- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Egy kérdés, te ugyanezt eljátszod az összes topikban? Minden egyes telefonnál ami nem tetszik mindenhol árasztod a negatívumokat, vagy csak a W902 a főellenség?
El tudom képzelni hogy végigjártad a Siemens topikot amikor felvásárolta a Benq, vagy most amikor a Motorola is kezdi a végnapjait járni, a SEnek meg egyszerűen rossz éve van, nem vált be a "húzzunk le mégegy bőrt" marketing, de biztos vagyok benne hogy észhez tértek és mostmár csak az igazi újdonságokon jár az eszük. Első lépésnek nem is rossz a W902, vagy az Xperia.
Szóval a te világodban minden telefon csak a softverben és a kinézetben különbözik....el tudom képzelni milyen "változatos" életed lehet.
Nem tudom ki írta a másiknak hogy szánalmas..........érvelni? ugyanazokat az érveket hozod fel már x-jére. Ez a nem érdekel duma meg csak leír téged.
Részemről befejeztem veled a beszélgetést, megvan a véleményem a mentalitásodról, és el tudom képzelni hány leendő felhasználót (fogsz) üldözől el, ezzel a konok "azért is szar, van jobb is, csak a hibáit ismételem el újra és újra" hozzáállással.
-
IIIstIII
senior tag
Neked meg fogadok kritikus a szakmád...
Szerinted az jó lenne ha minden étel ugyanolyan ízű lenne? Csak a kinézet lenne más?
Vagy minden kocsiban ugyanaz lenne a felszereltség csak kívülről lenne más?Kíváncsi leszek ha majd közülünk egy pár embernek meglesz a telefonja akkor mibe fogsz belekötni. Mert akkor el fogunk küldeni melegebb éghajlatra (én legalábbis) az biztos.
Szerintem meg te vagy szánalmas mert az összes topiklátogató közül csak te vagy olyan makacs hogy minden egyes kommentre tudsz valami kritikát írni és leszólni mindenki véleményét.
-
IIIstIII
senior tag
Mivel akarod te kompatibilissé tenni? A memkarit egy digit gépbe akarod rakni? vagy másik telefonba amelynek esetleg teljesen más filerendszere van? Számítógépbe meg tökmind1, adnak hozzá kártyaolvasót vagy átalakítót, amúgy is a kártyaolvasó már lassan alaptartozék egy gépben, a csatlakozó ismét csak mindegy mert minden adatkábel végén egy usb figyel.
A fülhalgatót meg nem tudom minek kéne lecserélni amikor a W-nek ez az egyik jellegzetessége és egyik erőssége amit más márkák csak lemásolni tudtak.Várom az újabb ellentmondásodat.
-
IIIstIII
senior tag
Ha valami nem tetszik akkor arról miért kell esszéket írni? Megértettük hogy nem tetszik, nem a kedvenced az SE de akkor legalább ne szidd mindenhol.
Mostmár megkérnék mindenkit hogy hagyjuk abba ezt a vitát, mindenkinek igaza van valamiben, de ne taglaljuk napokon keresztül. Várjuk meg a PH tesztjét, ők elég sokmindent láttak, más ízlésük, elvárásaik vannak mint a külföldieknek, majd ők eldöntik mennyire jó telefon.
-
IIIstIII
senior tag
Annyit azért megjegyeznék hogy az M2 saját találmány, biztos nem kevés pénzbe került kifejleszteni, ergo csak egy éves kb, és 100% hogy egy év után nem fogják lecserélni.
És mint már előttem is említették: mint az eddigi füleseket (az agybadugósokat (jéééééé ezt is hány cég lekoppintotta)) a W902-ét is szét lehet szedni középen, oda meg olyan fülest dugsz amilyen neked tetszik.
Másrészt ezt a topikot biztos nem azért nyitották hogy itt oldalakon keresztül vitatkozzunk. Híres ember mondatát tudom megismételni: Akinek nem tetszik........"El lehet menni!!!"
Vegyetek Nokiát, mi igenis márkahűek vagyunk, szeretjük az SEt az összes hibájával együtt. -
mrlujoak
veterán
Egyszerűen unalmas, hogy nektek semmi nem jó!
Unalmas a fikázásotok, semmi építő, segítő jellegű megnyilvánulásotok nincs, pláne SE témában.
Mindegyik SE zenetelefonban ott a 3.5-ös jack, a gyári, jó minőségű headsetben!
Tudod, mindegyik Walkman füles, a HPM-64-től kezdve középen kettészedhető, és lám, egy 3.5-ös jack.
És nem kell semilyen átalakító, meg ez, meg az, mert az egyben a gyári headset!
Hány-de hány Samsung, Nokia zenetelefon van, amiben 2.5-ös, vagy saját gyártói csatlakozó van, ráadásul szinte az összes Xpress Music zenetelefonhoz vacak fülest mellékel a gyártó...
Ha ennyire bántja a szemed a K850i, és a C902 Cyber-shot mivoltja, akkor én az összes Xpress Music Nokiát tudom ilyen negatív kritkával illetni.mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Bocsi telefonom volt, így még séta előtt válaszolok.
Sajna még nem tudom élvezni az új techet, mert a mobilom "csak" a MegaBass-t ismeri, és a Sony Walkman-em sem tartalmazza még ezt az újítást.Első? hm.
Mondj mégegy, 5 megapixeles zenemobilt!(ha rajtad múlna, már nem létezne SE, mi?)
Igen, a jó katona/férj/rajongó a bajban is kitart.
Én szurkolok a SE-nak, hogy ismét sok-sok bevétele legyen. Szerintem minden jólelkületű ember szurkol, hogy ne tűnjön el még egy gyártó.
Épp ezért a Motorolának is szorítok, hátha sikerül.
Bár ez már közhelyes, hogy mindenre csak ezt az eladási dolgot hozod fel végleg.
Jól tudja a mobilos világ, hogy 2008 nem a SE éve.
Érdekes, amikor nagy nyereséggel zárta a 2007-es évet (2008 januárjában) senki nem fikázot...Na, mentem zenét hallgatni, és sétálni.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Nem vagy semmi!
még szerencse, hogy az ágyból nyomom, mert kifeküdtem volna.
Neked ki fizet, hogy úton-útfélen fórumról-fórumra szidod a SE-t, függetlenül attól, hogy mit csinált, hogy valamiben első, vagy az elsők között van.
Ez igen, csak így tovább... én mentem kutyát sétáltatni.Ez egy jó zenemobil. 5 megapixel AF-el, új, Clear Bass technológiával, minőségi fülessel, vékony, mobiltelefonhoz méltó kialakítással.
Igaz, nem pirít kenyeret, kávét sem főz. Egy igazi zenemobil. Egyelőre nincs párja.
Vagy tud valaki hasonlót?mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
huh. ez sok volt.
Te aztán hihetetlenül gyűlölheted a SE-t...Mint írtam, a felsős, minőségi SONY Walkman-ek is ezt a technológiát alkalmazzák, és a SE W980 is bizonyította a technológia létjogosultságát.
Ez a tech jóval több, mint mondjuk a Photo fix szoft. Ez hangcsip és hangszoftver fejlesztés. Nem egy ici pici lépés, vagy kiegészítő szoftver.
Amellett, hogy ez az elő 5 megapixeles zenemobil. Mi kell még?
Teljesült a Walkmanbe AutoFocus-t kérés is, még szebben szól mint az eddigi Walkman és zenemobilok.Ne legyünk már telhetetlenek!
mrlujoak
-
badacsony
őstag
Megnéztem SE oldalon, Magyarország nem szerepel a forgalmazó országok között.
Ha már azt a 2 képet linkelted, itt az egész: Sony Ericsson roundup: W902, W595, W302 preview.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5 megapixeles autofókuszos kamerával és 8 GB kapacitású kártyával érkezik a 25 órán át zenélő, kompromisszumokat száműző Walkman.
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest