Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #47 üzenetére
beallhatnal josnak, de koszi a tippet a szőlővel
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #21 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg hogy elindult a végleges android 10 a note 10 szériára is. Tehát anno jól jósoltam meg a Dec közepét. A sok troll meg egyen szőlőt!
-
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #44 üzenetére
koszonom, akkor megyek mashova trollkodni
-
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #34 üzenetére
kikerem en is magamnak a reszemet, en a #26tal be is fejeztem szoval inkabb veled van a gond, szerintem, akkor megis igazam van
a fankodassal
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #37 üzenetére
Értem, nos, akkor szerencsétlen félreértés volt, a cikkből nem derült ki, ha a kommentekből mégis, átsiklottam felette. Elnézést kérek. Használjátok egészséggel a 10-est!
-
rackalew
tag
válasz
MikeWazowski #38 üzenetére
Nekem ennyi az eredmény Android 9 alatt S10e-n:
-
Stabi83
senior tag
válasz
MikeWazowski #38 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Nekem ugyan Note 10+ van de talán lehet következtetni hogy mit is várhat az ember. Most kicsivel 445e fölött van android 9-en.
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #34 üzenetére
"ha a start zökkenőmentes lesz, minden bizonnyal kiadják a végfelhasználói példányokra is a friss szoftvert" Ezért írtam, amit írtam. Ezt aligha lehet máshogy értelmezni, mint hogy az OTA frissítés hivatalosan még nem indult meg. Ha mégis, megkövetlek, ha mégsem, akkor a többi, amit írtál bullshit. Milyen fórum lett hihetetlen? A két napos cikk saját "fóruma"? Sebaj, nemsokára már nem lesz aktuális. A tudatlanság és az információhiány nem ugyanaz? Vagy úgy érted, hülye vagyok, és még valid információim sincsenek? Az előbbit kikérem magamnak, az utóbbi logikus, tekintve, hogy szerencsére már tavasszal megváltam az S10-től, csak azért kattintottam ide, hátha lesznek felhasználói tapasztalatok az újdonságokról.
-
Silenzio
addikt
válasz
MikeWazowski #28 üzenetére
Te valami látnoki vonásokkal bírsz, vagy csak nem erősséged a szövegértés. Lehet, hogy stabil (bár még a végleges se lesz, semmi se az), de nem a végleges szoftver érkezett meg. A többi csak spekuláció.
-
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #25 üzenetére
arrol a listarol
amugy meg tetszik az alairasod -
laci_csk
senior tag
válasz
MikeWazowski #21 üzenetére
Ugy latszik atugrodtad a 16os szamu hozzaszolast, igazi samus vagy aki meg a samunak se hisz, tetszik
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
Azert van a forum hogy mindenbe bele lehessen kotni, nem?
Egyebkent a bal oldali screenshot Hollandul van nem Nemetul.. -
jacis
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4 üzenetére
Lusta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest