- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Netfone
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Hát ez elképesztő!
Végre egy olyan SE amiben nem kéne kompromisszumot kötnöm zene és fotózás között,erre nem lesz Mo-on kapható.Ha ez tényleg igaz bekaphatja a SE.
-
IIIstIII
senior tag
Na már van 83-ért is.
Egyvalamit nem vágok:
Azt írják a honlapon hogy a megjelenés 4. negyedévben lesz. Márcsak kicsivel több mint egy hónap maradt és még mindig nem látni sehol egy végleges készülék tesztet, mindenhol azt írják hogy amiket most lehet kapni csak prototípusok.Vajon ezek mennyiben térnek el a véglegestől? Tehát ha pl karácsonykor veszek egy protopítust és később felrakom rá a legfrissebb szoftot akkor az felér majd egy véglegessel?
-
tween
őstag
-
IIIstIII
senior tag
Még senki nem vette a bátorságot (és pénzt) hogy vegyen egyet?
Ha bejön amit szeretnék akkor nekem pár héten belül lesz egy.
-
Lirion
addikt
válasz
IIIstIII #182 üzenetére
Nah én kaptam egyet a w580-amhoz és egy év után sikerült megtalálnom, hogy tudom úgy berakni, hogy ne essen ki...
És nem a gumiharanggal volt a gond.
Visszatérve a védelemről: ha majd nagyon ráérek vhogy felveszem a hugom w580-nak a hangzását full hangerőn, mert az a gyanúm, hogy nem értitek, amit leírtam. Vagy értitek és szerintetek tök jó, hogy a hangerő ugrál föl-alá és akkor nincs tovább probléma.
-
IIIstIII
senior tag
válasz
mrlujoak #181 üzenetére
Na ez az ami engem anno a W800nál megfogott, ez az agybadugós füles. A hagyományosok mind kiesik a fülemből (kicsi a fülem) ez viszont a kicsi és a közepes gumival is bent marad bármilyen körülmény között. A hanghatások pedig olyanok mint egy több ezer forintos fejhallgatónál (nem fül).
-
mrlujoak
veterán
válasz
IIIstIII #179 üzenetére
Kipróbáltam az itthon fellelhető Sony-Sony Ericsson hangkeltőket.
Maximális hangerőfokozat / az a hangerő, ahol mérséklődik a mélyhang a hallás és a füles megvédése miatt:
SE K850i (MegaBass)
15/13
Sony MC (kazettás) Walkman (érintős, oda-vissza játszó) MegaBass/GROOVE WM-EX402
30/24
Sony CD Walkman (mp3 lejátszás) D-NE700
30/24
Sony mp3 lejátszó NW-E003F
30/26
Sony Hifi (3 lemezes mp3) MHC-RG330
30/22
A hallgatott szám, és a füles(groove) is azonos volt mindegyik esetben. A hifinél természetesen a 3,5-es kimeneten keresztül végeztem a tesztet.Mindegyik esetben kellemetlenül sok volt a hangerő, sem utcán, sem metróban nem hallgatom, hallgatnám ilyen hangerőnél, mert fáj. A HPM-70-es szilikondugós megoldás is hasonló eredményt produkált. Természetesen akinek nem passzol a fülébe a füles, az ne a hangerő végtelenségig növelésével kárpótolja azt, hanem lehetőségeihez mérten próbálja megtalálni a fülének legjobban megfelelőt!
mrlujoak
-
MaciG
addikt
Sokszor gondoltam már hogy lecserélem a k750i-met
,de eddig nem találtam jó telót, de ez nagyon tetszik.
-
IIIstIII
senior tag
Ezzel az elképzeléssel csak egy baj van: akkor elég lenne mondjuk 5 hangerő skála amin a leghangosabb is csak úgy szól hogy az ne sértse a hallást. Márpedig a magas háttérzaj esetén is édes kevés.
A mély pedig jobban károsíthatja a hallást mint a közép vagy magas (gondolom így gondolkodtak SE-nél).
Szerintem felesleges, aki maxon akarja hallgatni úgyis saját felelősségre teszi azt, akkor meg nem mindegy hogy élvezi a zene minden magasságát vagy egy eltorzított valamivel sérti a hallását? -
Lirion
addikt
válasz
mrlujoak #176 üzenetére
Általában 50-60% hangerőn hallgatom én is a zenét, nem fullon, de amit írtam az igaz a w580-ra. 1 éven keresztül naponta hallgattam rajta zenét, úgyhogy tudom, hogy működött a mély elvétele. Az meg nem érdekes, hogy milyen hangerőn van jelen, ne úgy legyen megoldva, hogy csak a mély jelenlétében veszi vissza a hangerőt.
-
IIIstIII
senior tag
válasz
mrlujoak #176 üzenetére
mint írtam ez már a 2. telefon a magentától, a pixelhibásat is alig akarták kicserélni ("Milyen mértékben zavar engemet a használatban?"-LOL) ha ezzel a hibával vinném vissza akkor kiröhögnének. Mind a 2 telefonnál ugyanúgy szólt, szóval inkább T-s soft probléma, amit hiába frissítettem nem történt változás. De ez nem ide tartozik, ugyanezeket leírtam a W910 topikban is. Nagyon remélem hogyha lesz a Tnél W902 akkor annál nem fogják így elrontani a softot...
-
mrlujoak
veterán
válasz
IIIstIII #175 üzenetére
A te esetedben ez nem normális dolog, ugyanis a mély csökkentése csak és kifejezetten a nagy hangerőnél léphet fel.
Ha eredeti, nem hamisított fülessel tapasztalod - mint írtad minden hangerőnél - a torzítást, akkor vidd szervizbe a telefonod, vagy frissítsd a SEUS--szal.Lirion:
Volt nálam W910i és W580i Walkman mobil is, és nem fellelhető ilyen drasztikus mély elvétel, ahogy írod. Nem kell túldramatizálni a dolgot. Ez a csökkentés olyan hangerőtartományban érzékelhető, ami nekem például már-már fáj, és a felhasználók zöme sem ilyen magas hangerőn élvezi a zenét.mrlujoak
-
Lirion
addikt
válasz
mrlujoak #171 üzenetére
"Egy bizonyos hangerő felett a szoftver korlátozza a kimenő hangerőt (pontosabban a dübörgő mélyet)"
Na pont ezért szar a hangzás, mert csak a mélyet korlátozza. Érdekes, hogy a nem zenefon g900-ban nem ilyen hülyén van megoldva, ott megabass-szal kb 70% fölött nincs változás hangerőben és nem ugrál a hengerő ha van basszus. A w580-ban ez a védelem baromi rossz, mikor a kemény basszus hirtelen megszűnik és full hangerőn elkezd belevisítani vmi a füledbe, ami addig pont kényelmes hangerőn szólt. -
mrlujoak
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #172 üzenetére
Szóval ha az utcán valaki ilyen rángásokat produkál, akkor a mentő hívása előtt nézzük meg, nem használ-e egy W980-as modellt...
mrlujoak
-
LEFTHORSE1
őstag
Kipróbáltam a W980-on a giroszkópos hangerőszabályzást és müködik csak ehhez még furább mozdulatok kellenek mint a számváltáshoz, a hangositás olyan mintha hasba szúrnék valakit, a hallkitás meg egy idegbajos rángatózására emlékeztet, de tudom hogy meg lehet tanulni elegánsabban is kezelni mert enyhe kézlóbálásra is reagál, most emellett ha számot is váltok, úgy kell hadonásszak mint Hitler vagy Ceausescu. Amúgy jópofa dolog de bizonyos környezetekben nem használnám
-
mrlujoak
veterán
válasz
IIIstIII #170 üzenetére
Eleve másképp fog szólni, mint a MegaBass mélyhangkiemeléssel rendelkező elődjei, hisz a W980 és ez a modell már a Clear Bass technológiát alkalmazza.
Az általatok hibának vélt magas hangerőnél fellépő "torzulás" nem más, mint a mélyek visszafolytása, ami a saját hallásod, és a füles megóvásának érdekében van így.
Ez már a kazettás, MD, CD Walkmanok esetében is így volt, és a mai mp3 lejátszóknál is.
Egy bizonyos hangerő felett a szoftver korlátozza a kimenő hangerőt (pontosabban a dübörgő mélyet). Ez a MegaBass mélyhangkiemelésnél a legszembetűnőbb.mrlujoak
-
IIIstIII
senior tag
Engem is meglepett mert ez nem az első W910 (az pixelhibás volt) szóval mégcsak nem egyedi probléma. A W800-am sokkal jobb volt basszus téren, viszont annak magasabb volt a háttérzaja mint a 910nek. Kíváncsi vagyok hogy aW902 hogy fog teljesíteni, remélem minden hibát kiküszöböltek zenei téren, amivel az elődjei rendelkeztek.
-
Lirion
addikt
válasz
IIIstIII #164 üzenetére
Na az szép, a w580 is érdekesen szólt megabass-szal, nem hittem volna, hogy a 910esnek is vannak gondjai.. A g900 viszont nagyon szépen és tisztán játssza a zenéket, pedig nem walkman.
A magas SAR viszont nem instant káros, hosszú évtizedek után lesz csak érezhető hatása és nem véletlenül tanácsolnak olyanokat, hogy ne hordja az ember a mobilt a szíve fölött meg headsettel telefonáljon. -
IIIstIII
senior tag
válasz
Viktor0610 #166 üzenetére
Egyik haveromnak meg a khm.. golyói fájnak ha a zsebében tartja huzamosabb ideig a telefonját. Valami régi Nokiája van. Azóta mindig otthonhagyja. Nem tudom, szerintem az ilyen emberek bebeszélik maguknak hogy fhu biztos attól fáj a fejem. Én legalábbis nem tudom elképzelni hogy valakinek ettől legyen valami gondja. Ha édesanyámat veszem példának, naponta kb 1,5 órát beszélget telefonon, és kutya baja. Megjegyezném hogy amikor MOn megjelentek az első mobilok az elsők között vett egyet. Azoknak aztán volt SAR értéke rendesen.
-
válasz
IIIstIII #165 üzenetére
Erre a SAR-értékre csak annyit, hogy a napokban volt egy ügyfelem, aki oda-vissza volt a Motorola V600-ért, hogy azzal milyen jó telefonálni, míg az E50-től fáj a feje...
Aztán rákerestem a két mobil sugárzására, az E50 SAR-értéke kétharmada a Motoroláénak, szóval kb. semmit nem ér ez a szám...
-
IIIstIII
senior tag
Na végre működik a fórum:
"Elég magas a kicsike SAR értéke. 1,48W/kg. A W760 - nál ez mindössze 0,53 W/kg, a W980 - nál pedig 0,67 W/kg. Nem értem ezt a nagy szórást, mivel mindegyik új modell."
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
IIIstIII #161 üzenetére
Én megvettem a W980-at és nagyon meg vagyok elégedve a basszussal, egy kissé lágyabb mint a K750-be de nagyon élvezhető, ami meglepett az az hogy nincs torzitás, vagyis automata hangerőszabályzás, de ami a legjobb az hogy minden hangszin átjön a HBH DS220 BT vevőmre, még a maxra állitott clear bass is
-
IIIstIII
senior tag
Amit linkeltem nemrég tesztet abban sem írják le sajnos hogy milyen képeket készít. Valószínűleg megkapta a C902-es kameráját, csak remélni lehet hogy javítottak rajta valamit.
Mondjuk már az első bekezdésben közlik hogy mivel ezek a telefonok még mindig csak "prototípusok" vagyis nem véglegesek, ezért nem írnak róla részletes tesztet.
Végigolvasva a cikket, találni a telefonban egy apró újítást: a Shake controllal mostmár nemcsak a zenéket váltogathatjuk hanem a hangerőt is állíthatjuk. A gyári böngésző is igazodik a telefon helyzetéhez (W910ben nem). Az EQ-ra kíváncsi leszek, főleg a basszusra. Viszont a hangzásra sem tért ki.
Ami jó a leírásban az hogy össze lehet hasonlítani a méreteit más telefonokéval. Pl a W800nál jóval nagyobb, de a vastagságot leszámítva szinte milliméter pontosságra megegyezik a W900-al.
Mondjuk nekem biztos hogy jobban kézre fog esni mint a jelenlegi W910, ez kinyitva sokkal nagyobb mint a W902. -
bendzso
senior tag
Aki tényleg zenefont akar venni, az W902-t fog venni, mert ebben van clearbass, meg stb. az 5800-ban pedig nincs. ennyi
-
joey04
titán
válasz
IIIstIII #157 üzenetére
Minden egyes telefonnál ami nem tetszik
nem nem tetszik, a W902 is tetszik.mindenhol leírom mi az amiben gyenge.van ahol normális tulajok vannak és megértik, van ahol meg nem (pl: iphone az is NAGYON tetszik de sok hibája van, ezt leírtam erre megkaptam hogy iphone ellenes vagyok.. ez van, nem dől össze a világ)Szóval a te világodban minden telefon csak a softverben és a kinézetben különbözik....el tudom képzelni milyen "változatos" életed lehet.
minden csatlakozó egyforma és minden más egyedi... szavak jelentését jöttél kifordítani, vagy a telefonról beszélni?Részemről befejeztem veled a beszélgetést, megvan a véleményem a mentalitásodról, és el tudom képzelni hány leendő felhasználót (fogsz) üldözől el, ezzel a konok "azért is szar, van jobb is, csak a hibáit ismételem el újra és újra" hozzáállással.
te meg újra és újra csak kimagyarázod...de a többit tényleg privátba ha lehet...
-
IIIstIII
senior tag
Egy kérdés, te ugyanezt eljátszod az összes topikban? Minden egyes telefonnál ami nem tetszik mindenhol árasztod a negatívumokat, vagy csak a W902 a főellenség?
El tudom képzelni hogy végigjártad a Siemens topikot amikor felvásárolta a Benq, vagy most amikor a Motorola is kezdi a végnapjait járni, a SEnek meg egyszerűen rossz éve van, nem vált be a "húzzunk le mégegy bőrt" marketing, de biztos vagyok benne hogy észhez tértek és mostmár csak az igazi újdonságokon jár az eszük. Első lépésnek nem is rossz a W902, vagy az Xperia.
Szóval a te világodban minden telefon csak a softverben és a kinézetben különbözik....el tudom képzelni milyen "változatos" életed lehet.
Nem tudom ki írta a másiknak hogy szánalmas..........érvelni? ugyanazokat az érveket hozod fel már x-jére. Ez a nem érdekel duma meg csak leír téged.
Részemről befejeztem veled a beszélgetést, megvan a véleményem a mentalitásodról, és el tudom képzelni hány leendő felhasználót (fogsz) üldözől el, ezzel a konok "azért is szar, van jobb is, csak a hibáit ismételem el újra és újra" hozzáállással.
-
joey04
titán
válasz
IIIstIII #155 üzenetére
hát persze. és sokan mások is pont ezért zuhannak a bevételek, és pont ezért esnek vissza az eladások, és pont ezért kezdődött leépítés a cégnél...
Kíváncsi leszek ha majd közülünk egy pár embernek meglesz a telefonja akkor mibe fogsz belekötni
értelemszerűen abba amibe mostMert akkor el fogunk küldeni melegebb éghajlatra (én legalábbis) az biztos.
tudhatnád hogy nem hat meg, nem is érdekel.egyébként sem néztem belőled ki többet.Szerinted az jó lenne ha minden étel ugyanolyan ízű lenne? Csak a kinézet lenne más?
a belső felépítés. szoftveres dolgok lehetnek különbözőek.
úgy mondanám engem nem zavar hogy minden autón egyforma a tankolónyílásSzerintem meg te vagy szánalmas mert az összes topiklátogató közül csak te vagy olyan makacs hogy minden egyes kommentre tudsz valami kritikát írni és leszólni mindenki véleményét.
Ha valaki nem látja be a hibákat az zavar ezt írtam is.meg azt is hogy ha valaki belátja és úgy is kell neki az nem zavar.igaza volt tán Bognak amikor azt írta persze hogy szar azt olvasni egy termékről hogy ez is hiba ez is hiba ... amikor az illető sokat dolgozott és gyűjtögetett érte.na én meg olyan vagyok hogy ez nem érdekel.azt is írtam már pont neked hogy azért válaszolok, mert a nem vagyok meggyőzve arról amit a másik írt.egyébként amig én érveket írok te csak fenyegetőzni tudsz hogy elküldsze ide-oda nomeg hogy kritikus vagyok...
vagy ne válaszolj és én sem írok vissza vagy privátot írj, és akkor nem látsz ilyet a topikban -
IIIstIII
senior tag
Neked meg fogadok kritikus a szakmád...
Szerinted az jó lenne ha minden étel ugyanolyan ízű lenne? Csak a kinézet lenne más?
Vagy minden kocsiban ugyanaz lenne a felszereltség csak kívülről lenne más?Kíváncsi leszek ha majd közülünk egy pár embernek meglesz a telefonja akkor mibe fogsz belekötni. Mert akkor el fogunk küldeni melegebb éghajlatra (én legalábbis) az biztos.
Szerintem meg te vagy szánalmas mert az összes topiklátogató közül csak te vagy olyan makacs hogy minden egyes kommentre tudsz valami kritikát írni és leszólni mindenki véleményét.
-
joey04
titán
válasz
IIIstIII #151 üzenetére
Miért ellentmondás az hogy ha ugyanolyan memóriakártyát, töltő csatlakozót, adatcsatlakozót, füles csatlakozót használna mindenki akkor minden kompatibilis lenne mindennel.az hogy neked tökmindegy mert adnak kártyaolvasót meg fülest és neked ennyi a világ az a te egyéni problémád...
tisztára olyan vagy mint egy agyatlan apple fan... "steve tudja mi a jó nekem"
W-nek ez az egyik jellegzetessége és egyik erőssége amit más márkák csak lemásolni tudtak.
mármint a kialakítását?
érdekes ilyenkor nincs az a duma hogy de másnak meg a normál kell amit akkor vesznek elő se fanok ha arról van szó a középkategóriáshoz miért adnak gyengébb fülest...szánalmas -
Lirion
addikt
Egyébként szerintem az 5800 és a w902 nem akarnak és lesznek egymás vetélytársai. Egyrészt az op rendszer miatt alapból más kategória, másrészt full érintőkijelző vs hagyományos telefon. Aki nem szereti a symbiant, úgyse vesz tube-t, majd vesz w902-t, meg az is, aki utálja, ha nincsenek gombok.
-
IIIstIII
senior tag
Mivel akarod te kompatibilissé tenni? A memkarit egy digit gépbe akarod rakni? vagy másik telefonba amelynek esetleg teljesen más filerendszere van? Számítógépbe meg tökmind1, adnak hozzá kártyaolvasót vagy átalakítót, amúgy is a kártyaolvasó már lassan alaptartozék egy gépben, a csatlakozó ismét csak mindegy mert minden adatkábel végén egy usb figyel.
A fülhalgatót meg nem tudom minek kéne lecserélni amikor a W-nek ez az egyik jellegzetessége és egyik erőssége amit más márkák csak lemásolni tudtak.Várom az újabb ellentmondásodat.
-
joey04
titán
válasz
IIIstIII #149 üzenetére
Miért kéne minden telefonmárkának egyformának lennie???? Mindegyikbe mini USB, mindegyikbe 3,5 jack, mindegyikbe MicroSD ÉLJEN!!!
"nehogymár" mindig minden helyzetben mindennel kompatibilis legyen, az túl egyszerű.
az egyéniséget meg lehet tartani kinézetben, menüfelépítésben , egyedi szolgáltatásokban.de a csatlakozóknál nagyon is jó lenne ha mindegyiken egyforma lenne.Tényleg ott van a W950-60 okosnak, sztem ennyi bőven elég a W szériában, nem kell több ilyen csúcsszuper W-s kütyü.
darabszámra igen, csak tudásra nem. -
IIIstIII
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #139 üzenetére
Elöször is:
Ricardo: köszi, azt hittem hogy a hangzással van kapcsolatban, és kezdtem félni.
LEFTHORSE1: Jelenleg nem elérhető a fórum (amúgy az SE Portálról van szó), de majd belinkelem a szöveget. A W950hez hasonlította és azt írta hogy annál magasabb. Valami 1,xx értékre emlékszem (persze így is a megengedett érték alatt van)
Tényleg ott van a W950-60 okosnak, sztem ennyi bőven elég a W szériában, nem kell több ilyen csúcsszuper W-s kütyü.
Szerintem is inkább optimizálni kéne a telefonokat. Pl a 900 számjegy fölöttiek lehetnének az érintőképernyős, kávéfőzős, stb telefonok, és akkor minden kategóriában lehetne (W, C, G) ahol mindegyik kiemelkedik valamiben. Pl nem minden üzletembernek kell zenelejátszó, nem minden fiatalnak kell csúcsszuper internet elérés, erre lehetne pl jó a G900 és a W900 fölötti telefonok.
Alatta lehetne mittudomén 500ig a jó fényképezős, kijelzős telefonok, (pl én idesoroltam volna a W902-t is) aminek már nem horribilis az ára de mégis ötvözzék a jó tulajdonságokat.
A 300 alattiak meg maradhatnának az átlag usernek (akik többnyire telefonálásra használják a telefont) mégis legyen mindegyiknek egy két extrája (pl FM rádió, esetleg valamilyen net kapcsolat, a 3.nak meg egy kicsivel jobb kamerája).Miért kéne minden telefonmárkának egyformának lennie???? Mindegyikbe mini USB, mindegyikbe 3,5 jack, mindegyikbe MicroSD ÉLJEN!!!.Az ilyen globalizációs nézetektől rosszúl vagyok. Akkor tök fölösleges 3-4-5 cég, mindegyiknek ugyanaz a tulajdonsága, csak más lógó figyel rajta. Elég lenne 1 cég. (és sajnos ebbe az irányba tart jelenleg a mobilipar) Ezt ellenzem és ebből a szempontból is kitűnik az SE mert ő még egyedi tud maradni a saját találmányaival.
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #143 üzenetére
olvass inkább
"Azért mert a SE nem jött még rá hogy minden kategóriában lehet okostelefonokkal jelen lenni?"
Jah w-s okosoteló van de IIIstIII hozzászólásából is látható még minidig furcsa és szerinte az 5800 inkább okosteló mint zeneteló ezt kéne elfelejteni a SE-nél és minden kategóriában jelen lenni okostelóval IS, és akkor nem lenne ennyire furcsa és szokatlan hogy zeneteló és egyben okostelóplusz nem is lennének ennyire lemaradva végre.
bár mondom szerintem az 5800 mire kijön sokkal drágább lesz mint ez és ezért lesz létjogosultsága ennek, de ha nem... -
joey04
titán
válasz
IIIstIII #137 üzenetére
na az lesz a vicces ha az 5800 tényleg olyan jó árban fog kezdeni(amit nem hiszek)
ha egy árban lesznek akkor nem lesznek vetélytársak hiszen a közelében sincs ez annak.
a kamerája miért lenne gyengébb? mert nem 5 hanem 3 mp?
házon belül is jobb képeket csinál a K800 mint a K850 vagy C902...
Mondjuk az én szememben az már inkább okostelefon, mintsem zenefon.
Miért nem lehet mind a 2?Azért mert a SE nem jött még rá hogy minden kategóriában lehet okostelefonokkal jelen lenni? -
Lirion
addikt
"Igazán jöhetne már a videózásra kihegyezett család, ami a fotózás terén is megállná a helyét, legalább 3.2 megapixeles AF-es modullal."
Jajj istenem csak ezt ne, nem kell még egy család, már így is túl sok van. Az lenne a legjobb, ha a W és C széria csak felsőkategóriás telefonokat jelentetne meg, alsó és középre meg ott a 15 másik típus, de a W és C-s telefonokat a kategorián belül legyenek tényleg a topon. A P vagy inkább G széria meg legyen az a fajta, amelyik a cég legjobb fejlesztéseit vonultatja fel mindenből, könyörgöm, legyen már egy rohadt mindenes SE is, mi a f@szért kell kényszeresen választanom a zenehallgatás, fotózás, netezés meg egyéb hülyeségek között?? Szóval még egyszer nem, nem kell új család, azzal csak még tovább ásná a sírját az SE.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
IIIstIII #137 üzenetére
És mekkora SAR értéket írtak ott? Ugyanakkora vagy nagyobb mint a T650-é? Szerintem nem lehet nagyobb mert tudtommal a W902 nem fém burkolatu. Ennek a mobilnak egyetlen egy hibája van, az hogy értelmetlenül hosszu, még elnézném a 104 milit, ennek ellenére erős a vonzalom, különösen a zenevezérlő gombok az oldalán amik jó nagy felületüek, istenien lehet majd zsebből irányitani a zenét, tudtommal ez lenne a SE első mobilja ahol az oldalán vannak ilyen zenevezérlő gombok, és ami mégjobb az hogy nincs semmilyen érintős hülyeség rajta
-
IIIstIII
senior tag
Komoly vetélytársa lesz a Nokia 5800 az tény. Mondjuk az én szememben az már inkább okostelefon, mintsem zenefon. Le a kalappal az ára előtt. A kamerája igaz gyengébb, és hangzásban sem biztos hogy felér a W902-vel. Majd elválik.
Tudja valaki hogy a SAR érték mit jelent? Egy másik SE fórumon azt olvastam hogy sajnos a W902nek magas ez az érték. Milyen hátrányt jelent ez?
Egy újabb teszt:
http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-W902-Preview-review-r_1987.html -
bendzso
senior tag
Amúgy abban egyetértek veled, hogy nem ez a teló fogja megváltani a világot... de lesz vevőköre bőven.
-
joey04
titán
Ez nem (csak) ennél a modellnél probléma, hanem általános probléma SE-nál.
A microSD hihetetlen módon elterjedt, bármibe bele tudod tenni maximum egy normál SD méretre átalakító kell, sokkal praktikusabb ez a típus, ebből adnának inkább 8 gigásat...
De az igaz hogy ezt a problémát ennél a modellnél zárójelbe lehet tenni. -
bendzso
senior tag
Nem értem, hogy minek kell bele microSD foglalat, hogy ha 1. nem neked kell megvenni a karit, mert már benne van a dobozban, 2. abbol is a legnagyobb méretűt kapod, tehát nem kell már memkarira költeni máskor. Az pedig, hogy esetleg át kell másolnod a microSD-ről az M2-re az adataid, az szerintem nem nagy probléma...
-
joey04
titán
válasz
IIIstIII #132 üzenetére
Ha valami nem tetszik akkor arról miért kell esszéket írni?
Hm... talán mert a kritikámra olyan válasz/magyarázat érkezik amivel nem értek egyet...És pontosan azért hosszú, mert nem akarom hogy fikázásnak tűnjön nem odaböfögöm hogy rossz, hanem leírom miért az.hiszen látható az M2 példából hogyha egyszer is elmulasztom kifejteni akkor jön a lecseszés.
főleg így hogy a konkurens pártján álsz.
könyörgöm csak ezt felejtsd el.Értsd már meg hogy én már kinőttem abból hogy érdekeljen milyen logó/milyen márkanév van a telefonomon.Aki éppen a legjobbat nyújtja attól veszek telefont.Ez volt már Motorola Nokia SE Samsung is.Most éppen Nokia van.Felőlem Sagem is lehetne ráírva(bár az már nem lesz egy mobilon sem sajnos)pont 3 SE (D750, K800, P1) után váltottam tehát nem vagyok én senkinek a pártján, azt veszem aki éppen a legjobb.
Van kedvenc márkám(egyébként pont a SE az) de ha velük rosszabbul járok akkor nem veszek tőlük készüléket.Ennyi.Várjuk meg a PH tesztjét, ők elég sokmindent láttak, más ízlésük, elvárásaik vannak mint a külföldieknek, majd ők eldöntik mennyire jó telefon.
Kapni fog egy ajánlott plecsnit.és korrekt is lesz ez, én is mondtam hogy rendben van, de messze nem világmegváltó, sőt -
IIIstIII
senior tag
Ha valami nem tetszik akkor arról miért kell esszéket írni? Megértettük hogy nem tetszik, nem a kedvenced az SE de akkor legalább ne szidd mindenhol.
Mostmár megkérnék mindenkit hogy hagyjuk abba ezt a vitát, mindenkinek igaza van valamiben, de ne taglaljuk napokon keresztül. Várjuk meg a PH tesztjét, ők elég sokmindent láttak, más ízlésük, elvárásaik vannak mint a külföldieknek, majd ők eldöntik mennyire jó telefon.
-
joey04
titán
válasz
IIIstIII #130 üzenetére
Mint vásárló nem érdekel hogy nekik mennyi ideig tartott kifejleszteni és miért jó.
mindenki más microSD-t használ, csak a SE különködik plusz még drága is.Csak tudnám hogy egy Nokia tulaj mit keres egy SE topikban.
Mert?Ez a fórum arról szól hogy elmondjuk a véleményünket, tudod?
Mint írtam nem vagyok márkahű, minden típus érdekel, és ezzel nem vagyok egyedül.
ezt nem sikerül felfogni?Mindjárt megyek én is az N82 topikba és elkezdem földig hordani a telefont.
Menj.
1.: nem zavar
2.: már rég nem is jártam arrafelé. -
joey04
titán
válasz
IIIstIII #127 üzenetére
Híres ember mondatát tudom megismételni: Akinek nem tetszik........"El lehet menni!!!"
Csak reménykedni tudok benne hogy egy kicsit sem hasonlítasz arra az emberre akit idéztél.
Egyébként meg én leírom ha nem tetszik valami és azt is ha valakivel nem értek egyet és ez igaz fordítva is.mrlujoakkal nem értek egyet ezt le is írom.Egy telefon topikja nem arról szól hogy akinek tetszik az ír akinek nem az meg nem.Az rég rossz lenne...Mint ahogy azt is leírtam hogy ez korrekt lesz, hozza az elvárt minimumot de ne úgy tekintsünk már rá mintha világmegváltó lenne és boruljunk le a SE előtt mert a legalapvetőbb dolgokat sikerült beletenni.
A középen szétszedhető füles meg messze van attól mintha a telefonban lenne benne a rendes csatlakozó és nem az nagy bunkó csatlakozó.
Annyit azért megjegyeznék hogy az M2 saját találmány, biztos nem kevés pénzbe került kifejleszteni
És? Nem érdekel...Vegyetek Nokiát, mi igenis márkahűek vagyunk, szeretjük az SEt az összes hibájával együtt.
első részére: a következő telóm nem Nokia lesz ez szinte biztos.Nem vagyok márkahű
második részére: ha ez igaz lenne nem lenne semmi gondom... ha valaki elismeri a hibákat és ennek ellenére megveszi az az ő döntése, nem zavar.De be kell látni a hibákat, be kell látni hogy a többiek jobbak!Ha ennek ellenére SE kell áldásom bárkire.
én is beismerem hogy a Nokia is hulladék anyagokból építkezik, bétásan adja ki a csúcsmodelleket is, ráadásul horror áron.Ezt elfogadva vettem meg a telefonomat.
pl egy c902 tulaj ha leírja hogy ratyi a kamera, kicsi a kijelző, szégyen a videó de rohadtul tetszett neki ezért megvette, és örömmel használja akkor ok.de ne bizonygassa már hogy annyira nem rosszak a képek...de az minősíthetetlen hulladék, épp annyira mint az N82 anyaghasználata -
--Nozbert--
aktív tag
válasz
IIIstIII #127 üzenetére
K800 is már M2-t fogadott.
Egyébként ne nagyon higgyük azt,hogy semmi újat nem hoz,nagy valószínűséggel nem találunk ennél jobb zenetelefont,révén,hogy a Clear Bass technológia egy egyedi,és nagyon komoly fejlesztés. (ha jól tudom,ez valami chip,tehát nem csak egy egyszerű szoftver.)
A memóriakártyákról meg kár vitatkozni,alapból 8 GB-os jár hozzá,ez a legnagyobb,amit fogadni ergo nem kell újat venni bele.mod: Ja,és a hozzáteszem,hogy a hsz-om első részében leírtak a W980ra is igazak. Tudtátok,hogy a TESTfactory a legjobb hangzású telefonnak titulálták?
-
IIIstIII
senior tag
Annyit azért megjegyeznék hogy az M2 saját találmány, biztos nem kevés pénzbe került kifejleszteni, ergo csak egy éves kb, és 100% hogy egy év után nem fogják lecserélni.
És mint már előttem is említették: mint az eddigi füleseket (az agybadugósokat (jéééééé ezt is hány cég lekoppintotta)) a W902-ét is szét lehet szedni középen, oda meg olyan fülest dugsz amilyen neked tetszik.
Másrészt ezt a topikot biztos nem azért nyitották hogy itt oldalakon keresztül vitatkozzunk. Híres ember mondatát tudom megismételni: Akinek nem tetszik........"El lehet menni!!!"
Vegyetek Nokiát, mi igenis márkahűek vagyunk, szeretjük az SEt az összes hibájával együtt. -
joey04
titán
válasz
mrlujoak #122 üzenetére
Csak tudod az bántja a SE-t kedvelőket, hogy Ti ilyen fikatengerrel árasztjátok tele a topikokat
hát ez baromira hidegen hagyés nem fikázás mert akkor annyit írnék hogy szar nem jó szar nem jó.
én le is írom mi az ami nem tetszik és mi alapján tartom gyengének.ha ez nálad ua akkor ez van... -
Mamuska
őstag
A Mobile-Review oldala egy részletesebb teszt keretében mutatta be a Sony Ericsson W902 készüléket, mely az oldal szerint nem lesz igazán életképes alternatíva. A Walkman modell igazi fegyvere az 5 megapixeles, autofókusz funkcióval felvértezett kamera lehetne, ám az ikertestvértől örökölt kamerája már a C902 Cyber-shot tesztünkben is elég rosszul szerepelt. A Walkman mobilból továbbra is hiányzik a szabványos 3,5 milliméteres csatlakozó és egy hangszórója révén kihangosításban sem jeleskedik. A Walkman modell belső 152 MB memóriája M2 kártyával akár 8 GB-ig is bővíthető. A készülék várhatóan novemberben kerülhet a boltok polcaira 330 euró körüli áron, mely árszegmensben addigra számos nagyobb tudású készülék lesz elérhető. A gyártók ranglistáján egyre lejjebb zuhanó japán-svéd gyártó számára logikus lépés lenne az olcsóbb microSD kártyák támogatása és a szabványos fülhallgató csatlakozók bevezetése.
Mintha csak mi ketten várnánk el ezeket, holott szerintem sok kritikát fog kapni hazai és külföldi oldalaktól egyaránt. Nevetséges ahogy egyesek meg akarják magyarázni a semmit.
Látom most egész normális dolgokat írtál le Bejgli span, de én már addigra megírtam a hsz-t.
-
mrlujoak
veterán
De, vannak elvárások.
Én is szívesen látnám - nem csak a gyári, jó minőségű headsetben kialakított - a 3.5-ös jacket a készüléktesten, a szabványos, töltésre is alkalmas miniUSB-t.
A Cyber-shot mobilokba nyugodtan odaadhatná a Sony, a kiment kompakt, ultrakompakt gépeiben alkalmazott lapkát (persze optimalizálva) és optikát.
Minden közép, és felső modellbe pakolhatna Wlan-t.
Igazán jöhetne már a videózásra kihegyezett család, ami a fotózás terén is megállná a helyét, legalább 3.2 megapixeles AF-es modullal.
Csak tudod az bántja a SE-t kedvelőket, hogy Ti ilyen fikatengerrel árasztjátok tele a topikokat, és ez szerinted használ?
Nem.joey20:
Mit segíthetsz?
Elég, ha nem fikázol minden egyes SE - és a többi - topikban minden második hozzászólásodban. Már ez is segítség lenne tőled. :Umrlujoak
-
joey04
titán
válasz
mrlujoak #119 üzenetére
segítő jellegű megnyilvánulásotok nincs,
mit segítsek?
a gyártó értem/értünk van, nem fordítva. ha nem csinál jó telefonokat akkor rossz vélemény alakul ki bennem és nem veszek tőlük telefont.
már írtam, ez nem szeretetszolgálat.
arról már nem is beszélve hogy írtam: ez speciel pont nem egy olyan nagyon rossz készülék, hozza az elvárt minimumot, de mást nem, ezért nem értem miért kell úgy beállítani mintha ha a SE megfogadva a tanácsokat egy ultrabrutál zenetelefont dobott volna ki.
akkor én az összes Xpress Music Nokiát tudom ilyen negatív kritkával illetni.
hát hajrá, engem nem érdekel...IIIstIII: az ipod pont nem a fantasztikus hangzásával lett sikeres.
-
Mamuska
őstag
-
mrlujoak
veterán
Egyszerűen unalmas, hogy nektek semmi nem jó!
Unalmas a fikázásotok, semmi építő, segítő jellegű megnyilvánulásotok nincs, pláne SE témában.
Mindegyik SE zenetelefonban ott a 3.5-ös jack, a gyári, jó minőségű headsetben!
Tudod, mindegyik Walkman füles, a HPM-64-től kezdve középen kettészedhető, és lám, egy 3.5-ös jack.
És nem kell semilyen átalakító, meg ez, meg az, mert az egyben a gyári headset!
Hány-de hány Samsung, Nokia zenetelefon van, amiben 2.5-ös, vagy saját gyártói csatlakozó van, ráadásul szinte az összes Xpress Music zenetelefonhoz vacak fülest mellékel a gyártó...
Ha ennyire bántja a szemed a K850i, és a C902 Cyber-shot mivoltja, akkor én az összes Xpress Music Nokiát tudom ilyen negatív kritkával illetni.mrlujoak
-
IIIstIII
senior tag
Sztem 3,5-es jack fölösleges, sztem a gyári fülesnél nincs jobb mobilos fülhalgató. Az már más tészta hogy van aki a Senseiser (elnézést hogy nem tudom a pontos nevét) a minimum, de az ne vegyen ilyen telefont, vegyen egy IPodot és dugja rá a 100e ftos fülhalgatóját.
A kijelző sztem tökéletes, ez nem okostelefon amin 100 dolognak kell egyszerre megjelennie. Jóhogynem elvárjátok hogy érintőkijelzős legyen, újlenyomatellenőrző és beépített 10 000 Woltos sokkoló legyen benne.
A videó felbontásának mérete igaz lehetne nagyobb is.
A Xenon villanó is túlzás, ez nem digitális fényképezőgép, nem kell bele 20x optikai zoom és társai.
Azért a K850 nem kis telefon, (nálam téglafon kategória) akit meg zavar hogy a xdmsdfgh memkarijáról nem tud zenéthallgatni az vegyen egy kártyaolvasót. Örüljetek hogy gyárilag adnak 8 gigás karit. -
joey04
titán
válasz
mrlujoak #115 üzenetére
Eddig azért nyafogtatok, hogy nincs (elég) AF-es Walkman, erre itt van ez,
1.: egy rakás semmi ez a kamera mert láthatóan egy C902ből van
2.: a legelső Walkmanben is volt AF csak hülye módon kiszedték.Kezd olyan lenni a dolog mint az Applenél, amikor az iPhone megkapta a 3G-t mindenki leborult Jobs előtt hogy igen, megmutatta!Pedig ez alap dolog.itt is, nehogy már hálásak legyünk a SE-nak hogy az aktuális minimumot végre elhozta!Unalmas a kávéfőző dumád is, ezt senki nem is kéri, de ettől még igaz hogy semmi kiemelkedő nincs benne.Nem rossz, elindultak a jó irányba, szerintem a kezdőár sem olyan nagyon vészes de ne állítsuk más be úgy ezt a modellt mintha a SE meghallgatva az igényeket megcsinálta a tökéletes zenefónt.
Az 5megás zenefón egyébként is vicces hiszen a W telók már csak egyedül a gyári füles miatt jobbak(már ahol megkapják, mert a középkategóriás w-k pl nem) mint bármelyik másik kicsit is fejlett lejátszóval rendelkező készülék, szóval ez egy parasztvakítás, és baromság hogy egyetlen 5 megás zenemobil.(az év vicce és szégyene meg hogy egy zenefónban nincs 3.5ös jack) -
Mamuska
őstag
válasz
mrlujoak #115 üzenetére
Hagyjad már ezt a kávét nem tud főzni dumát, szerinted ez kitűnik a tömegből?
Azért pár dolgon bőven változtathattak volna benne. Így 2009 fele már, lenne egy minimum szint amit meg kéne lépni, de sajnos még mindig nem jött össze.
Szó sincs arról ,hogy wifi meg gps kéne bele, mondjuk nem ártott volna, de arra már van egy tucat 5 megapixeles okos telefon.
Először kezdem azzal ami nem tetszik, aztán persze jön majd a pozitívum is.
-egy nyamvadt 3,5 jack nem fért rá.
-a kijelző lehetne nagyobb
-a vga videót már illene tudni
-jó lett volna egy xenon
-a k850 legalább microSD kártyát is kezel, de ez már megint nemPozitívumokat csak a k850-el szemben tudok mondani.
Látszik rajta ,hogy nem lesz olyan ujjlenyomatgyűjtő, és ennek legalább nem fog kopni a festék a navijáról. -
mrlujoak
veterán
...és ebből a 22 db 5 megapixeles telefonból melyik az, amelyik kifejezetten 5 megapixeles zenetelefon?!
Ja, csak ez...Eddig azért nyafogtatok, hogy nincs (elég) AF-es Walkman, erre itt van ez, és újra csak fintorogtok.
Nem, kávét nem fog főzni!
IIIstIII :A K750i/D750i/W800i korszakalkotó trió volt, amik még most is elismert modellek. Bizony, akkoriban a 2 megapixeles AF kameráért (és a többi funkcióért) kellett a K750i esetében 70 ezer forint körüli összeget leszurkolni. A W800i már majd egy tizessel többért került a polcokra, pont a plusz kiegészítői miatt.
Ma, ez a vételár egy AF-es 5 megapixeles, bőséges felszereltséggel bíró Walkman készüléket takar, ráadásul - a C905-höz hasonlóan - az előrendelés utáni héten/hetekben akár 10 ezer forint esést is el lehet majd könyvelni.
mrlujoak
-
X Factor
addikt
Megvan a w880am utódja, remélem lehet majd előfizetéssel kapni.
-
IIIstIII
senior tag
-
mrlujoak
veterán
válasz
IIIstIII #110 üzenetére
Szerintem is jó ár, ha azt nézzük, hogy ez kezdő ár, illetve megnézzük a tartozékokat.
Csak a mellékelt 8 GB-os M2 11-12 ezer forint, és a prémium füles is 6-7 ezer forintért vehető meg. A C902 most "normális" garival 70 ezer körül mozog. Ezeket figyelembe véve korrekt árral érkezik...mrlujoak
-
IIIstIII
senior tag
Magyarul tegnap érkezett.
A nagyon jó ár sztem kicsit túlzás. Tekintve hogy más 5mp-es telefonokat is kapni olcsóbban, a zenelejátszás már nemcsak a Walkman telefonokban van megoldva egy memkártyát pedig semeddig sem tart külön megvenni.
Én ettől függetlenül biztos hogy veszek egyet, egy kis szerencsével még idén. -
Mamuska
őstag
Kapható 87-ért a partnerónál, meg 88-ért fortuna gsmnél.
-
IIIstIII
senior tag
válasz
--Nozbert-- #104 üzenetére
Miért kéne? Csak a hátlapot kell leszedni a memkarihoz. A sim kártya behejezése meg úgy működik mint a W910nél. Persze praktikusabb lett volna egy külső elérési út.
Az új füles elég bíztatóan néz ki.Ez a megjelenés engem is érdekelne.....
-
tween
őstag
-
IIIstIII
senior tag
válasz
mrlujoak #100 üzenetére
Mondjuk kamera és videó téren van még mit fejlesztenie. Nem akarom a Nokiát dicsérni de már a nagyon sokadik telefont adják ki jóminőségű autofokuszos kamerával, ami már rég tudja a qvga felbontást (felvételnél), a SEnél még mindig árulnak olyan telefonokat amik csak a jó öreg 177x144es felbontást ismeri, és az AF sem jelenik meg.
Kinézetben, stílusban azonban verhetetlen, fiatalos és mindig kitalálnak valami új dizájnt (nem úgy mint a Samsungnál, vagy Nokiánál) -
mrlujoak
veterán
Igen, a Sony lejátszóiba került először(Clear Stereo, Clear Bass techn.), közben/aztán a SE-nal karöltve a hardver(Clear Audio chip) és a szoftver a mobiltelefonba. Lehet kissé félreérthetően fogalmaztam, sorry.
A Sony és a Sony Ericsson között etéren tapasztalt összmunka kellene a Cyber-shot mobilokba. Csak "tanult" a Sony a Walkman téren történt visszaszorulásából (a SE Walkmanok miatt) és ezért "ül a babérjain"...De persze ez mind visszaütött, így remélhetőleg elgondolkodik a Sony, milyen licencekkel javíthat a helyzeten.
mrlujoak
-
copin
őstag
Először a Sony lejátszóiba került. Amúgy Sony "fejlesztés", bár inkább a mega bass leporolása volt inkább a cél. Annyiban jobb, mint a mega bass, hogy alapjáraton nem torzítja annyira a zenét (botfülüek hátrányban). Persze szvsz, hisz' mindenkiben ott a placebó.
Ezt a funkciót, egy nagyon jól testre szabható W. menüvel lehet kihasználni, különben teljesen felesleges és akkor inkább legyen egy 20-30k-ért kapható igazi Sony.
-
mrlujoak
veterán
Bocsi telefonom volt, így még séta előtt válaszolok.
Sajna még nem tudom élvezni az új techet, mert a mobilom "csak" a MegaBass-t ismeri, és a Sony Walkman-em sem tartalmazza még ezt az újítást.Első? hm.
Mondj mégegy, 5 megapixeles zenemobilt!(ha rajtad múlna, már nem létezne SE, mi?)
Igen, a jó katona/férj/rajongó a bajban is kitart.
Én szurkolok a SE-nak, hogy ismét sok-sok bevétele legyen. Szerintem minden jólelkületű ember szurkol, hogy ne tűnjön el még egy gyártó.
Épp ezért a Motorolának is szorítok, hátha sikerül.
Bár ez már közhelyes, hogy mindenre csak ezt az eladási dolgot hozod fel végleg.
Jól tudja a mobilos világ, hogy 2008 nem a SE éve.
Érdekes, amikor nagy nyereséggel zárta a 2007-es évet (2008 januárjában) senki nem fikázot...Na, mentem zenét hallgatni, és sétálni.
mrlujoak
-
bendzso
senior tag
Asszem, ha valami baj lesz a X1-ben ami nekem nem tetszik, akkor W902-t fogok venni.
Szerintem is fontos dolog, hogy fejlesztik a hangzást, hisz zenefon...
A hangzásról való véleményt én például nagyon hiányoltam a W980-as tesztből, mert az az első ilyen telefon, na de majd legközelebb remélem lesz már erről vélemény -
mrlujoak
veterán
Nem vagy semmi!
még szerencse, hogy az ágyból nyomom, mert kifeküdtem volna.
Neked ki fizet, hogy úton-útfélen fórumról-fórumra szidod a SE-t, függetlenül attól, hogy mit csinált, hogy valamiben első, vagy az elsők között van.
Ez igen, csak így tovább... én mentem kutyát sétáltatni.Ez egy jó zenemobil. 5 megapixel AF-el, új, Clear Bass technológiával, minőségi fülessel, vékony, mobiltelefonhoz méltó kialakítással.
Igaz, nem pirít kenyeret, kávét sem főz. Egy igazi zenemobil. Egyelőre nincs párja.
Vagy tud valaki hasonlót?mrlujoak
-
IIIstIII
senior tag
Igen a C902-re gondoltam.
Erre a clear bassra én is kíváncsi vagyok mert nem halottam erről a díjról. Nomeg a fülesre is, kinézetre jóval vaskosabb mint a HPM70es, remélem többet is nyújt. Nekem csak bassus hiányom van a W910-nél, a mega bass funkció nem működik mert bármilyen hangerőn recseg.
-
mrlujoak
veterán
huh. ez sok volt.
Te aztán hihetetlenül gyűlölheted a SE-t...Mint írtam, a felsős, minőségi SONY Walkman-ek is ezt a technológiát alkalmazzák, és a SE W980 is bizonyította a technológia létjogosultságát.
Ez a tech jóval több, mint mondjuk a Photo fix szoft. Ez hangcsip és hangszoftver fejlesztés. Nem egy ici pici lépés, vagy kiegészítő szoftver.
Amellett, hogy ez az elő 5 megapixeles zenemobil. Mi kell még?
Teljesült a Walkmanbe AutoFocus-t kérés is, még szebben szól mint az eddigi Walkman és zenemobilok.Ne legyünk már telhetetlenek!
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Azért az 5 megapixeles zenemobil tábor nem igazán nagy. Eddig talán egyedül van nem?
A Mega Bass-ból továbbfejlesztett Clear Bass-t se feledjük, ami miatt ráadásul a W980 EISA díjas lett (csak ez a hír nem jelent itt meg).
A kamerája - gondolom csak elírtad - a C902-höz eredeztethető.mrlujoak
-
IIIstIII
senior tag
Végre egy kis újdonság. Na igen, nem fogja megváltani a világot, nem tud semmivel sem többet mint a jelenlegi mobilok, viszont ötvözi azok tulajdonságait. A fényképezőjét nem szólták le, ezek szerint nem olyan rosz mint a C702. Kár hogy olyan drága lesz, nem fogják elkapdosni.
-
tween
őstag
-
IIIstIII
senior tag
-
IIIstIII
senior tag
A hangszóró helyével kapcsolatban:
A W800nak a kamera mellett volt a hangszóró. Azt akár egy párna alá is tehetted akkor is hallani lehetett ha csörgött. A W910nek alul van, ezt ha csak szimplán rárakom a párnára már akkor se hallani szinte, pedig mindkettőn ugyanaz volt a beállítás és a hangerő is megegyezett. Persze azt sem szabad szemelől téveszteni hogy a W800nak jobb a beépített hangszórója. Remélem ilyet vagy jobbat fog kapni a W902 is.Nincs újabb hír a magyarországi megjelenéssel kapcsolatban?
-
bendzso
senior tag
itt egy adag kép és szöveg a telóról: [link] (www.mobile-review.com)
Ha jó láttam, még nem volt belinkelve -
bendzso
senior tag
válasz
bringa béla #77 üzenetére
Szerintem abszolút normális a bekapcsoló gomb. Viszont a walkman gomb már jobb helyre is kerülhetett volna mint a telefon teteje. Ha jól látom, akkor a hangszóró ugyebár a telefon hátlapjának alsó részén van, ami azért jó, mert hogy eddig mindig a kamera mellé tették, és ott egyszerűen nem jutott elég hely a hangszórónak. Így viszont biztos hangosabb lesz, meg még jobb is lesz a minősége(és nem kell tuningolással hangosítani
). Ezt ha jól emlékszem a www.SEria.hu fórumán olvastam. De lehet hogy a pappferén. már nem tudom
-
bringa béla
csendes tag
naaaaa végre tudtak egy rendes kamerát is belerakni egy Walkman-ba.
moondjuk sztem elég gáz és (elnézést a kifejezésért) fosaz a bekapcsolő gomb.
hát ezt még a 80 éves mamák is megtudják nyomni!!! szerintem ez a teló nem az idősebb korosztálynak készült...de nem ez a gond, hanem h oltárian nem odaillő...
meg a másik elég nagy szerencsétlenség:hátlap alatt van a memóriakártya...utoljára az NGage-ban taálkoztam iennel, mint használó, azóta is elég gáz dolognak tartom (mondjuk NGage már lassan 6 éves...)
na mind1,de ez legalább már valamien értelmes tefonnak néz ki, feltéve ha forgalmazni fogják szép hazánkban -
bendzso
senior tag
válasz
HardSanyeee #73 üzenetére
Számomra sokkal fontosabb, hogy van 16gb belső memóriája a telefonnak, h 5megapixel(bár lehet h az xperia is jó képeket fog készíteni, sőt valószínü), hogy már iskolakezdés előtt itt van és h 130.000-be kerül(ez a szürkeimport). Hivatalos omniát szeretnék venni, de semmiképp nem előfizetéseset, és ha nem lesz dominóban a tnél(mert az egész családom tés)/vagy 130.000-nél többe kerül, akkor lehet h megvárom az xperiát. de egyenlőre a samu van előnyben.sajnos. mert az xperia előnye, a normális stylus, a angyobb felbontás, a fém, és h Sony Ericsson.
Meg a formája is jobban tetszik. Szóval néha az xperia jobb, néha pedig az omnia...Nehéz az élet, még akkor is, ha van az embernek ennyi pénze telefonra
-
IIIstIII
senior tag
Hasonló a helyzet nálam is csak nálam a W800 karácsonykor lesz 3 éves. Ugyanígy gondolkodok én is. Az SE tényleg le van maradva a W szériával, és olyan dolgokat erőltettek bele ami szerintem értelmetlen. Pl érintőképernyő, vagy navigáció. Az ember vagy zenét hallgat, vagy navigál, egyszerre a 2 nem lehet.
A giroszkóp jó találmány, a W910-ben nagyon hasznos, az új Walkman lejátszó is jobb, szebb (sztem). A kamera az egy érvágás az új W mobilokban, egyik sem érdemelheti meg a W800/810 utódja nevet. Reméljük ez a W902 változtat ezen, de ez az időhúzás nagyon rossz, gondolom karácsonyra akarják időzíteni, de már mióta kapható a Samsung F400. -
megabe
tag
Én csak azt nem értem, hogy miért kell várni év végéig, ha már van belőle működő példány??? Szerintem az SE nagyon le van maradva.... Anno mikor bevezették a Walkman Phone-t, akkor egy orrhosszal előrébb jártak a konkurencia elött, most kb. ugyanennyivel kullognak mögöttük!
A minap kaptam egy emilt, az SE-től, mert mikor bő két évvel ezelött megvettem a W810es készülékemet regisztráltam az oldalukra és az állt a levélben, hogy bár biztos nagyon jó a készülékem már csöppet idejétmúlt és válasszak az új készülékeik közül! Háááááát én választanék,de mit??? Igazából nem tudnék mit választani, mert bár vannak dolgok amikben fejlődtek az SE készülékek, de valami hiányosság mindegyikben megtalálható és nincs egy jól kiforrott egész, amire azt mondanám ezért a telefonért képes vagyok eladni a jól bevált készülékemet és a pénzemért valami olyat kapok ami sokkal jobb! Maximum csak olyat tudnék választani ami kicsit jobb ebben, vagy abban és ez nekem és gondolom még sokunknak nem ér meg több tízezer forintot!!!
Talán ez a készülék, de ha év végén jön ki, akkor megint felvetődik a kérdés, hogy a konkurenciánál nincs-e sokkal többet nyújtó hasonló áron???!
-
IIIstIII
senior tag
válasz
androcles #63 üzenetére
Nekem speciel semmi bajom az oldalsó csatlakozóval. A W800nak kellett cserélni a kábelét mert a csatlakozó tövénél kontakthibás lett a vezeték. Ez pedig abból adódott hogy a zsebemben mindig meghajlott a vezeték ahogy oldalra feküdt a telefon. Persze tokot szinte lehetetlen használni vezetékkel együtt.
-
androcles
tag
Nekem is tetszik nagyon, végre egy jónak látszó SE....csak az a ronda csupasz oldalsó csatlakozó ne lenne, mert az esztétikailag és praktikusságban is erősen megkérdőjelezhető. Nem értem miért erőltetik.
-
IIIstIII
senior tag
Még jó hogy nincs bnőm, féltékeny lenne.
-
badacsony
őstag
-
IIIstIII
senior tag
Ha karácsonykor nem tudok ilyet venni komolyan mondom sírva fakadok. Már egy éve keresem a W800 méltó utódját, kényszerből vettem egy W910et de akkora csalódás ért.... szar kamera, lassú soft, megabass alatt recsegő zene stb. El is fogom adni. Még jól is terveztem mert úgy gondoltam idén karácsonykor lesz 3 éves a W800 megérett a cserére, és ez a W902 rettenetesen tetszik. Nem tologatós, csuklós, origami telefon, AF-s kamera, normális kijelző, 8 gigás kari, sztem lesz akkora viszhangja mint anno a W800nak.
-
joey04
titán
-
Ricardo
titán
Nekem nagyon tetszik a készülék. Kíváncsi vagyok hogy valóban kimaradunk , a forgalmazásból, vagy csak álhír.
-
badacsony
őstag
Megnéztem SE oldalon, Magyarország nem szerepel a forgalmazó országok között.
Ha már azt a 2 képet linkelted, itt az egész: Sony Ericsson roundup: W902, W595, W302 preview.
-
sztyui2
őstag
Jó az új füles
-
joey04
titán
kiváncsi voltam egy mezei embernek vajon milyen választ adnak a készülék megjelenésével kapcsolatban: ebben a percben jött az email.
"Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony Ericsson ügyfélszolgálattal.
Egyelőre nincs információnk ezzel a típussal kapcsolatosan. A megjelenése véleményünk szerint hazánkban, csak jövőre várható.
Üdvözlettel,
Monika Juhasz
Sony Ericsson Call Center" -
joey04
titán
itt van 2 kamerakép a W902vel...bár ne lenne
-
androcles
tag
Szép és jó végre, de az ultra gagyi oldalsó csatlakozó (a J123 alsósba meg 3.5 aljzatot
raknak!) és az optika védő hiánya miatt nem fogom megvenni. -
joshua7
veterán
Félig off, de itt a baloldali melyik típus?
szerk: megvan..
Azt hittem pedig, h jön vmi érintős über-walkman.
-
bendzso
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #44 üzenetére
w850i CID52-esem van, r1gb001-el, és r1ed001-et szeretnék rátenni. már többször raktam újra szoftokat a telefonra xs++-al, úgyhogy ha lehet akkor itthon csinálnám. ugye ez így lehetséges?
-
LEFTHORSE1
őstag
Azt mondod hogy a legujabb szoft van rajta és nem tetszik a hangzása? Kérdésedre: igen lehet régebbi szoftot rakatni hacsak a teló védelmi szintje engedi, CID 52 és azon alóliakat már lehet vesézni, bizd szervizre csak legyél biztos hogy melyik régebbi szoft volt a legjobb. A Google segit ebben is
-
bendzso
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #27 üzenetére
wow lehet az újabb szoftvert régebbire cserélni? mert az nagyon jól esne a w850-emnek
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
bolondember #41 üzenetére
Épp a tegnap olvastam azt a hsz. kissé hitetlenkedve, de majd a tulajokat kifaggatom. Amugy itt a PH-n én és Lazarus észlelte a Walkman hangzás romlását, ezért is nyilt a "A SonyEricsson és a Walkman" cimü topik
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
LEFTHORSE1 #27 üzenetére
tudja a fene, én inkább ennek a hsz-nek hiszek...
-
szente
addikt
"a mellékelt 8 GB kapacitású M2 kártyán akár nyolcezer zeneszám is helyet kaphat"
akkor 1 szám 1 Mb?
jó tudom ott van az akár szó,de egy ilyen telefonon nem hiszem,hogy mondjuk 64kbps minőségű zenét hallgatna valaki... -
Zupperman
csendes tag
Neee...Nem jön hozzánk?
És ha külfüldről szerzem be akkor azon nem lesz magyar nyelv?
Nekem nagyon tetszik és nagyon sajnálom -
orbano
félisten
válasz
LEFTHORSE1 #29 üzenetére
mi lehet benne rosszabb zeneileg? menjenek a számok egymásután, vagy random. a többit lesz@rom
a w800 marad, párezerért nem adom el... bulitelefonnak kiváló
-
Stanley-B.
őstag
Na ez tényleg eléggé jónak tűnik, ha hamarabb jött volna, akkor még tutibb lett volna, de korrekt árral ellensúlyozhatják.
-
(An)Dante
őstag
válasz
kristoof92 #33 üzenetére
Sajnos nm lehetetlen, ugyanis a készülék hivtalos oldalán nem szerepel Magyarország...
-
Dr.Anonymus
addikt
élő fotók minden mennyiségben (és főleg minőségben
) az új walkman telefonokról
szép életben ez a w902... csak jó minőségben kell fotózni... -
kristoof92
tag
Igaz az, amit a HWSW-n írnak a W902-ről?
A 110 x 49 x 11,7 milliméteres, 99,8 gramm tömegű készülék fekete, vörös és zöld színben kerül forgalomba, Magyarországon azonban a Sony Ericsson hivatalos beszállítói csatornáin keresztül nem értékesítik majd a telefont.
-
Remittenda
aktív tag
Ha tovább akarnak lépni a zene területén akkor egy 3.5 jack is elférhetett volna...
A másik oldalon viszont végre van AF és szép is.
-
b_master
tag
W810i-s dizájn, 8 gb-os memókari, 5 Mpx-es kamera AF-el... Szerintem ha a teló nem lesz túlárazva, megmentheti a céget és sokak kedvence lesz. Csak nehogy csődbe menjen a SE, mielőtt kiadják a telót...
-
joey04
titán
Na ez nem hangzik rosszul, meglátjuk milyen lesz.8 gigás kártya is nagyon tetszik.
Kamera C902ből lesz gondolom, nem fog csodát tenni de legalább iícséretes az akarat.
Az a fránya kijelző pont egy mérettel ha nagyobb lenne...még el is gondolkodnék a megvételén.Jó irányba fordult a SE csak türelmesnek kell lenniük, mert szerintem az elmúlt idők teljesítménye miatt sokan félnek már SE-t venni vissza kell szerezni a vásárlók bizalmát. és ehhez nem egy jó modell kell... de hajrá.
-
REDeath
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #27 üzenetére
vagyis semmi új, csak amit eddig tiltottak most ujdonságkéént elérhetővé teszik? remélem csak én értem rosszul...
-
LEFTHORSE1
őstag
2007 közepe óta szoftveresen butitott Walkman mobilokat dobott a piacra a SE, sőt a régebbi sikermodellekre (K750, K800...) olyan szoftverfrisitéseket alkottak amelyek nagyon lebutitják az adott készulék zenei hangzását, szerencsére később a régi szoftokat vissza lehetett tenni, tanuja voltam, saját magam szenvedtem emmiatt
-
edward2
addikt
ha ott figyelne a GPS akkor negyed szavam se lenne
-
orbano
félisten
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Megvan a karácsonyi ajándékomAddig kibírom a W800-zal. Azt hiszem ez lesz a méltó utód
-
Picicicus
aktív tag
Jól néz ki de ha jol látom semmi nem védi a kamerát sajna..tuti horror ára lesz
-
LEFTHORSE1
őstag
Ez a mobil tényleg szép, de a hosszusága miatt soha nem fogom megvenni, viszont meglepő (nagyon jó) hogy a kijelző széle mennyire közel van a tel széléhez, ha ezt a trendet tartanák... No de ugysem kapott kamera védőt, legalább egy hártya vékonyságnyit az ujjlenyomatok miatt, ugyhogy marad a W800 az egyetlen igazi Walkman- AF kamerás mobil
-
Sunyi Sanyi
senior tag
V640i feeling.
Bravo. -
REDeath
őstag
a walkman telók edig is jól szóltak, most mitől lesz mégjobb a hangzás? mármint az új fülesen kívűl mi változik?
-
bolondember
MODERÁTOR
na jó, elfogadom...
ha tényleg igaz, h 330€ az indulóár...
Kétlem.. De jó lenne, egy éven belül tuti megvenném...
-
amanoba
őstag
nekem is tetszik, de érdekes, a sajtófotók valahogy nagyobb vágyat keltenek bennem, mint a már említett rewievos képek..ennyire más lenne élőben?
ezentúl ugy látszik itt fog kezdödni a walman,mert ami ez alatt van, az nem nevezhető annak,mindig van vmi kis baki ami becsuszik..(füles,memkari,kijelzö,konstrukció,adatátvitel..)
csak késön jön nagyon...remélem az ára ehhez lesz igazitva...
-
AMD Power
titán
Bárki mondhat bármit ez szerintem baba lett.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
ok, az elmúlt évek hatása azért még megvan...
-
válasz
Dr.Anonymus #14 üzenetére
Akkor amikor leépít, nem igazán lehet kilábalásról beszélni...
-
Mamuska
őstag
válasz
Dr.Anonymus #10 üzenetére
Én jobban örültem volna ha a k850 kameráját kapja egyébként tudása megegyezik csak ez walkman. Akortájt kellet volna piacra dobni és hatalmas sikert aratott volna.
-
Mamuska
őstag
A fotókon kicsit máshogy néz ki, mintha feltuningolták volna ezeket a képeket ,hogy még gusztososabb legyen. Így tényleg gyönyörű de a Mobile-Review-os képeken semmi extra.
-
Dr.Anonymus
addikt
ha a c902 kameráját kapja, akkor is csúcs szuper!!!
reméljük az árat is eltalálják és akkor mindent visz az új telefon... -
Gabdeszka
csendes tag
Év végre nem 1.8 meg 2 colos a kijelző. Már nagyon hiányzott egy jó walkman mobil.
-
Gabdeszka
csendes tag
Új a füles....Igen azért a híres hpm-70 már vagy 3 éves.
-
KillArmy
tag
Ez gyönyörűűű!!!
Innentől csak az árán múlhat minden
-
Jadro
veterán
Ez nagyon rendben van, de messze még az évvége. Előbb kellene kijönni vele.
-
vosimo
aktív tag
Na ez már tetszik.
-
Ha a hír igaz, és nem csak médiafogás, akkor ezzel a sw-rel jó lehet a készülék. A kameramániások meg vegyenek mást
-
<NewL>
addikt
Milyen akksi van benne?
-
copin
őstag
C902 tulajok előnyben. Lehet átalakítani a telót oda-vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5 megapixeles autofókuszos kamerával és 8 GB kapacitású kártyával érkezik a 25 órán át zenélő, kompromisszumokat száműző Walkman.
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest