- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Voltak smile-ik valóban
, de ettől függetlenül amit észrevettem az még fura és nincs rá egyértelmű válasz, csak lehetséges magyarázatok. Amikből az egyik pl , hogy a kijelző fénye szűrődik ott át. Nem valószínű, de a ledek viszonylag hamar lekapcsolnak, ugye a telefon teteje is fehér (a kijelző körül nem csak az oldala és az alja), tehát érdekesen tükröződhetnek a dolgok, max fényerőn van a kijelző és furcsa szögből is van a fotózva (nem merőleges).
Mindenesetre érdekes és további kérdéseket vet fel az a tény, hogy a képen az SGS III kijelzője és az érintőgombok egyformán pinkesek.
sagit:
A "szemkövetés" funkciót én is díjaznám az SGS-emen.
-
Vagany
őstag
Nem egyértelmű, beszűrődnie nem kéne. Lehet valami a "képalkotóval" volt, élőben kéne látni.
Gergőkee:
"Szerk. Vargany: az a ledes háttér, oda nem szűrődik fény a kijelzőről."
De akkor miért ugyanaz a pink árnyalat mint a kijelzőn?BenHans:
Aki olvasta a teszteket, a személyes tapasztalatokat, az tudta, hogy ez nem hétköznapi műanyag. De az fikázók mindig hangosabbak. Lehet nekik van tulajdonrészük valamelyik konkurens gyártónál.
Természetesen vannak hibái a készüléknek, de mindent egybevéve valszeg az egyik legjobb készülék a piacon. Ennek megfelelően sajnos majdnem a legdrágább is
.
-
Vagany
őstag
A subpixel per inch nem mérvadó mivel a subpixelek nem négyzet alapúak és nem ugyanakkora a kiterjedésüka két irányban. Ha be akarod venni, akkor meg kell különböztetni a vertikális és a horizontális subpixel per inch-et. De szerintem felesleges, a subpixel per inch2 elég kifejező.
-
srq
tag
Szánalmas ez a fórum motor, hogy később nem lehet hsz-t szerkeszteni
Most így sokkal jobb, hogy írhatok egy új hsz-t, tényleg.. üdvözlöm, aki kitalálta ezt a nagy okosságot.Csak annyit szerettem volna még hozzá írni az előzőhöz, hogy a világoszöld cellákat át lehet írni, tehát be lehet tenni más telókat is összehasonlítani, csak a kijelző átlója kell inchben, illetve a felbontás és az alképpontok száma (rgb=3; rgbg pentile=2).
-
Tuninger
addikt
-
Robertoq
őstag
Azért S2-vel is lehet, ha olyan szögeb állsz, úgy tartod a telefon...de ne parázz rá, mert akkor álladóan ezt fogod méregetni
-
Tuninger
addikt
Az SGS3 látószöge tippre olyan 27-28mm környékén van, szerintem ezért is torzít egy picit. Viszont mint mondtam, ez engem nem zavar.
Az is lehet hogy azért van torzulás, mert fentről fotóz lefele, és a nagylátószögű leképzés ennyit torzít már a képen. Majd élőben kiderül mit tud a kamera
-
Tuninger
addikt
Én is észrevettem, a nagyobb látószög miatt nagyobb a hordó torzítása az optikának. Utólag szerencsére könnyű korrigálni, de engem alapból sem zavar. Valószínűleg a végleges szoftverben kicsit utána fogják húzni.
Viszont a képek jobbak mint a HTC esetében, tegnap vagy 1 órán keresztül sasoltam az ISO ábrát és a többi tesztfotót, és az S3 igencsak megközelíti a (8MP-re lekonvertált) Nokia N8 szintjén. Közelít felbontásban, hasonló kontraszt. Színben kicsit túlszaturál, viszont már alap érzékenységen is alacsonyabb a zajszint. Szerintem a 8MP-s mezőny legjobb fotós telefonja.
-
srq
tag
Jaj de korán van nekem, ezer bocs
szóval még egyszer:
szubpixelek S2: 384000*3= 1 152 000
S3: 921600*2= 1 843 200A többi hülyeséget ignorálni plíz!
Kicsit mellé okoskodtam, összekevertem a pixeleket a ppi-vel, szép, hiába, még nem keltem felÉs milyen utálatos ezen a fórumon, hogy nem lehet később beleszerkeszteni, így itt marad örökre a hülyeségem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Samsung csúcsgép: 4,8 hüvelykes HD kijelző, négymagos processzor és egy rakás új szolgáltatás jellemzi a telefont.
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest