshogy értelmezni, mint hogy az OTA frissítés hivatalosan még nem indult meg. Ha mégis, megkövetlek, ha mégsem, akkor a többi, amit írtál bullshit. Milyen fórum lett hihetetlen? A két napos cikk saját "fóruma"? Sebaj, nemsokára már nem lesz aktuális. A tudatlanság és az információhiány nem ugyanaz? Vagy úgy érted, hülye vagyok, és még valid információim sincsenek? Az előbbit kikérem magamnak, az utóbbi logikus, tekintve, hogy szerencsére már tavasszal megváltam az S10-től, csak azért kattintottam ide, hátha lesznek felhasználói tapasztalatok az újdonságokról.
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #28 üzenetére
Te valami látnoki vonásokkal bírsz, vagy csak nem erősséged a szövegértés. Lehet, hogy stabil (bár még a végleges se lesz, semmi se az), de nem a végleges szoftver érkezett meg. A többi csak spekuláció.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest