- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- iPhone topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #172 üzenetére
Szóval ha az utcán valaki ilyen rángásokat produkál, akkor a mentő hívása előtt nézzük meg, nem használ-e egy W980-as modellt...
mrlujoak
-
IIIstIII
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #139 üzenetére
Elöször is:
Ricardo: köszi, azt hittem hogy a hangzással van kapcsolatban, és kezdtem félni.
LEFTHORSE1: Jelenleg nem elérhető a fórum (amúgy az SE Portálról van szó), de majd belinkelem a szöveget. A W950hez hasonlította és azt írta hogy annál magasabb. Valami 1,xx értékre emlékszem (persze így is a megengedett érték alatt van)
Tényleg ott van a W950-60 okosnak, sztem ennyi bőven elég a W szériában, nem kell több ilyen csúcsszuper W-s kütyü.
Szerintem is inkább optimizálni kéne a telefonokat. Pl a 900 számjegy fölöttiek lehetnének az érintőképernyős, kávéfőzős, stb telefonok, és akkor minden kategóriában lehetne (W, C, G) ahol mindegyik kiemelkedik valamiben. Pl nem minden üzletembernek kell zenelejátszó, nem minden fiatalnak kell csúcsszuper internet elérés, erre lehetne pl jó a G900 és a W900 fölötti telefonok.
Alatta lehetne mittudomén 500ig a jó fényképezős, kijelzős telefonok, (pl én idesoroltam volna a W902-t is) aminek már nem horribilis az ára de mégis ötvözzék a jó tulajdonságokat.
A 300 alattiak meg maradhatnának az átlag usernek (akik többnyire telefonálásra használják a telefont) mégis legyen mindegyiknek egy két extrája (pl FM rádió, esetleg valamilyen net kapcsolat, a 3.nak meg egy kicsivel jobb kamerája).Miért kéne minden telefonmárkának egyformának lennie???? Mindegyikbe mini USB, mindegyikbe 3,5 jack, mindegyikbe MicroSD ÉLJEN!!!.Az ilyen globalizációs nézetektől rosszúl vagyok. Akkor tök fölösleges 3-4-5 cég, mindegyiknek ugyanaz a tulajdonsága, csak más lógó figyel rajta. Elég lenne 1 cég. (és sajnos ebbe az irányba tart jelenleg a mobilipar) Ezt ellenzem és ebből a szempontból is kitűnik az SE mert ő még egyedi tud maradni a saját találmányaival.
-
bendzso
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #44 üzenetére
w850i CID52-esem van, r1gb001-el, és r1ed001-et szeretnék rátenni. már többször raktam újra szoftokat a telefonra xs++-al, úgyhogy ha lehet akkor itthon csinálnám. ugye ez így lehetséges?
-
bendzso
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #27 üzenetére
wow lehet az újabb szoftvert régebbire cserélni? mert az nagyon jól esne a w850-emnek
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
LEFTHORSE1 #27 üzenetére
tudja a fene, én inkább ennek a hsz-nek hiszek...
-
orbano
félisten
válasz
LEFTHORSE1 #29 üzenetére
mi lehet benne rosszabb zeneileg? menjenek a számok egymásután, vagy random. a többit lesz@rom
a w800 marad, párezerért nem adom el... bulitelefonnak kiváló
-
REDeath
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #27 üzenetére
vagyis semmi új, csak amit eddig tiltottak most ujdonságkéént elérhetővé teszik? remélem csak én értem rosszul...
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5 megapixeles autofókuszos kamerával és 8 GB kapacitású kártyával érkezik a 25 órán át zenélő, kompromisszumokat száműző Walkman.
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- GTA VI
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest