- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
slayernick66 #9919 üzenetére
Én nem vettem észre különbséget mióta megvan (2023 áprilisban vettem). Másfél napot elmegy 6 óra körüli SoT-okkal általában. Este repülő üzemmódban az első perctől kezdve stabilan 3%-ok merül kb 8 óra alatt. Szerintem elég jó üzemideje van.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bár én 14-el kezdtem
-
válasz
Én nem vettem észre jelentős változást.
Amúgy is használattól függ. SIM + eSIM van a telefonban. Ha helyben vagyok, kevés telefonálás és egy kis netezés mellett 2 napot is kibír. Egész nap úton, sok telefonálással és navigálással a biztonság kedvéért viszek magammal mobil töltőt. 1-2 alkalommal volt rá szükség.
-
steewcv65
őstag
válasz
Nalam mindig jo volt az akku ideje, nem volt vele gondom.1,5 nap az en felhasznalasommal ...
-
válasz
slayernick66 #1206 üzenetére
A tesztelőn múlik, hogy mennyit fog esni az akkumulátor töltöttsége.
Fullra töltött akkumulátor mellett a 10-15 perc teljes fényerővel nem fog számottevő merülést okozni.
Ha ugyan ezt 12-15% töltöttséggel teszteled, már le van merülve az akkumulátor, igen rossz eredményt tudsz kihozni belőle. -
xhege
veterán
válasz
slayernick66 #1199 üzenetére
Egyszer direkt leteszteltem:
[link] -
szkorhetz
őstag
válasz
slayernick66 #1199 üzenetére
Ennyit nem merül.
Nekem volt S22U is és P6P is, kb ugyanazt a kijelző időt hozzák, sőt talán a 6P volt a legjobb ezek közül, de az S22U és a 7P között nincs különbség.
Nem vagyok megelégedve az akksi idővel, ne legyenek kétségek, mindennap töltős ez a telefon is, de jelentősen túl van lihegve ez a kijelző fogyasztásos téma. -
xhege
veterán
válasz
slayernick66 #927 üzenetére
Én elégedett vagyok a 7 Pro üzemidejével. Ma 2 óra 25 perc volt a SoT ebben böngészés, fotózás, telefonálás volt és 69%-on van az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest