- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
zymkasyler #198 üzenetére
200k-ért jönnek.
-
Gergosz2
veterán
válasz
northmahri #99 üzenetére
aszzem köv genereációs konzolra én is benevezek. Nekem nem annyira a hardver árak tettek bebár manapság azért nagyon drága lett minden , biztos hogy kihagyom idén is a gépfejlesztést.Jó valamilyen szinten ez is közrejátszik hogy erősen fontolgatom a váltást.
Sajnos a trágya minőségű konzol portok(tisztelet a kivételnek) , az irreálisan nagy gépigény az idióta/elfuserált DRM miatt .........
Meg azt sem értem miért nem jut el végre a fejlesztők tudatába, vagy miért hagyják szándékosan figyelmen kívül , hogy a pc-sek 90 % középkategóriás vga- cpu párost használ , nem mindekinek a 10000*10000 felbontás a lényeg 16* élsimítással meg stb.
Jó persze van egy minimális szint amit egy játék grafikájának kell hozni(bár ki tudja , ha jó a játékmenet még az sem olyan fontos ) , én is örülök ha szépen néz ki a játék.DE ! szerintem a pc mint platform nemfog eltűnni , kb már ezt hallom mióta xbox 1 , meg a ps1 kijött.
szerk:
Manapság szerintem csak játék miatt, senki sem vesz PC-t
ezt cáfolom,jópár embert ismerek aki csak azért vesz 300k+ -os konfigot.
-
Gergosz2
veterán
igen épp ezért vártam már annyira a 7000-s szériára.
De akáthogy is nézem ha egy az egybe amcsi áron árulnák akkor is 135-145 k lenne az ára.Szóval mire ideér lesz belőle még 160-170 k is.
Hát nem tudom de szerintem ez maha drágailyankor gondolkozok el erősen hogy asszem be kell ruháznom a következő konzol generáció valamelyikére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest