Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként azt sem értem, hogy egyesek, hogy jönnek ahhoz, hogy csak úgy leértékeljék a forintot? Jó persze értem, ez gazdaság, meg számítások, meg a tököm tudja, de akkor is arról van szó, hogy egy had ne mondjam milyen népcsoportból, néhány ember, úgy játszadozik a pénzzel a világban, ahogy neki kedve tartja! Mert itt erről van szó (Orbán fingik egyet és 10 forintot emelkedik az euro), az egész válság, is egy mesterséges dolog volt. A frankhiteles probléma sem véletlen, nagyon jól tudták a bankok, hogy erre keményen ráb@sznak az emberek! Mit lehet tenni? Ezzel semmit se, max arrébb tolni a biciklit oda, ahol jobb az élet. Bocs az offért.
-
imibogyo
veterán
és igen messze van a HD7970-töl... a majdnem az több mint 100 font... az pedig 40K forint... az,hogy te otthon a magyar shop.ok kínálatában mit látsz,nem mérvadó ha egy termék árképzéséről beszélünk...
Mivel itt a többség a magyar árakról beszélt, ezért amit reagáltam is ERRE az árra mérvadó.akkor lehetne éltetni a céget,hogy milyen frankó srácok..
Én nem éltetek senkit. De addig amíg egy magyar boltban 200k az induló ára egy 7970-nek és jelenleg 160-180k egy GTX580 ami nem mai fejlesztés, addig a hazai piacot nézve nem durvábban felárazott termék, mint bármi más "újdonság varázsa" alatt álló dolog, főleg az informatikában.Az meg, hogy te vagy én nem itthonról rendelünk a lőtéri kutyát nem érdekli. Mert nagyon sokan viszont igen.
-
imibogyo
veterán
Attól még a lényegen nem változtat. Nem az okok a kérdések a számomra.
A GTX 580 átlag ára "majdnem" ott van, mint az új jövevényé. Ehhez képest "nem rossz" ár a 200k, egy vadonatúj fejlesztésért, ami ráadásul úgy is lejjebb fog menni idővel.
torma1981:
Ez csak önvédelem amit most írtál. A magán ember nem bolt. Ennyi erővel ha más ölhet, akkor te is ölhetsz? Azért mert valaki etikátlanul csinálja, még nem jogosít fel mást, hogy ő is úgy csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest