- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Runner_fxr #260 üzenetére
Igen, hasonlóan vélekedek, bár szerintem ha folyamatosan 40 felett van az fps, akkor már jó. BF3 a legjobb példám, új játék, brutál igénnyel, és FullHD alatt, minden High-ra állítva (shadow=low, egyértelműen, egy háborús játékban sok értelme nincs, inkább a lopakodós játékoknál), és így értem el. Nem nagyon ment 60 fölé, stabilan a 40 közelében járt, és nem láttam akadozást.
Persze, nem baj, ha vannak versenyzők, mert ők is kellenek az ipar "szabályozásához". És innen már inkább pénz kérdés áll fenn. Ha tehetném, én is vennék a GTX590-et, de nem a pontok miatt, hanem hogy sehol ne kelljen kompromisszumokat kötnöm. De az átlagnak maradnak a 30-50k közötti kártyák. Mint mindig... -
Kaiku
senior tag
válasz
Runner_fxr #250 üzenetére
Amikor a Geforce 2 GT megjelent az is 160-180k volt!!!
-
törölt tag
válasz
Runner_fxr #229 üzenetére
10-év alatt fel nőtt egy generáció, más igényekkel, erre reagálva tömegtermelésbe csapott át a játékipar, aztán elfogytak az ötletek, lankadt az érdeklődés, mások lettek az igények...
Van még kismillió régi cím, most például egy 2003-asal töltöm szabadidőmet, teljesen más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest